tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)gelişmeleri yazacağım demiştim. kızlar soğan suyu kullandığım ay bende hamile kaldım.hatta sonucu bu gün öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim Allahın izni ile.. Rabbim isteyen hekeze versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)gelişmeleri yazacağım demiştim. kızlar soğan suyu kullandığım ay bende hamile kaldım.hatta sonucu bu gün öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim Allahın izni ile.. Rabbim isteyen hekeze versin..
teşekkür ederim.. senin bebiş oldu mu yoksantebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)
evet ben açmıştım bu başlığı .soğan kuru kullandgım ay hamıle kaldım... şu an 6 aylık hamıleyım :) allah ısteyen herkese nasıp etsınteşekkür ederim.. senin bebiş oldu mu yoksan
merhaba sende sorun var mıydı? benim ve eşimin sorunu yok ben de kullansam sıkıntı olur mu?gelişmeleri yazacağım demiştim. kızlar soğan suyu kullandığım ay bende hamile kaldım.hatta sonucu bu gün öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim Allahın izni ile.. Rabbim isteyen hekeze versin..
gebelik öncesi doktara gittim 2 küçük kist var ama genelde herkezde olur sorun değil dedi. benim adet düzensizliğim vardı 2 ayda bir adet olduğumu bilirim son zamanlar 45 günü buluyodu. adet olmamı sağladı ve bebek düşündüğüm 2. ayda hamile kaldım çok şükür. her hangi bir sıkıntın yoksa başla. yanlız mide rahatsızlığı olana dokunuyor reflü yara varsa dikkat et,merhaba sende sorun var mıydı? benim ve eşimin sorunu yok ben de kullansam sıkıntı olur mu?
yok canm reflüm çok şükür :) sen nasıl yapmıştın? adetin kaçıncı gunu kac gun yaptın sabah öğlen aksam mı? ne cok soru sordum değil mi?gebelik öncesi doktara gittim 2 küçük kist var ama genelde herkezde olur sorun değil dedi. benim adet düzensizliğim vardı 2 ayda bir adet olduğumu bilirim son zamanlar 45 günü buluyodu. adet olmamı sağladı ve bebek düşündüğüm 2. ayda hamile kaldım çok şükür. her hangi bir sıkıntın yoksa başla. yanlız mide rahatsızlığı olana dokunuyor reflü yara varsa dikkat et,
Adetin 7. yada 10. günü başlıyorsun. 2 su bardağı suyu koyup kaynatıyosun kaynadıktan sonra orta büyüklükteki bir soğanın koyu kahve rengi kabuğunu soyup dörde bilerek kaynayan suyun içine atıyosun. soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatıyosun ve altını kapatıyosun. ılıyıncaiç. içebileceğin kadar sıcak içmeye çalış. sadece 1 su bardağı içeceksin. kalanı içme. bunu öğlen ve akşam yemeğinden en az 10 dk önce aç içmiş olacaksın ve her seferinde taze olarak yapacaksın. 15 gün içeceksin.yok canm reflüm çok şükür :) sen nasıl yapmıştın? adetin kaçıncı gunu kac gun yaptın sabah öğlen aksam mı? ne cok soru sordum değil mi?
sizin durumunuz farklı adetliyken başlanmıyor küre ve sizinde kanamanız varmış. bence siz bunu iyi bi şekilde araştırın. vardır illa rahmi temizlemenin yolu. sizin gibi olanlara sorun ne yapmışlar. feys kullanıyorsanız https://www.facebook.com/groups/annelervebebekler/?fref=nf adresine yazın. herkez fikir alışverişi yapıyor vardır illa yardımcı olacak birileri. tez zamanda iyileşir yeniden hamile kalırsın inş.Arkadaşlar merhaba, ben pazar aksami bebeğim 7 haftalıkken düşük yaptimdun doktor alttan muayene yapti ve rahim içinde hala pihtilarin olduğunu bunlarıda kendi atmazsa rahim yine kkürtaj olmam gerektiğini söyledi. Bir hafta sure verdi. Ben bir an önce temizlensin istiyorum ve kürtaj olmadan olsun istiyorum çünkü bu aciyi yeni bir bebek haberiyle dindirmek istiyorum. Su anda biraz kanamam var ama yinede bugün soğan kurune başlasamrahmin temizlenmesi iiçin bir sakincasi olur mu sizce?
site ismi vermek yasak sanırım.sizin durumunuz farklı adetliyken başlanmıyor küre ve sizinde kanamanız varmış. bence siz bunu iyi bi şekilde araştırın. vardır illa rahmi temizlemenin yolu. sizin gibi olanlara sorun ne yapmışlar. feys kullanıyorsanız https://www.kadinlarkulubu.com/annelervebebekler/?fref=nf adresine yazın. herkez fikir alışverişi yapıyor vardır illa yardımcı olacak birileri. tez zamanda iyileşir yeniden hamile kalırsın inş.
bu arada kırmızı , beyaz yada filizlenmiş soğan olmayacak. yemeklerde kullandığımız dışı kahve rengi olacak onada dikkat edersin. önemliAdetin 7. yada 10. günü başlıyorsun. 2 su bardağı suyu koyup kaynatıyosun kaynadıktan sonra orta büyüklükteki bir soğanın koyu kahve rengi kabuğunu soyup dörde bilerek kaynayan suyun içine atıyosun. soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatıyosun ve altını kapatıyosun. ılıyıncaiç. içebileceğin kadar sıcak içmeye çalış. sadece 1 su bardağı içeceksin. kalanı içme. bunu öğlen ve akşam yemeğinden en az 10 dk önce aç içmiş olacaksın ve her seferinde taze olarak yapacaksın. 15 gün içeceksin.
çok teşekkür ederim yaa allah bebişini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah aynı anda baska bı arkadasım da yazmıs hepinize tesekkur ederim. peki kullandıgın ay mı hamile kaldın yoksa sonrakı ay tekrar denedin mi?bu arada kırmızı , beyaz yada filizlenmiş soğan olmayacak. yemeklerde kullandığımız dışı kahve rengi olacak onada dikkat edersin. önemli
Çok ssağol Cnm cevabin için face kullanmiyorum ama int.den bir bakayim tekrarsizin durumunuz farklı adetliyken başlanmıyor küre ve sizinde kanamanız varmış. bence siz bunu iyi bi şekilde araştırın. vardır illa rahmi temizlemenin yolu. sizin gibi olanlara sorun ne yapmışlar. feys kullanıyorsanız https://www.kadinlarkulubu.com/annelervebebekler/?fref=nf adresine yazın. herkez fikir alışverişi yapıyor vardır illa yardımcı olacak birileri. tez zamanda iyileşir yeniden hamile kalırsın inş.
kullandığım ay kaldım..çok teşekkür ederim yaa allah bebişini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah aynı anda baska bı arkadasım da yazmıs hepinize tesekkur ederim. peki kullandıgın ay mı hamile kaldın yoksa sonrakı ay tekrar denedin mi?
Merhaba siz normal adet goruyormuydunuz başka neler kullandınız yardımcı olur musunuzcanım bu başlığı ben açmıştım.ben soğan kuru kullandım ve kullandgım ay hamıle hamıle kaldım .şuan 4 buçuk aylık hamıleyım.tavsıye ederım kullanmanı...inş bır an önce olur...
siz normal adet goruyormusunuz bende kullaniyorum o yüzden sordumiçmeye başladıktan 3 gün sonra soğan suyu regl olmamı sağladı. her zamankinden farklı bir şekilde oldu. et parçacıkları gibi pıhtılar atıldı. umarım bu iyi bir şeydir. şuan ara verdim 7. günü başlayıp 15 gün içmeye devam edeceğim yine. aynı zamanda bağırsaklarımı çalıştırdı. haydi bakalım hayırlısı :)
Ben normal adet goruyorum da bebis olmadi burdaki kizlarin tavsiyesiyle icmeye basladim insallah faydasi olursiz normal adet goruyormusunuz bende kullaniyorum o yüzden sordum
çok da duzenlı olmasada en az 35 günde bır görüyordum. başka bişey kullanmadım canımMerhaba siz normal adet goruyormuydunuz başka neler kullandınız yardımcı olur musunuz