- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 550
Şükür iyim canım idare ediyorum inşaAllah hamile kalırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür iyim canım idare ediyorum inşaAllah hamile kalırsın
Sende durumlar nasıl napyon nasılsın hiçİnşallah..
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah beta hcg daha çok yükselir ve sağlıklı gebeliktir.ben iyiyim canım adete son 3 gün.bekliyoruz bakalım
Soğan kuru ılemı hamile kalfınızKizlar soganmi geciktirdi anlamadim 5.gun hasta olmam gerekiyodu sari birz koyu kivamli akintim var yarinda olmazsam test yapcam
Hayrlısı olsun cnm.ilk mi olacak seninBen heyecanlıyım kızlar yarın saat dörtte öğrenicem bakalım kesin mi değil mi
Allah nasip ederse 2.olacakHayrlısı olsun cnm.ilk mi olacak senin
Allah nasip ederse 2.olacak
Hayırlısı olsun canım.insallah tutar senden de güzel haberler alırız.detaylari yaz mutlaka.rabbim tez zamanda hamile kalmayı bebeğini sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende henüz bir değişiklik yok canım ara ara hayit tohumu içtim önemli günleri de değerlendirdim ama oldu mu olmadimi bilemiyorum beklemedeyim.adete son 3 günüm kaldı canım.asilama tutup tutmadığı ne zaman belli oluyor canım
Daha yeni canım ayın 7sınde yaptım 21de adet tarihin olmasa am inş hanıleyımdır darısı sana kuzumHayırlısı olsun canım.insallah tutar senden de güzel haberler alırız.detaylari yaz mutlaka.rabbim tez zamanda hamile kalmayı bebeğini sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende henüz bir değişiklik yok canım ara ara hayit tohumu içtim önemli günleri de değerlendirdim ama oldu mu olmadimi bilemiyorum beklemedeyim.adete son 3 günüm kaldı canım.asilama tutup tutmadığı ne zaman belli oluyor canım
Canım n’aptın gittin bi daha gelmedinKan testi verdim doktorum hastanedeydi ultrasyonlada bakti kucucuk bi nokta var rahim duvari kalinlasmis keseye benzer bisiler goruyrm ama kan testine bi bakalim dedi dua edin kizlarrr bi aksilik cikmasin guzel haberler alalim sevincimiz kursagimizda kalmasin ins.
hamişsin canım hayırlı olsunnn:)Kızlar hcg 90dan 197ye çıkmış iki günde.? ?
olurmu hiç beklediğimden az 2 günde 2 katına ulasması lazımki ulasmıs fazlasını beklemeCuma günü tekrar kan vericem içim rahat değil beklediğimden az artmış
Hadi inşallah :) )olurmu hiç beklediğimden az 2 günde 2 katına ulasması lazımki ulasmıs fazlasını bekleme