• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Cnm bnm çok sevindim.bu aralar o kadar çok hamilelik haberi alıyorum ki.inan hepsne insan seviniyo.rabbim en kısa zaman da ve en hayırlısından isteyen herkese ve bana da ikinciyi nasip etsin

Allah hekesin gönlüne göre versin benimde meryam sürem bitti yuppi soğan suyuma 4 gün kaldı bitmesina allah yardımcımız olsun cabalarımızı boş çıkarmasın inşallh ❤️

Ay çok sevindim her ay güzel haberler almaktan. Eskiler hamile kaldı ben kalamadım bana da dua edin kızlar hamilelikte dua edenlerin kabul olurmuş nolur beni unutmayın o_O

Allah hekesin gönlüne göre versin benimde meryam sürem bitti yuppi soğan suyuma 4 gün kaldı bitmesina allah yardımcımız olsun cabalarımızı boş çıkarmasın inşallh ❤️

Nasıl yapılıyor soğan kürü ? Bende başlamak istiyorum şifa allahtan ama denemedim demem en azından

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Ayy çok sevindim cnm nezamndır cocun olmuyordu nasıl oldu pekı

Canım midene vuruyor derken eğer bulantı falansa
Üzülme aksına sevin.hormonlarinin ve bebeğin sağlıklı olduğunda oluyormuş.ben kızımda ilk 4ayda 4 kg vermiştim hamileyken.
Eskiye göre iyiyim şükür bakalım ne olacak :) senin adetine az kalmış

Kızlar bugün aşılama yaptık esımle hamile arkadaşlar lütfen dua edin bana tek yumurtamsı vardı ve erken büyüme yapmısdı ama eşimin sağlıklı 150mılyon sperm aşılandı inş tutar şuan dınlenıyorum

Kızlar bugün aşılama yaptık esımle hamile arkadaşlar lütfen dua edin bana tek yumurtamsı vardı ve erken büyüme yapmısdı ama eşimin sağlıklı 150mılyon sperm aşılandı inş tutar şuan dınlenıyorum
Ayy inşaAllah tutar canım kendini çok kasma ;)

Kızlar yaa.iki gündür bi gariplik var bnde.acaba bn mi kendimi kandırıyorum.bilemiyorum.kasıklarımda çok inceden sızı.ara ara baş ağrısı birazda halsizlik.

Back