Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi bakalım hayırlısı ii haber verde bizlerede moral olsun
İnşallah canım, beklemedeyim...
canımm alıştım artık bu üzülmelere her ay aynı hüzün aynı hüsran. bende öyle düşünüyorum vardır bir hikmeti zaman zaman allahım hangi günahın bedelini ödüyorum diye düşünmektende alamıyorum kendimi canıımm iyi varsınız allah hepinizden razı olsun
arkadaşlar reglmin son 3 günü leke şeklinde geldi.
Sogan kürüne regl bitiminden 7 gün sonra başlanacak diye okudum.
O leke gelen 3 günü sayacakmıyım sogan kürünü yapmak için gereken 7 güne?
kızlar benimde sogan kürüm 2 gün önce bitti ohh rahatladım içmekten darısı sizlere bide dün arkadaşla konuşurken söyledim bu ay sogan kürünü denedim dedim oda sogan kürü adet söktürücü dedi ben çok araştırmıştım zamanında keşke daha önce bana söyleseydin dedi adetime 6 gün kaldı bakıp görecegiz artık
canım evet adet söküyo ama hamilede kalmış olabilirsiniz tabiki eğer kalmadıysanız soğan kürünü kullandıktan bir sonraki aya rahimi hazırlıyor kis vesayire gebeliğe engel olan şeyleri yok ediyor diyebiliriz eğer gebelik için denemk istiyosan soğandan sonra inciri dene
slmmmmmmmm
arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum soğan kürümün 15.günü bugün dayanamadım doktora gittim ve kistimin küçüldüğünü 1 cm bile olmadığını söyledi ve şaşırdı doktor.....bende 4,5 cm çapında çikolata kisti vardı çünkü çok mutluyum rahime yumurtalıklara baktı bebek için bir sorun yok dedi hatta yumurtlamışım sağ tarafta gördü bugünleri değerlendirin dedi ...ama dedim ben 3 nisanda yumurtladım akıntımı gördüm dedim ozaman 2. yumurtlama olabilir bazen ayda iki kez yumurtlama olur dedi ..adetime 7 gün var bu arada yumurtlama konusunda bal+çörekotu+tarçın kürümü etkili olduki 2. kez yumurtladım çok şaşkın ve mutluyum sizlerle paylaşayım dedim.........
soğan işe yaradı yani
kızlar sogan kürü kullanıp ve 15 gün içtikten sonra ne gibi farklılarlar oldu sizde yazarmısınız??????
evrimcim ne yaptın test yaptın mı meraktan çatlamak üzereyim.inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere....şayet olmasa da canını sıkmak yok....
slmmmmmmmm
arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum soğan kürümün 15.günü bugün dayanamadım doktora gittim ve kistimin küçüldüğünü 1 cm bile olmadığını söyledi ve şaşırdı doktor.....bende 4,5 cm çapında çikolata kisti vardı çünkü çok mutluyum rahime yumurtalıklara baktı bebek için bir sorun yok dedi hatta yumurtlamışım sağ tarafta gördü bugünleri değerlendirin dedi ...ama dedim ben 3 nisanda yumurtladım akıntımı gördüm dedim ozaman 2. yumurtlama olabilir bazen ayda iki kez yumurtlama olur dedi ..adetime 7 gün var bu arada yumurtlama konusunda bal+çörekotu+tarçın kürümü etkili olduki 2. kez yumurtladım çok şaşkın ve mutluyum sizlerle paylaşayım dedim.........
soğan işe yaradı yani
Canım şimdi yaptım testi negatif çıktı, 2 tane almıştım, birini de sabah yapacağım ama umudum kalmadı:-((
kızlar sogan kürü kullanıp ve 15 gün içtikten sonra ne gibi farklılarlar oldu sizde yazarmısınız??????
Kızlar idrar tahlilinde sonucu görmek için bat üzerinden bir hafta geçmesi gerekiyormuş, öyle mi? Benim daha birgün geçti, hiç sekmezdi o yüzden test yaptım. Acaba soğan kürü yüzünden mi gecikti.9-10'u gibiydi BAT