Pegasum keşke bayırlara giderken ben de senle gelseydim. Beklemek çok zormuş:-(
Canim sen şimdi bebek görmeye gidiyorsun ya, eğer o kişi samimi biriyse söyle adınla dua etsin, lohusa ya onun duası kabul olur. Canım inşallah hepimiz burdan artık, gazı var, uyumadı, uyutmadı gibi şeyler paylaşırız en kısa zamanda, tek sorunumuz gaz maz olur
canım ya....ama ben toparladım kendimi çünkü bir yazı okudum ki arkadaşlarda yazmışlardı...soğan kürü ilk kullanıldığı ay kist gibi bir sorun yoksa rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.diğer ay yapılan incir kürüde gebeliği kolaylaştırıyormuş.inşallah bu ay gebe kalabilirim ümitliyim yazıyı okuduktan sonra....adetin 2.günü incir kürüne başladım.eşimede keçiboynuzu veriyorum 3 gündür....inşallah başarabiliriz...o zaman benim ve evrimin bebişi seninkini dövecek haberin olsuun tatliş:)))şaka bir yana da incire başladığımdan beri ara ara kasıklarıma sancı giriyor umarım iyiye işarettir.bugün regl bitti şükür....
keşke bende olsaydım orada...dağ görmekten sıkıldım artık....inşallah açacagız yeni topiğimizi......
sogan kürünü ilk kez yapınca her belirtiyi soğan kürüne baglıyorum bu aykan testi yaptırsana canım beklemektense yaptır için rahatlasın benimde adetim ayın 17 sinde inşallah tüm bebişş isteyenler bu ay adet olmazzzzz
evrimcim bugün hayırlı olsun için gittim annem ve kız kardeşimde gelmişti tabii annem bebeği kucağına aldı maşallah filan dedi nazar duası falan okudu ondan sonrada başladı bana dua etmeye nasıl yürekten dua ediyor bi görsen "allahım bir tanede benim yavruma ver, şu bebeğin yüzüsuyu hürmetine benim yavrumada yavru ver" ay ben nasıl oldum ama anlatamam boğazım düğüm düğüm oldu amin bile diyemedim annemin o duasını duyunca okadar duygulandımki anlatamam bitaraftanda çaktırmamaya çalışıyorum allahım ne zordu. bebeğin annesi doğumdan sonra bana çok dua etmiş öyle söyledi rabbim tez zamanda sanada nasip etsin dedi allah razı olsun dualarından eksik etmemiş.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. evet artık bebeklerimizin gazını mamasını filan yazışalım burdan artık yeter yaaa allahım neolur duy sesimizi. beklemek gerçekten çok zor inşallah sende daha fazla beklemeden pozitif sonucunu olırsın canım arkadaşım :)))
soğan kürü yapıyor olanlar hadi hiç sesiniz çıkmıyor..bnm bugün 9. günüm ama hala bi değişiklik yok .bi arkadaş yazmıştı burada adet döneminde sökülebilirsin diye..acaba öylemi olucam...bnm gibi kürü uygulayıpta akıntısı hiç gelmeyen varmı...
Samatım öyle dayanılmayacak gibi bir ağrı değil, adet ağrısının başlangıcı olur ya, ona benzyor, gelip gelip gidiyor. Belki de soğan kürünün bende etkisi bu oldu, belki iltihaplar temizleniyor. Ya da gercekten cücük hüsamettin geliyor. Canikom merak etme, inşallah kötü birşey yoktur. Güzel bir haber alsam hemen size yetiştircem zatenKan testi için biraz daha beklemem gerek sanırım, belki de mevsim değişikliğinden, stresten falan adet gecikmesidir.Ama içim hiç öyle söylemiyor yaaaa!!!
kızlar bu incir kürü benim acayip iştahımı açtı yaa.bugün 11.günüm.ve yemek yedikten sonra bile yememiş gibi oluyorum.aranızda böyle olan varmı acaba?
evrimcim bugün hayırlı olsun için gittim annem ve kız kardeşimde gelmişti tabii annem bebeği kucağına aldı maşallah filan dedi nazar duası falan okudu ondan sonrada başladı bana dua etmeye nasıl yürekten dua ediyor bi görsen "allahım bir tanede benim yavruma ver, şu bebeğin yüzüsuyu hürmetine benim yavrumada yavru ver" ay ben nasıl oldum ama anlatamam boğazım düğüm düğüm oldu amin bile diyemedim annemin o duasını duyunca okadar duygulandımki anlatamam bitaraftanda çaktırmamaya çalışıyorum allahım ne zordu. bebeğin annesi doğumdan sonra bana çok dua etmiş öyle söyledi rabbim tez zamanda sanada nasip etsin dedi allah razı olsun dualarından eksik etmemiş.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. evet artık bebeklerimizin gazını mamasını filan yazışalım burdan artık yeter yaaa allahım neolur duy sesimizi. beklemek gerçekten çok zor inşallah sende daha fazla beklemeden pozitif sonucunu olırsın canım arkadaşım :)))
canım ya bende bu ayın 17sinde beklıyorum ınsaalah olmam:)
keşke beraber olabilseydik yanyana yüzyüze nekadar güzel olurdu beraber aşardık bu dönemleri ama olsun bizim gönüllerimiz heran birlikte
canım bende 17 sinde olacam ikimizinde aynı günmüş
soğan kürü yapıyor olanlar hadi hiç sesiniz çıkmıyor..bnm bugün 9. günüm ama hala bi değişiklik yok .bi arkadaş yazmıştı burada adet döneminde sökülebilirsin diye..acaba öylemi olucam...bnm gibi kürü uygulayıpta akıntısı hiç gelmeyen varmı...
olmayın kızlar ikinizde 17 sinde olmayın ki müjdeli haberler alalım artık....
allah dualarını kabul eder inşallah....zor bir durumla karşı karşıya kalmışsın ama allah nasip edecektir.kızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama siz dert ortagım oldunuz özellikle evrim ve sen....her duamda hepiniz varsınız....kulun kula duası kabul olurmuş.dilerim allahtan mutluluğumuzu paylaşmayı nasip eder hepimize....
ALLAH c.c inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah cnm..Bende soğan kürü içtim 15 gün şuan adeti beklemekteyim.Yani beklememekteyim NOBAT:12 nisan inşallah haftaya bende yazarım buraya hamileyimmm diye....
ayyy süper olurdu kızlar valla....ağlaşırdık gülüşürdük destek olurduk birbirimize....bari aynı şehirlerde yaşasaydık ama birimiz şamda birimiz bağdatta misaliyiz..gönüllerimiz bir olsun yeter....senin bu taraflara gelme olasılığın olmayabilir ama bizler tayinciyiz bakarsın oraya yolumuz düşmüş.bu arada evrimin vana gelme durumu var... bekliyorum eğer isterse geldiğinde muhakkak tanışmaya çalışacagım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?