Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar size bi sorum olucaktı 2 gün önce kistim oldugunu ögrendim doktorum bana doğum kontrol hapı verdi sizce hapla birlikte sogan kürü yapsam nasıl olur aranızda yapan varmı böyle :))
Evrimcim, samat nerelerde onu hic goremiyorum acaba hamis mi
ya arkadaşlar beni ndoktorum tam 1 aylık hamilesin dedi kan değerim 3329,7 bir aya göre fazla değilmi ikiz falan olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum ultrasyonda daha gözükmedi
ya canım sende soğan kürünü yapınca hamile kaldım demişsin, gerçekten bu kadar etkisi oluyor mu bu kürün ya peki senin bi rahatsızlığın varmıydı? veya düşük filan olmuş muydu öncesinde?
Canım be korunmayı bırakıp kontrole gittim bebek düşünüyoruz diye, evlendiğimden beri yaklaşık 20 kilo almıştım dr kilonun da etkisi olabilir çok ileri değil ama polikistik overlere sendromunuz var biraz kilo verseniz kendiliğinden duzelebilir demişti. Tabi o donem çok kilo veremedim. 5-6 ay sonrasında hamile kaldım yeterince gelismedigi İcin, bozulmuş gebelik dediler ve kürtaj oldum. 3 ay sonra korunmayı bıraktım Yaklaşık 12 kilo verdim ve soğan kuru yaptım o ay kalmışım ) ben kendim de saglikciyim ama alternatif tıpa artık gercekten inanıyorum. Denememden birsey kaybetmezsiniz arkadaslar, isallah tez zamanda gönlünüze göre olur
Kizlaarr dun aksam benim kirmizilar geldiii (((
9 aya kadar bu son gelişi olur inş
6 Aydır çocuk istiyoruz. Son 3 aydır adet düzenim bozuldu. 7-10 gün kadar geç olmaya başladım buyüzden ben de ovulasyon testine başladım. Adet tarihimin üstünden 24 gün geçmesine rağmen ovulasyon testimde henüz çift çizgiyi göremedimiştim. Bu forumdan soğan kürünü duyunca başladım ve 6 gün kullandım. Bu arada son adet tarihimin üzerinden tam 30 gün geçti ve ben henüz çift çizgiyi göremedim ovulasyon testinde. Ben de doktora gittim o gün. Doktor baktı ve senin yumurtan görünmüyor. Yumurtlamamışsın bu ay dedi. Her şey kafada bitiyor, kafana takma dedi bana. Bi Tarlusal (Adet söktürücü) yazdı bir de Duphaston (Adet düzenleyici) yazdı. Eğer 15 gün içinde adet olmazsan Tarlusalı kullan adetten sonraki 16. gün de Duphaston'ı kullan dedi. Bu arada Ovulasyon testlerine pek güvenmediğini de söyledi. Soğan kürü kullanıyorum dediğimde bana devam et soğan kürü iyidir dedi. Sonra doktordan çıktıktan 1 saat sonra adet oldum. Muhtemelen yumurtam oluştu çatladı ve yok oldu ve buyüzden yumurtanı göremedim dedi herhalde. Bu soğan kürü çok iyi bir şey arkadaşlar, şiddetle tavsiye ederim.
Yalnız benim tereddütüm bu ay da mı soğan kürü yapsam yoksa İncir + Havuç kürüne mi geçsem acaba. Soğan kürünü 2 ay önermiş Saraçoğlu. 35-40 günde adet olan ben bu ay soğan kürü sayesinde 30. gün adet oldum. Ama bu iki kürden hangisini uygulayacağıma karar veremedim henüz...
Evrimcim, samat nerelerde onu hic goremiyorum acaba hamis mi
9 aya kadar bu son gelişi olur inş
Kızlar döndüm buralardayım.tedavi amacıyla geçen ay rahim filmi çektirdim ama sonuç iç açıcı değil.sol tüp dış gebelikten tamamen kapalı sağda geçiş çok az oldu.ayrıca rahim ağzım tıkalıymış kürtaj komplikasyonu denildi zaten bu şekilde gebe kalamazmışım bu nedenle rahim ağzı tıkanıklığı açıldı ama doktor normal yoldan şansımız düşüşk olduğunu tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi o günden beri arafta yaşıyorum.bu arada rahim filmi sonrası enfeksiyon(mantar) kapmışım.rahim filminden sonra azda olsa adet oldum bu sırada mantar beni mahvetti.artık düşünmeyecegim olmazsa şayet şark bitince tüp yapacagız....moralim bozuk olduğu için girmiyordum kk ya....bu arada evrimcim gebelik nasıl bolca dua etmeyi unutma bizlere...monday de hamileymiş allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.pegasu ve bana dua etmeyi unutmayın kızlar....