Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptım canım hemde hiç sorunsuz hergun akşam ve sabah aç karnı ama benim akıntı yada ona benzer bir şıkayetim yoktu,ondan olsa gerek hiçbir belirti olmadı sadece kilo verdirdi canım kistde yokmuş doktor öyle dedi olsun bengenede içtim biryerde olmassa başka biryere faydası olmuştur soganın.ama yapmayanlar denesin ilk 2gün işkence ama sonra alişiyorsunuz lütfen 15gün biterken içiniz burulacak biti diye
Canımmm üzülme lütfen, sonucu aldın mı diye bekliodum bende
Hayırlısı olsun İnan bana hiç beklemediğin bı anda saglicakla gelecek bebeğin, ben de nerdeyse 10-11 aydir deniyodum Aralık'ta hamile oldugumu öğrendim ama gelişmemiş, Dr artık ilk gebeliklerde büyük sehirlerde çok karşılaşıyoruz dedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay korundum Mart nisan gibi korunmayı bıraktım hemen soğan kuru yaptım ve gercekten bu kadar hızlı beklemiyodum,o yüzden hala ümitlenmek istemiyorum lütfen moralini bozma, eminim hersey güzel olacak. Bu ay da soğan kürünü yap bence
sağol canım ,bu ay yine yapıcam soğan kürünü merak etme sen :)inanıyorum işe yaradığına, kistlerin gitmesine çok yardımcı oldu çünkü bakalım hasta olucammı ama ... hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım...
mrb arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim çikolata kisti olsa belli olurmuydu
cnm bu gibi kislet ultrason ile testip edilebiliyor.şüphenilen bi durum olduğunundada smear testi yapılıyor.bn bunları yaptırdım ve temiz çıktı çok şükür. ama rahim filmi hiç çektirmedim bilmiyorum..
sağol canım ,bu ay yine yapıcam soğan kürünü merak etme sen :)inanıyorum işe yaradığına, kistlerin gitmesine çok yardımcı oldu çünkü bakalım hasta olucammı ama ... hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım...
Şimdi doktordan geldim moralim cook bozuk kese büyümüş normal görünüyor ama icinde fetus görünmüyor geç buyuyebilir belki bı doppler çektirelim dedi off yaa, gecen de böyle olmuştu niye hep böyle oluyo yaa
mrb arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim çikolata kisti olsa belli olurmuydu
Şimdi doktordan geldim moralim cook bozuk kese büyümüş normal görünüyor ama icinde fetus görünmüyor geç buyuyebilir belki bı doppler çektirelim dedi off yaa, gecen de böyle olmuştu niye hep böyle oluyo yaa
canım benim üzelme allahım bizi bir imtihandan geçiriyo, sabırlı ol inşallah bebişinde görünücek geç büyüyebilir demiş dr biraz daha sabret. allah gönlümüze göre versin.
kızlar tahlil sonuçlarımı aldım süt hormonum yüksek cıktı mr istedi haziran 21de sıra bulduk bizde özeline giittik 300tl yi aldılar 3de cıkacak sonuçlar doktora gösterecem korkmuyorum aslında en azından bir neden bulduk cocuk bu nedenden ollmuyo diyip tedevi görebilirim hipofizim cıksın gıdecem bakalım siziseviyorum
kızlar mr da ur cıktı ama iyi huyluymuş o yüzden cıkıyormuş süt hormonum yarın doktoruna cıkacaz nereden nereye işde ne olacak şimidi kızlarr birşey diyin lütfennnn
kızlarrr korkmuyorum dedim ama cokk korkuyorum cokkk. ben cok süt içiyordumda eşimde beni güldürmek için yolda aşkımm cok süt içtinde ondan oldu az iç düşür dedi ayyy cok seviyorum onu eve gelene kadar beni güldürmeye calişti iyiki onunla evlenmişimm daha 2saatim var bana herşey yakışır var ona bakayım
canım süt hormonuna nasıl bakılıyor birde ben yumurtam çatlıyormu ona baktırmak istiyorum nasıl oluyo acaba
canim benim burda okudugum yorumlarda gordugum sey cogu kisinin ilk ay adetinin birkac gun geciktigi, benim adetlerim hic gecikmezdi ama bu kuru uyguladigim ilk ay 2 gun gecikmisti
ben de 2 aydır soğankürüyaptım ve 15 gün deyapamadım. adetlerim hep 40 günde bir olurdu bu 2 aydır30 günde bir olmaya başladım.benimkinidüzenledi