Arkadaşlar lütfen yardım edin. 12 gün soğan kürü uyguladım sonra müsait olup yapamadım 12. Günde kestim ama adetimin 7 nisanda olması gerekiyordu hatta önceki aylar gününden önce olmuştu.bu ay hiç bişey yok daha ortada.arkadaşlar kullanmaya başlayınca 5 6 gün sonra adet olduk yazmışlar.psikolojik herhalde bi de gebelik belirtilerini yaşıyorum sanki.sık idrara çıkma bulantı kasıkta batma.göğüs uçlarında acıma.vs. Sanırım yavaş yavaş kafayı üşütüyorum
canım bekle istersen birkaç gün eğer adet olmazsan testi tekrarlarsın. stresten de gecikmiş olabilir ama inşallah gebesindir.......
canım evet adet söküyo ama hamilede kalmış olabilirsiniz tabiki eğer kalmadıysanız soğan kürünü kullandıktan bir sonraki aya rahimi hazırlıyor kis vesayire gebeliğe engel olan şeyleri yok ediyor diyebiliriz eğer gebelik için denemk istiyosan soğandan sonra inciri dene
Arkadaşlar lütfen yardım edin. 12 gün soğan kürü uyguladım sonra müsait olup yapamadım 12. Günde kestim ama adetimin 7 nisanda olması gerekiyordu hatta önceki aylar gününden önce olmuştu.bu ay hiç bişey yok daha ortada.arkadaşlar kullanmaya başlayınca 5 6 gün sonra adet olduk yazmışlar.psikolojik herhalde bi de gebelik belirtilerini yaşıyorum sanki.sık idrara çıkma bulantı kasıkta batma.göğüs uçlarında acıma.vs. Sanırım yavaş yavaş kafayı üşütüyorum
Canım benim adetim gecikti, gerçi 1 güncük ama anlamadım, 3 gündür de adet sancısı gibi bir sancı çekiyorum her seferinde tuvalete gidiyorum ama regl olmamışım. Şimdi test yaptım negatif. Bende soğan kürünün etkisi bu yani, değişik
kan testi yaptırsana bacımmmmm inşallahhh bebiş vardırr
canım hamile olabilirmisin diye düşünüyorum şuan test yaptınmı peki benim adetim bir hafta önce geldi soğan küründen dolayı geç olanları bilmiyorum
canım benim de adetim 1-2 gün gecikti, ben 15 gün yaptım soğan kürünü. Bugün idrar test yaptım (ama akşam saatlerinde) negatif çıktı. Senin 3 gün geçti madem öyle gecikmez de normalde, neden test yapmıyorsun?
yapcam bacım sabah.allahım artık bıktım negatif görmekten 5 senedir aynı manzara.rabbim acısın halimize.seninde geçmiş canım 1 2 gün bak belki senin bebişin gelmiştir.güzel haberlerini ver bize.daha idrarda çıkmıyor mu ki bazen öyle olabiliyormuş ya:106:
canım sabretmem lazım biraz daha, şimdi nette bir yazı okudum, testler testin hassaslığına göre 20-50 mıu/ml beta-hcg ölçebiliyormuş. Gebeliğin 5. Haftasına kadar da bazen sağlıklı gebeliklerde dahi 19 mıu/ml'nin üzerine çıkmıyormuş. Birkaç gün daha gecikirse eğer kan testi yaptıracağım. Yarın da geçerse zaten cuma kesin kan testi yaptırırım diye düşünüyorum. Canım inşallah ikimiz de hamişizdir de çifte mutlu oluruz. Valla bu ay kafayı yedim resmen!!
inşallah canım.ben sabah test yaparım.eğer adetim 3 5 gün daha gelmezse de gidip kan testi yaptıramam.burdaki iki kadın doğumcuda bıktı benden.eğer varsa idrarda çıkana kadar beklicem.adamlar hamile değilsiniz hanfendi demekten yorgun düştüler artık
Bilemiyorum ki canım, idrarda görmeden kan testi yaptırmak istemedim.
kanda daha erken belli olur beklemek daha zor hiç degilse kan testi yaptır varsada yoksada kafan rahat eder bacım
Ya canım bana kalsa yaptıracağım da negatif çıkarsa kociş kafamın etini yer. Kafana takma deyip duruyor, tabi adeti geciken o değil. Cumaya kadar olmazsa yaptıracağım. Yarın benim için kritik gün. Bir de bu ay soğan kürü yaptım ya, belki bende ters mi tepti diyorum, ondan mı bu üç gündür çektiğim sancı ve gecikme bilemedim.
canım hayırlı olsun kist bitti derken bebiş yola çıkma hazırlığında olur inşallah.....
Ya canım bana kalsa yaptıracağım da negatif çıkarsa kociş kafamın etini yer. Kafana takma deyip duruyor, tabi adeti geciken o değil. Cumaya kadar olmazsa yaptıracağım. Yarın benim için kritik gün. Bir de bu ay soğan kürü yaptım ya, belki bende ters mi tepti diyorum, ondan mı bu üç gündür çektiğim sancı ve gecikme bilemedim.
pegasucum nerelerdesin...incir kürü yapmaya başlayacakmısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?