ah hadi hayırlısı tatlım, senin gayretine moraline hayranım gerçekten :109: inşallah o küçük ihtimaller gerçekleşecek senin için ben inanıyorum hep dualarımdasın
Kızlarr ben haftasonu test yaptım yine tek çizgi çok üzüldüm yine.(ama geçenlerde akıntı oldu demiştim demekki pko dan dolayı tam hasta olamadım hastalanmış saydım kendimi ve dün Allah'ın izniyle soğan suyu kürüne başladım inşallah gelecek aya hamile olduğum haberini sizlerle paylaşırım inşallah bu güzel duyguyu ben de yaşarım bebeğimin olmasını çok istiyorum.soğan suyu şu anda sancı falan yapmadı akıntı da olmadı ilk günde hemen sancı akıntı oldu mu sizde soğan suyu yapan arkadaşlar bana bilgi verebilir misiniz?
sağol bitanem çok teşekkür ederim..aslında gayretim var ama olucak ihtimalini biraz daha zayıf düşünüyorum :)))zaten olsada nasıl olcak bilmiyorum ben cuma fln ilaçlarımı almış olucam tüp bebek için eger tutarsa ilaçlarda elimde kalıcak..gerci inşallah tutar elbet bir çaresini bulurum ilaçlar içinde işte ne biliym :))9
bugünde yaptım ovulasyon testini yine 2 kopkoyu çizgi çıktı hatta bugünki dünden dahada koyu bugünde deniycez bakalım..hakkımda hayırlısı
bende sana yazıcaktım dünden beri görmedim seni :))sende su ovulasyon testini bir denesene cnm bakarsın tutturursun :))sonra dolsun göbişler :)))
canım benimde ilk kullandıgım günler hiç akıntım olmadı hatta ben işe yaramadıgını flnda düşünüyorum..çünkü hiç belirtim olmadı..inşallah senin en iyi şekilde temizlenip göbişine meleğin konuvericek canım benim :))
Kızlarr ben haftasonu test yaptım yine tek çizgi çok üzüldüm yine.(ama geçenlerde akıntı oldu demiştim demekki pko dan dolayı tam hasta olamadım hastalanmış saydım kendimi ve dün Allah'ın izniyle soğan suyu kürüne başladım inşallah gelecek aya hamile olduğum haberini sizlerle paylaşırım inşallah bu güzel duyguyu ben de yaşarım bebeğimin olmasını çok istiyorum.soğan suyu şu anda sancı falan yapmadı akıntı da olmadı ilk günde hemen sancı akıntı oldu mu sizde soğan suyu yapan arkadaşlar bana bilgi verebilir misiniz?
olsun tatlım ya her şeyin hayırlısı sen gene her yolu dene bir şekilde olacak önemli olan o :107: vallahi ben de bu ay kürü tamamen bitirince ovulasyon testi denemeyi düşünüyorum, bir yandan incir kemiriyorum bakalım hayırlısıdolsun göbeklerimiz şekerim ya o kadar istiyorum ki soğan suyu bile bal gibi geliyor artık :109:
kızlar merhaba ben yeni katıldım foruma, hazirandan beri hamile kalmaya çalışıyorum olmadı , doktora gidiyodum tabi bu arada, polip çıktı rahimde geçen pazartesi aldılar polip i, ama benim eşimde de sperm azlığı çıktı 12 milyonmuş, o keçiboynuzu kürü uyguluyor ben de soğan kürüne başlıcam burda okuduklarımda sonra ümitlendim inşallah hamile kalırız en kısa zamanda..
ya bende o kadar çok akıntı oluyoki hangisi ne akıntısı artık ayırt edemyorum karıştı iice yumurta çatlıyomu ne zaman çatlıyo bu ay anlamadım kızdım bıraktım herşeyi kendime küsüm yanikısmet artık bide inciri denerim..
ya bende o kadar çok akıntı oluyoki hangisi ne akıntısı artık ayırt edemyorum karıştı iice yumurta çatlıyomu ne zaman çatlıyo bu ay anlamadım kızdım bıraktım herşeyi kendime küsüm yanikısmet artık bide inciri denerim..
Ahh canım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün..sogan bal gibi geliyor demişsin :))bence ovulasyon testini dene canım ben gitti gidiyordan aldım kargo ücretide yok çok uygun..
sağol bitanem çok teşekkür ederim..aslında gayretim var ama olucak ihtimalini biraz daha zayıf düşünüyorum :)))zaten olsada nasıl olcak bilmiyorum ben cuma fln ilaçlarımı almış olucam tüp bebek için eger tutarsa ilaçlarda elimde kalıcak..gerci inşallah tutar elbet bir çaresini bulurum ilaçlar içinde işte ne biliym :))9
bugünde yaptım ovulasyon testini yine 2 kopkoyu çizgi çıktı hatta bugünki dünden dahada koyu bugünde deniycez bakalım..hakkımda hayırlısı
bende sana yazıcaktım dünden beri görmedim seni :))sende su ovulasyon testini bir denesene cnm bakarsın tutturursun :))sonra dolsun göbişler :)))
canım benimde ilk kullandıgım günler hiç akıntım olmadı hatta ben işe yaramadıgını flnda düşünüyorum..çünkü hiç belirtim olmadı..inşallah senin en iyi şekilde temizlenip göbişine meleğin konuvericek canım benim :))
ya tek çizgiler insanın içini burkuyor biraz gerçekten ama sen hiç sıkma canını :101: benim ilk günlerde çok bir şey olmadı 6.-7. günde çoook hafif bir akıntı oldu sadece o kadar bazılarında oluyor ama bünyeden bünyeye değişiyor demekkiinşallah hepimiz yaşayacağız o güzel duyguyu inşallah
kızlar merhaba ben yeni katıldım foruma, hazirandan beri hamile kalmaya çalışıyorum olmadı , doktora gidiyodum tabi bu arada, polip çıktı rahimde geçen pazartesi aldılar polip i, ama benim eşimde de sperm azlığı çıktı 12 milyonmuş, o keçiboynuzu kürü uyguluyor ben de soğan kürüne başlıcam burda okuduklarımda sonra ümitlendim inşallah hamile kalırız en kısa zamanda..
evet ben bunu ilk de de 2. de de çok sıkılmıştım bu sorulardan haklısın cnm takmamak elde değil hele bide günün geçince saçmalıyoruz.... cnm inan hep diyorum hep dua ediyorum..allahıma inanıyorum tez zamanda sizlerde buraya yazıcaksınız buna inanıyorum olucak cnm stress yok evet günde 4.5 tane kaynatmadan yedim birkerede havuçla kaynatıp son günlere yakın yani yumurtladıktan sonraki sanırım buda çatlamasına yardımcı oldu cnm::))
Merhaba hip:))tek çizgi görmekten inanki çok sıkıldım benim de arada umudum kırılıyor ama sonra tekrar bir umut yeşeriyor içimde inşallah olacak diyorum.
aynen bende o kadar sabırsızım ki , her ay boş geçince ağlamaktan helak oluyorum eşim de buna çok üzülüyor ,bide diyorlar ki stres yaparsan hiç olmaz hamile kalamazsın e nasıl engellicez stresi,ben her ay beklemekten umutlanmaktan kendimi alamıyorum?
canım inciri eger sogan yapıyorsan sdece kuru olarak tüket ama sogan bittiyse inciri kaynatıp öle iç canım..25 gün yapıyorsun inciri..15-16 tane inciri 1 litre suda kaynatıyorsun çıkan suyu soguk 2 yada 3 e bölerek yemeklerden 15-20 dk önce iciyorsun canım benim..inşallah şifa buluruz canım...
agrıda sogandandır cnm içini temizlediği için ondan agrı yapıyor bende içerken benimde agrım oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?