- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
Bende bugün 4. Günüm yeni başladım içmeye canım ovulasyon testi sipariş ettim dediğin gibi onunlada takip edicem sen içerken kaçıncı günü yumurtlama oldu canım?Canim benim de ilk denememdi ovulasyon testinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün 4. Günüm yeni başladım içmeye canım ovulasyon testi sipariş ettim dediğin gibi onunlada takip edicem sen içerken kaçıncı günü yumurtlama oldu canım?Canim benim de ilk denememdi ovulasyon testinde
Canım bende başlayalı 4 gün oldu bende az az arada gelen akıntılar oluyor evet benimde adetim çok düzensiz genelde çoğu lişi adet olmuş bununla hamile kalansçda var bakalım kullanalım gelişmeleri yazarız yineMerhaba arkadaşlar. Ben soğan kürünü 5 ay önce denedim. Bir sonraki ayda kimyasal geçirdim. Polikistik over hastasıyım. Aynı zamanda 2 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu ay adetim 23 gün gecikti(Bu arada gebe değilim) ben de soğan kürüne başladım iki gün oldu. Acaba içtikten sonraki süreçte sizde akıntı vs. gibi belirtiler oldu mu? Ve adetimin gelmesine yardımcı olur mu sizce? Şimdiden teşekkür ederim cevap yazacak arkadaşlara...
3 gün mü devam etti yurtlaman14.gun yumurtlama gordum 17. gun catlama gordum canım
İlk ve iki gün sonra yaptığında çizgi belirgin ise yumurtlaman uzun sürmüş gibi geldi o yüzden bilgi almak için sordum canımTesti İki gun arayla yaptigim icin kac gun sürdüğünü bilmiyorum
Sende yapıyor musun soğan kürü canım kaçıncı gününİlk ve iki gün sonra yaptığında çizgi belirgin ise yumurtlaman uzun sürmüş gibi geldi o yüzden bilgi almak için sordum canım
Yok canim ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay baslicam .daha önce denemiştim çok midemi ağrıtıyor yapabilecek miyim biilmiyorim ama denicemSende yapıyor musun soğan kürü canım kaçıncı günün
Benim de canım midem rahatsız olduğu için ama bi şekilde yapıyorum yine diğer ay başlarsan mide koruyucu alıp yapabilirsin canımYok canim ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay baslicam .daha önce denemiştim çok midemi ağrıtıyor yapabilecek miyim biilmiyorim ama denicem
Öyle denicem mide koruyucu ise yarar inşallah ama sabahları işe gitmeden kalkıp kaynatmak zor olacak ama olmazdazsa bu ay denicem inşallahBenim de canım midem rahatsız olduğu için ama bi şekilde yapıyorum yine diğer ay başlarsan mide koruyucu alıp yapabilirsin canım
Kesinlikle işe yarar canım evet biraz zor olabilir ama 15 gün dayanıcaksın artık Bakalım bende içiyorum gelişmeleri yazarım yineÖyle denicem mide koruyucu ise yarar inşallah ama sabahları işe gitmeden kalkıp kaynatmak zor olacak ama olmazdazsa bu ay denicem inşallah
Hadi canım hayırlısıyla benimde 6. Günüm bitiyor bugün birbirimizi haberdar edelim bende ovulasyona başlıyorum pazartesi sipariş ettim o zamana kadar yumurtlama falan olursa bilemicem tabiki ama benimde adetim senin gibi 2 aya yakın oluyorum.Kızlar bende soğan kürüne başladım bu ay bugün 3. Günümdü. Geçen ay 43. Günde yumurtlama görmüştüm. İnşallah bu ay daha erken görürüm. Ovülasyon testiyle takip edicem bakalım
Hadi canım hayırlısıyla benimde 6. Günüm bitiyor bugün birbirimizi haberdar edelim bende ovulasyona başlıyorum pazartesi sipariş ettim o zamana kadar yumurtlama falan olursa bilemicem tabiki ama benimde adetim senin gibi 2 aya yakın oluyorum.
Adetliyken başlanmıyor canım normalde evet çok fazla söküyor diye biliyorum ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım öylede böylede şifa olsun inşallah canım bende umutluyum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay dediğin gibi adetide öne çeker inşallah ona göre yumurtlamada daha çabuk olurEvet haberleşelim inşallah güzel haberler alırız bu aydan çok umutluyum bu kür sayesinde çok hamile kalanlar var benim aslında adetim hep 35-40 arası olurdu bu ay ilk defa bu kadar geç yumurtladım haliyle adetimde gecikti adetide öne çekiyormuş bu kür inşallah takip edelim her gün ben adetliyken başladım bu küre ama herkes bitince başlanıyor diyor bilemiyorum artık hayırlısı
Adetliyken başlanmıyor canım normalde evet çok fazla söküyor diye biliyorum ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım öylede böylede şifa olsun inşallah canım bende umutluyum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay dediğin gibi adetide öne çeker inşallah ona göre yumurtlamada daha çabuk olur
Başla canım zaten adet bitiminden 7.günü geçmemek şartıyla içilebiliyorMerhaba arkadaşlar adetim biteli 7 gün oldu ve bende polikistik over var 2 yıla yakın deniyoruz eşimde hiçbir sorun yok bugun soğankürüne başlasam faydası olurmu 15gün sabah akşam içsem?