- 18 Eylül 2012
- 327
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşalr bende yarın 2.soğan kürüme başlıycam yanlız iki gündür ara ara baş dönmelerim oluyo neden bilmem....
benimde ilk kürüm bitti ve bel ağrısı adet sancısı çektim ara ara bugünde hafiften başım dönüyor bu h.sonu regli olmam lazım ben ona yoruyorum ama seninkini bilemem tabi inş. hamişsindir
ne zaman başlanıyor cnm ben de ikinciye başlıcamarkadaşlar bu gün soğan kürünün ikincisin başladım hadi hayırlısı
bende cuma günü ilk defa sogan kürüne başlayacağım pkoluyum 5 buçuk aylık bebeklerimi kaybettim faydasını görürmüyüm çok bebegim olmasını istiyorum
ne zaman başlanıyor cnm ben de ikinciye başlıcam
ilkinde maalesef başarısız:)
ikincisi adetten on gün önce miydi
bi de incir kürüne soğan kürü btince mi başlıcaz
cnm inşallah faydası olur genelde herkes memnun
arkadaslar adetıme daha bır hafta var ama cok az kahverengı lekeler gelıo.bu durumu yasayan varmı cunku daha bır hafta var (((cvp verırsenız sevınırım.
soğan kürü kullanıyormusun? ben gecen ay sogan kuru kullandım adetım 2 gun gecıktı ve kahverengı akıntım 2 gun oldu daha sonrada normal adetım oldu.ıns senın kı yerlesme kanamasıdır :)
kullanıyorum evet.ıkıncı soğan kürüm bu...adetıme bır hafta var dıye ne bu dedım(((tsk ederım cvp ıcın.sanırım adet olacagım cunku karnım agrıyor((((((((((((keske dedıgın gıbı olsa...bırde 10 gun once ben hsg rahım fılmı de cektırdım