Samatcim cok gecmis olusun . Bende seni cok merak ettim buralarda goremeyince.
Rabbim sifa versin belkide bunlar hep stresten oluyordur kafaya takmaktan valla dert sahibi oluyoruz (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samatcim cok gecmis olusun . Bende seni cok merak ettim buralarda goremeyince.
Amiiiinnnn ... Insallah hepimizin 9 aya kadar son gelisi olsun bu kirmizilarimizin
ben incir havuç kürü yaptım 2 aydır adet göremiyorum
yumurtalıklarım kist dolmuşş
kızlar bata 1 gün kaldı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın doktora gideceğim hayırlısı bakalım allah isteyen herkese versin
Canım soğan kürü sayesinde mi oldu? Detayları yazar mısın kaç ay soğan kürü yaptın? Eşinde ve sen de sorun varmıydı?
Canım soğan kürü sayesinde mi oldu? Detayları yazar mısın kaç ay soğan kürü yaptın? Eşinde ve sen de sorun varmıydı?
canım bugün kan testi yaptırdım hamileyim. ben 10 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz oolmuyordu sorun varmıydı bilmiyorum bu ayda olmasaydı doktora gidecektim ama doktor bugün basa sağ yumurtalıkta küçük bi kist var dedi soğan kürü yaptım bu ilk ayımdı belki ondan küçülmüştür bide tarçın bal çöre otu yapmıştım yumurtalıkları geliştiriyomuş faydasınoldu diye düşünüyorum soğanı kesin yap yan etkisi yok rahmi temizliyor
slm arkadaşlar benimde çikolata kistim var. bende bebiş istiyorum paylaşımlarınızı okudum bende soğan kürünü uygulamaya karar verdim. adetimin ilk günü sanırım 7. günü başlanıyor küre inş hayırlı haberler veririm burdan herkese. Rabbim hepimize nasip etsin
canım bugün kan testi yaptırdım hamileyim. ben 10 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz oolmuyordu sorun varmıydı bilmiyorum bu ayda olmasaydı doktora gidecektim ama doktor bugün basa sağ yumurtalıkta küçük bi kist var dedi soğan kürü yaptım bu ilk ayımdı belki ondan küçülmüştür bide tarçın bal çöre otu yapmıştım yumurtalıkları geliştiriyomuş faydasınoldu diye düşünüyorum soğanı kesin yap yan etkisi yok rahmi temizliyor
Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın:) ben de 6 aydır istiyorum ama bizim sorun eşimde.Doktor her gittiğimde sende bi sorun yok diyor. Ne kist,ne enfeksiyon, ne yara ne miyom...hiçbiri... Benim 3 aydır adetim düzensizleşmeye başladığı için adetimin 24. günü soğan kürüne başladım ve 30. günü adet oldum. Toplam 6 gün kullandım. İlk iki gün sarı akıntı geldi sonra başka bir belirti olmadı. Dün de incir+havuç kürüne başladım. Yalnız çok şekerli zor içiyorum şeker kullanmayan biri olarak. Soğan suyunu daha rahat içiyordum hem zayıflatıyor da :)
amin çok sağol canım darısı sana olsun inşallah.canım geçen aylarda benimde adetim düzensizleşmişti bi ay 5 gün erken oldu bi ay bir gün geç oldu geçen ayda tam gününde oldu bazıları diyorki adet düzeninin bozulması bebek habercisidir rahim kendini hazırlarmış ondan olurmuş gerçektende ben bu ay hamileyim inşallah sende temmuzda verirsin güzel haberi. soğan suyu bende de hiç akıntı falan yapmadı ama içtim eşinede keçi boynuzu pekmezi içir faydasını gören çok canım spermi yükseltiyormuş. ilişkiden onra hemen kalkma ayaklarını havaya kaldır 20 dk falan bu ay bende yapmıştım. bide hiç sitres yapma canım 2 aydır o kadar çok belirti yaşadımki burda yazılanları okuyordum kendimde de var gibi hissediyordum bu ay önemsemedim fazla yorumlarıda okumadım sadece bi kasık batması vardı sonra adete yakın bel ağrısı adette olan sancılar göğüsüm falan daha yeni yeni biraz dolgunlaştı sende takma
Allah isteyipde bebek sahibi olamayan herkese nasip etsin İnşallah.Ben bekarım ama evlenir benimde olmaz diye korkuyorum.Biçok arkadaşımda düşünüyoa aynı şeyiSabretmek çok önemli çevremde 19 yıl,13 yıl,7 yıl sonra bebek sahibi olan tanıdıklarım akrabalarım var.Büyük bi özlem.ALLAH herkese bu duyguyu taddırsın inşallah.
Teşekkür ederim canım:) İnşallah,hayırlı zamanda ve sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Eşim ne kullanmıyor ki:)
Keçiboynuzu kürü
Bal+Polen+Arı Sütü
İncir, Fındık
Klomen
Proxeed
Bunları 1 aydır kullanıyor. 20 dk. uzanma mevzusunu da yapıyorum ama bizim problemimiz yumurtlama zamanını bilmememizden kaynaklanıyor. Nisanda 7 gün, mayısda 10 gün gecikince doğal olarak ovulasyon günlerini kestiremiyoruz. İki adet arası gün aşırı ilişki de artık ödev gibi oluyor bi zevk de vermiyor. Ben incir kürüne devam etmemeyi düşünüyorum, kilo yapacak gibi sanki. Bu ay da adetimin 26. günü soğan kürü yapınca 6 gün sonra adet oldum. Olmazsa bu ay da soğan kürü yapayım. Zaten 2 ay yapılmasını önermiş saraçoğlu.