• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar beta hcg cikti 1827 sonuc nasil doktorum aramadi daha ulasamadim ne kadarlik oluyr acaba

YArın mı alcan sonucu
Aldim canim sonucu yazdim ama gormedin heralde beta hcg 1827 cikti gebelik var dedi doktor p.tesi tekrar gidicem iste duzenli yukselisine bakcak saglikli bir gebelikmi degilmi diye dua et kuzumda yukselsin ins. Saglikla gelsin

Aldim canim sonucu yazdim ama gormedin heralde beta hcg 1827 cikti gebelik var dedi doktor p.tesi tekrar gidicem iste duzenli yukselisine bakcak saglikli bir gebelikmi degilmi diye dua et kuzumda yukselsin ins. Saglikla gelsin
Ayyy hayırlı olsun 4 haftalık canım

Kendini kasma çok düşünme pazartesi kese görünür

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Cnm bnm çok sevindim.bu aralar o kadar çok hamilelik haberi alıyorum ki.inan hepsne insan seviniyo.rabbim en kısa zaman da ve en hayırlısından isteyen herkese ve bana da ikinciyi nasip etsin

Allah hekesin gönlüne göre versin benimde meryam sürem bitti yuppi soğan suyuma 4 gün kaldı bitmesina allah yardımcımız olsun cabalarımızı boş çıkarmasın inşallh ❤️

Ay çok sevindim her ay güzel haberler almaktan. Eskiler hamile kaldı ben kalamadım bana da dua edin kızlar hamilelikte dua edenlerin kabul olurmuş nolur beni unutmayın o_O

Allah hekesin gönlüne göre versin benimde meryam sürem bitti yuppi soğan suyuma 4 gün kaldı bitmesina allah yardımcımız olsun cabalarımızı boş çıkarmasın inşallh ❤️

Nasıl yapılıyor soğan kürü ? Bende başlamak istiyorum şifa allahtan ama denemedim demem en azından

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Ayy çok sevindim cnm nezamndır cocun olmuyordu nasıl oldu pekı

Back