canım adetin 7. günü başlıyorsun sabah ve akşam iki kere içiyorsun yemeklerden önce. hazırlarken 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun soğanı 4e 6ya bölüp içine atıyorsun ve 5dk daha kaynatıyorsun. sonra süzüp ılıyınca içiyorsun. ben böyle yapıyorum bildiğim kadaryla doğrusu da bu
o zaman biran önce basla, bir kac gün icinde adet olacagini göreceksin.. bu arada adet olsan bile birakma, 15 güne tamamla...
adet olmayı beklersem ben ohoo
rahat bi 4 ay beklerim biliyorum huyumu
arada söktürücü bi formül bilen var mı
ben de köln taraflarindayim canim. ne iyi yapmista gitmis valla, ben de loto ciksin hemen gidicemkaydirigubbakcemile3 durulmaz burda valla.. almanca zor bir dil, hele ki artikeller insanin icini kurutuyor-tatlicadiarzu-, üstünde durmak lazim...
ben besmele cekip gozumu kapatip bir bakdak ictim sabah aksamada taze hazirlayip icecegim tadi fena degil icilmeyecek gibi degil kizlar insallah sifa olur yarabbim.
o zaman biran önce basla, bir kac gün icinde adet olacagini göreceksin.. bu arada adet olsan bile birakma, 15 güne tamamla...
adet olmayı beklersem ben ohoo
rahat bi 4 ay beklerim biliyorum huyumu
arada söktürücü bi formül bilen var mı
esimde öyle düsünüyo valla iyiki gelmisim die..zor dil ben pek bisey ögrenemedimsempatiksalakcinni esim almanya islerine bakiyo bazen telde konusuyo gülmekten bi hal oluyom cok kabasin diyom dil böyle diokaydirigubbakcemile3 hayirlisi sende dönersin belki lotaya ihtiyac kalmadan:lepi:
tamam başlıcam bu akşam
teşekkür ederim canım a.s.a.s.
kizzlarr, ben maalesef sogan kürüne yarin baslayamiyorum. az önce i.saracoglunun sitesinde testere disli aslan pencesiyle beraber sogan kürü yapabilir miyim diye sordum hemen yanit yazdilar, beraber uygulamayin diye.. malesef size katilamiyorum bu ay ama listeyi takip edicem...
ewt ya iki kür bi arada uygulamayin dio...birbirinin etkisini kaybettiriyo sanirim...sende diger ay yap insallah:1hug:
cokta merak ediyordum nasil etki edecek diye, ayyy 1 ay bekliycem simdi-tatlicadiarzu-
tühhh yaaa.. daha da yeni taze taze sogan almistimmkaydirigubbakcemile3
bende gecen ay almistim ole daha duruyo bu aya yeter heralde yetmezse gönder butarafakaydirigubbakcemile3
canim gec olsun güc olmasin...bu aykini yap diger ayda sogana baslarsin yada simdi yapican kürün ara verme durumu varsa hemen sogana basla
bende gecen ay almistim ole daha duruyo bu aya yeter heralde yetmezse gönder butarafakaydirigubbakcemile3
ara verme durumu yok ne yazik ki canim, 1 ay yapmaliyim. ya ben biraz sabirsizim hemen olsun istiyorum herseyikaydirigubbakcemile2, aslinda bildigim halde yapmak istedim ama sonrada ya zarari olursa diye düsünüp teyid etmek istedim. nitekim yapma dedilerlmaz:. bekliycem atikboshayallersmile
ank.neresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?