Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Baby44 Baby44 canım çok sevindim hamileliğin hayırlı olaun :) ben de dün kan verdim 90 çıktı yarın tekrar vericem artışa göre kesinleşecek inşallah. Ama karnım ara ara çok ağrıyo. Edvard Edvard senin nasıl gidiyo kuzum herşey yolunda mı O only37 sen nasılsın? Benim için dua edin kızlar tekrar kimyasal olmasın:KK43:
Şükür iyim canım idare ediyorum inşaAllah hamile kalırsın

Baby44 Baby44 canım çok sevindim hamileliğin hayırlı olaun :) ben de dün kan verdim 90 çıktı yarın tekrar vericem artışa göre kesinleşecek inşallah. Ama karnım ara ara çok ağrıyo. Edvard Edvard senin nasıl gidiyo kuzum herşey yolunda mı O only37 sen nasılsın? Benim için dua edin kızlar tekrar kimyasal olmasın:KK43:
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah beta hcg daha çok yükselir ve sağlıklı gebeliktir.ben iyiyim canım adete son 3 gün.bekliyoruz bakalım

O only37 canım sende durumlar ne bende artık tık yoktu dayanamadım aşılama yaptırdım dun
Hayırlısı olsun canım.insallah tutar senden de güzel haberler alırız.detaylari yaz mutlaka.rabbim tez zamanda hamile kalmayı bebeğini sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende henüz bir değişiklik yok canım ara ara hayit tohumu içtim önemli günleri de değerlendirdim ama oldu mu olmadimi bilemiyorum beklemedeyim.adete son 3 günüm kaldı canım.asilama tutup tutmadığı ne zaman belli oluyor canım

Hayırlısı olsun canım.insallah tutar senden de güzel haberler alırız.detaylari yaz mutlaka.rabbim tez zamanda hamile kalmayı bebeğini sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende henüz bir değişiklik yok canım ara ara hayit tohumu içtim önemli günleri de değerlendirdim ama oldu mu olmadimi bilemiyorum beklemedeyim.adete son 3 günüm kaldı canım.asilama tutup tutmadığı ne zaman belli oluyor canım
Daha yeni canım ayın 7sınde yaptım 21de adet tarihin olmasa am inş hanıleyımdır darısı sana kuzum

Kan testi verdim doktorum hastanedeydi ultrasyonlada bakti kucucuk bi nokta var rahim duvari kalinlasmis keseye benzer bisiler goruyrm ama kan testine bi bakalim dedi dua edin kizlarrr bi aksilik cikmasin guzel haberler alalim sevincimiz kursagimizda kalmasin ins.
Canım n’aptın gittin bi daha gelmedin

ben artık kafaya takmama kararı aldım. olursa allah nasip ederse diyorum. bende pko var eşimde de spermde bozukluk ve hareket azlığı var. tedavi sürecinden sonra her gün her gün düşünmek istemiyorum. en hayırlısı bu şekilde umudumu da yitirmek istemiyorum ama sanırım çok zor olacak bizim için başarmak.

X