- 17 Ocak 2012
- 1.261
- 10
ah hadi hayırlısı tatlım, senin gayretine moraline hayranım gerçekten :109: inşallah o küçük ihtimaller gerçekleşecek senin için ben inanıyorum hep dualarımdasın
sağol bitanem çok teşekkür ederim..aslında gayretim var ama olucak ihtimalini biraz daha zayıf düşünüyorum :)))zaten olsada nasıl olcak bilmiyorum ben cuma fln ilaçlarımı almış olucam tüp bebek için eger tutarsa ilaçlarda elimde kalıcak..gerci inşallah tutar elbet bir çaresini bulurum ilaçlar içinde işte ne biliym :))9
bugünde yaptım ovulasyon testini yine 2 kopkoyu çizgi çıktı hatta bugünki dünden dahada koyu bugünde deniycez bakalım..hakkımda hayırlısı
bende sana yazıcaktım dünden beri görmedim seni :))sende su ovulasyon testini bir denesene cnm bakarsın tutturursun :))sonra dolsun göbişler :)))
Kızlarr ben haftasonu test yaptım yine tek çizgi çok üzüldüm yine.(ama geçenlerde akıntı oldu demiştim demekki pko dan dolayı tam hasta olamadım hastalanmış saydım kendimi ve dün Allah'ın izniyle soğan suyu kürüne başladım inşallah gelecek aya hamile olduğum haberini sizlerle paylaşırım inşallah bu güzel duyguyu ben de yaşarım bebeğimin olmasını çok istiyorum.soğan suyu şu anda sancı falan yapmadı akıntı da olmadı ilk günde hemen sancı akıntı oldu mu sizde soğan suyu yapan arkadaşlar bana bilgi verebilir misiniz?
canım benimde ilk kullandıgım günler hiç akıntım olmadı hatta ben işe yaramadıgını flnda düşünüyorum..çünkü hiç belirtim olmadı..inşallah senin en iyi şekilde temizlenip göbişine meleğin konuvericek canım benim :))