- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 34
arkadaşlar inş. benimde derdime bi çözüm bulunur. ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum bekarken ayda 2 defa adet olurdum doktorlar ise hep doğum kontrol hapı verirdi düzene girerdi bi süre sonra yine aynı olurdu. sonra evlendim 3,5 yıldır evliyim. geçen yıldan beri yine adet düzensizliği başladı ama bu defa ayda 2 defa adet olmadım tam tersi 3 ay boyunca hiç adet olamadım doktora gittim adet düzenleyeci söktürücü vs. hep bunları kullandırdı. 1 yıl boyunca gittim sorunumun ne olduğunu söylemiyor ''allah allah herşeyde normal niye böyle oluyor ki ''diye söyleniyor doktor:) yumurtalarım oluşuyormuş ama çatlamaya yakın duruyormuş çatlaması için bi atak gerekiyormuş. neden çatlamıyor diye doktorumda merak ederdi. bende 6 ay oldu gitmiyorum artık . ilk aylarda düzenliydi adetim en son ocak 25 de adet oldum şubat ve mart ta adet olmadım bebekde isityorum. soğan kürüne başlamak isitiyorum ama adet olamıyorum ki n zaman başlayabilirim. çok uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim banada bi çare bulun psikolojim bozuldu herşey bebek için (