kızlar bişey soracaktım ben inşallah cevap yazarsınız... adetime 2 gün kaldı ve dünden beri sag kasıgıma batma giriyo gerçi 2 kez kramp giri birincisi 10 saniye kadar sürdü ama ikinci batma 10 dakika kadar sürdü ve kasıgımdaki batma yanıma vurdu agrısı ama kasıgıma yakın bölgeler agrıyo ayaga kalkınca bıçak saplanıyo sanki zor yürüyorum batıyo resmen ve gögüs agrımda hiç olmazdı bu ay gögüs agrımda var bu ay sogan kürü uyguladım ondan dolayımı agrıyo yoksa hamilemiyim kafam karıştııı yardım edin
kızlar bişey soracaktım ben inşallah cevap yazarsınız... adetime 2 gün kaldı ve dünden beri sag kasıgıma batma giriyo gerçi 2 kez kramp giri birincisi 10 saniye kadar sürdü ama ikinci batma 10 dakika kadar sürdü ve kasıgımdaki batma yanıma vurdu agrısı ama kasıgıma yakın bölgeler agrıyo ayaga kalkınca bıçak saplanıyo sanki zor yürüyorum batıyo resmen ve gögüs agrımda hiç olmazdı bu ay gögüs agrımda var bu ay sogan kürü uyguladım ondan dolayımı agrıyo yoksa hamilemiyim kafam karıştııı yardım edin
Kızlar bu ay adetimden 1 hafta önce kasıklarımda aşırı ağrı oldu. Adetim 3 gün gecikti. Şuan kanamam eskiye oranla çok daha az. Soğan kürünün etkisi bunlar sanırım. Sizde de bu tarz şeyler oldu mu? Bende hiçbir sorun yoktu ama uyguladım. Sizce 2. kürü uygulasam mı?
canım biliyorsun benimde tam 8 gün geçti ancak bugün başladı tam olarak.sağ kasığım patlayacak gibi ağrıdı sürekli.bende polikistik over olduğu için ben en azından bu ayda kullanmayı düşünüyorum.sen de hiç bir sorun yoksa ibrahim adnan saraçoğlunun hamileliği kolaylaştırıcı yeni bir kürü var şimdi ben soğan küründen sonuç alamazsam onu alıp kullanacağım.kadın için 3 aylık erkeğin kullanması içinse 2 aylık aynı pakette 325 ytl ye.biraz pahalı ama kullanım süresi bakımından fena sayılmaz.hem bebiş olsunda herşeye razıyım artık.:114:sebepsiz infertilite için yazıyor onda zaten...
Firdevsim sağol. Onu da deneriz olmadı. Ben de sorun yok da, eşimin sperm sayısı, morfoloji ve hızında sorun var canım. Tedavide 50, gündeyiz. Kısmet artık...Teşekkürler tekrar bilgi için canım, koçişi ikna edersem alıyım.
Kızlar bu ay adetimden 1 hafta önce kasıklarımda aşırı ağrı oldu. Adetim 3 gün gecikti. Şuan kanamam eskiye oranla çok daha az. Soğan kürünün etkisi bunlar sanırım. Sizde de bu tarz şeyler oldu mu? Bende hiçbir sorun yoktu ama uyguladım. Sizce 2. kürü uygulasam mı?
valla ikna et canım benim.benimkinde sorun yok ama içicek mecbur.bu ay hadi bilemedin önümüzdeki ayda olmazsa ben almayı ciddi ciddi düşünüyorum.doktor görmekten bıktım artık.zaten 5 sene oldu evleneli 3 yıldırda bebek için uğraşıyorum tedaviye ara vermişken biraz bitkisel takılmak istiyorum.geçeceği kadar vakit geçti zaten.biraz da bunları denemek istiyorum ama bu ay daha kontrollü olacağım inşallah.üzülmemeye çalışsamda üzülüyorum sonra...
canım bende kasık ağrısı olmamıştı ama adetim diğer aylara göre daha az gelmişti bence soğan küründen kaynaklanıyor
Canım 6-7 gün süren yoğun kanamam 3 günde bitti ve de miktarı eskisine oranla çok az. Bu iyi mi kötü mü anlamadım!!??
bunu yazıyorum ama inş cvp veren olur :)
kızlar şimdi bugün soğan kürü 15. günüm bitmiş bulunmakta ben incir kürüde yapmaya karar verdim ama nasıl ne zaman başlamalıyım ...
yani 4 ay soğan kürünü yaptıktan sonra hamiş olmazsam mı başlıcam ?yoksa önce soğan sonra incir sonra tekrar soğan ay kafam karıştı bi yardımcı olun bana ?
kızlar yaa çok üzgünümmm:84: adet günümden 2 gün önce adet oldum sogan kürü kullanmıştım bu ay neden böyle oldu yaaa offf çok sancım var canım çok sıkkın
benimde bu ay kahverengi daha dogrusu çamura benzer adet oldum sogan suyundanmı bende anlamadım öncesinde adete bir hafta kala sarı renkte bol akıntı ki hiç bir ay sarı renkte degildi akıntım beyazdı ve en önemlisi kanamamın olmamasıyla beraber çabucakta bitti valla ben hiç birsey anlamadım bu işten bal tarçın çörekotu kulanıyorum adetimin 3. günü basladım 12. güne kadar gerçi bal tarçın çörekotunu 2 ay önce yemiştim adetim uzadıda uzadı resmen 15.gün adet gelmişti en azından kanamam vardı bu ay kanama yok bebek yook kendimden birsey anlamadım doktorlara gidiyorum birsey yok diyorlar birsey yokta bunlar nee ozaman valla bindik bir kıyamete gidiyoruz alamete....allah sonumuzu hayır eylesin nediyeyim
canım benimde öyle olmuştu 6 gün süren regle 3 günde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?