Pegasum keşke bayırlara giderken ben de senle gelseydim. Beklemek çok zormuş:-(
Canim sen şimdi bebek görmeye gidiyorsun ya, eğer o kişi samimi biriyse söyle adınla dua etsin, lohusa ya onun duası kabul olur. Canım inşallah hepimiz burdan artık, gazı var, uyumadı, uyutmadı gibi şeyler paylaşırız en kısa zamanda, tek sorunumuz gaz maz olur
evrimcim bugün hayırlı olsun için gittim annem ve kız kardeşimde gelmişti tabii annem bebeği kucağına aldı maşallah filan dedi nazar duası falan okudu ondan sonrada başladı bana dua etmeye nasıl yürekten dua ediyor bi görsen "allahım bir tanede benim yavruma ver, şu bebeğin yüzüsuyu hürmetine benim yavrumada yavru ver" ay ben nasıl oldum ama anlatamam boğazım düğüm düğüm oldu amin bile diyemedim annemin o duasını duyunca okadar duygulandımki anlatamam bitaraftanda çaktırmamaya çalışıyorum allahım ne zordu. bebeğin annesi doğumdan sonra bana çok dua etmiş öyle söyledi rabbim tez zamanda sanada nasip etsin dedi allah razı olsun dualarından eksik etmemiş.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. evet artık bebeklerimizin gazını mamasını filan yazışalım burdan artık yeter yaaa allahım neolur duy sesimizi. beklemek gerçekten çok zor inşallah sende daha fazla beklemeden pozitif sonucunu olırsın canım arkadaşım :)))