canım anladım bakalım ne diyecek iletişimden sordun demi? kendi adresinide yazdınmı ? cvp meiline gelecek,inş tez zamanda gelir cvplarımız.
mugababy cnm eşine kür yapıyormusun sen?
ya tatlım diyorum ya cevap gelmiyo çıkıp gelince bi bakıyorum cevap gelmiş:)))ya biliyorum aslında yedi gün sonra ama ben erken başlamak istiyorum soğancımla bi bütün olcam erkenden iğğğğ nasıl içicem bilmiyorm dün içtim bi bardak denedim fena değil ama ben çabuk sıkılıyorum herşeyden ya bıkmasam iyidir adetten beş gün sonra yumurtalar gelişmeye başlıyor ya belki faydası olur diye erken başlicam canım
vallahi sorunuzu yazın kutucuğuna yazdım yolladım mesjınız gönderilmiştir dedi kendinol.benim eşimin sperm sayısı sınırın üstünde maşallah yapmıyorum ama her ihtimale karşı bi ara arı poleni içtim içirdim eşime sonra sıkıldım bıraktım ya
canım içine nasıl siniyorsa öyle yap . bak içine sinerek iç iğğğ deme olurmu,
Bismillahirrahmanirrahim YA ŞAFİ:ALLAH'IN ŞİFA VEREN İSMİ, ALLAH'tan hayırlı sağlıklı evlat iste ve severek iç,
MAŞAALLAH YA ne güzel cnm arı poleni spermlere iyimi geliyormuş?
ama büyük ihtimal foluküllerede iyi gelir herhalde zaten son gittiğimde dr yumurtalıkda fazla yağlanma yok falan dedi aşırı değil pko bilmiyorum neden bebek olmuyo
normalde kadınların yumurtalarına iyi geliyor muş ama erkekler içinde çok faydalı olduğunu duydum içeriğinde e vitamini falan vardı kapsül şeklinde içtik biz süper bi ilaçtı aktardan almıştım e vitamini biliyorsun iyi geliyo erkeklere tatlım
kızlar neden yazmıyorsunuz ceza83 mirror1981
canım geldim soğancığım ılınmış elh içtim :)
benim 3 sene 3 ay kadar oldu 4.seneme girdim
a.s.:1hug:
bunlar kim cnm?:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?