Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucu paylaşalım canım o halde olumlu yada olumsuz :) inşallah olumlu olur da sevıncımızı paylaşırızBenimde dün bitti sogan kürüm. Beklemedeyim![]()
adetin kaçıncı günü yapmaya baslamıstın sogan kürünü canım?Benimde dün bitti sogan kürüm. Beklemedeyim![]()
sizinle aynı durumdayım. adetim okadar düzensizki. ocak 1 de oldum, şubat 12de oldum ve martta halen olmadım. bugün itibariyle 13 gün gecikti. bebek düşünüyorum 1 aydır test yaptırdım olumsuz çıktı. soğan kürüne bende başlamak istiyorum ama adetin 7. günü başlandığı için adet olamadığımdan dolayı başlayamadım. adet olmayı beklemeden başlasam olur mu acaba. bu şekilde başlayanlar oldu mu ?ben 9 aydır beek istiyorum.ama bır turlu olmuyor. 35. 37. 38. ve hatta 41. gunu bulan duzensız bır adet döngüm var. 15 gun soğan kuru uyguladım bugun bıttı..ve adetıme 20 gun var (38.gun).soğan kuru kullanıp sonuç alan varsa bana yarımcı olabılır mı
canım bu başlığı ben açmıştım.ben soğan kuru kullandım ve kullandgım ay hamıle hamıle kaldım .şuan 4 buçuk aylık hamıleyım.tavsıye ederım kullanmanı...inş bır an önce olur...sizinle aynı durumdayım. adetim okadar düzensizki. ocak 1 de oldum, şubat 12de oldum ve martta halen olmadım. bugün itibariyle 13 gün gecikti. bebek düşünüyorum 1 aydır test yaptırdım olumsuz çıktı. soğan kürüne bende başlamak istiyorum ama adetin 7. günü başlandığı için adet olamadığımdan dolayı başlayamadım. adet olmayı beklemeden başlasam olur mu acaba. bu şekilde başlayanlar oldu mu ?
adet olmayı beklemedim dün başladım hadi bakalım hayırlısı.. önemli bir gelişme olursa paylaşacağım.canım bu başlığı ben açmıştım.ben soğan kuru kullandım ve kullandgım ay hamıle hamıle kaldım .şuan 4 buçuk aylık hamıleyım.tavsıye ederım kullanmanı...inş bır an önce olur...
tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına inşaallah yalnız bir sorum olacak bende başlıcam adetin 7. günü başla demiş herkes 15 gün kullanacakmışız fakat 15 gün sonu yumurtlama dönemine denk geliyor bebek oluşur ve soğan suyundan dolayı düşer mi diye tedirgin oluyorum ne zaman başlamalıyım buna lütfen yardımcı olun teşekkür ederim şimdidenarkadaşlar başlığı açan bendım.soğan kuru kullandım ay hamıle kaldım.allah ısteyen herkese nasıpo etsın tavsıye edıyorum
bende adetin 5.gunu mu ne başlamıştım. yani bilemiyorum canım. .sanırım ıllakı yumurtlamaya denk gelecek. ben kullandım bişy olmadı aksıne hamile kaldım kullandgım ay.tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına inşaallah yalnız bir sorum olacak bende başlıcam adetin 7. günü başla demiş herkes 15 gün kullanacakmışız fakat 15 gün sonu yumurtlama dönemine denk geliyor bebek oluşur ve soğan suyundan dolayı düşer mi diye tedirgin oluyorum ne zaman başlamalıyım buna lütfen yardımcı olun teşekkür ederim şimdiden
gelişmeleri yazacağım demiştim. kızlar soğan suyu kullandığım ay bende hamile kaldım.hatta sonucu bu gün öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim Allahın izni ile.. Rabbim isteyen hekeze versin..
tabi ki her şey soğan suyu sayesinde oldu diyemeyiz. vakit ne zaman ne zamansa ozaman oluyor ama sonuçta bu kadar deneyen ve faydasını gören varsa demekki bişilere iyi geliyor. ne diyor saraçoğlu' kadınlar için bir mucize'ya ben bı türlü ınanamıorm soğan kürüne
amin. Rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin..Çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.