Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahhh canım çok iyi sonucun kesin gebe :) Ayrıca tabii ne zaman istersen anlatabilirsin keyfini çıkar :*Kizlar beta hcg cikti 1827 sonuc nasil doktorum aramadi daha ulasamadim ne kadarlik oluyr acaba
YArın mı alcan sonucuAynen canim merak icinde sonucu bekliyrm ins.hayirli sonucu alirim
Aldim canim sonucu yazdim ama gormedin heralde beta hcg 1827 cikti gebelik var dedi doktor p.tesi tekrar gidicem iste duzenli yukselisine bakcak saglikli bir gebelikmi degilmi diye dua et kuzumda yukselsin ins. Saglikla gelsinYArın mı alcan sonucu
Ayyy hayırlı olsun 4 haftalık canımAldim canim sonucu yazdim ama gormedin heralde beta hcg 1827 cikti gebelik var dedi doktor p.tesi tekrar gidicem iste duzenli yukselisine bakcak saglikli bir gebelikmi degilmi diye dua et kuzumda yukselsin ins. Saglikla gelsin
Kendini kasma çok düşünme pazartesi kese görünürAldim canim sonucu yazdim ama gormedin heralde beta hcg 1827 cikti gebelik var dedi doktor p.tesi tekrar gidicem iste duzenli yukselisine bakcak saglikli bir gebelikmi degilmi diye dua et kuzumda yukselsin ins. Saglikla gelsin
Cnm bnm çok sevindim.bu aralar o kadar çok hamilelik haberi alıyorum ki.inan hepsne insan seviniyo.rabbim en kısa zaman da ve en hayırlısından isteyen herkese ve bana da ikinciyi nasip etsinKizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Edvard senden nabr hemşehrim.nasl gidiyo hamilelik.unuttun buralarıAyyy hayırlı olsun 4 haftalık canım
Canım ben yazıyorum kimse cevap vermiyor ki sen napyon nasılsın iyi şükür bende bi sıkıntı yok şuanEdvard senden nabr hemşehrim.nasl gidiyo hamilelik.unuttun buraları
İyi cnm çok şükür.ino folic kullanmaya devam.bakalm bu ay bişi var mı.pek umudum yok ama.iyi bari hamileliğün iyi geçsin deCanım ben yazıyorum kimse cevap vermiyor ki sen napyon nasılsın iyi şükür bende bi sıkıntı yok şuan
Ya mideme çok vuruyor:) umudunu Allah’a bağlaİyi cnm çok şükür.ino folic kullanmaya devam.bakalm bu ay bişi var mı.pek umudum yok ama.iyi bari hamileliğün iyi geçsin de
Allah hekesin gönlüne göre versin benimde meryam sürem bitti yuppi soğan suyuma 4 gün kaldı bitmesina allah yardımcımız olsun cabalarımızı boş çıkarmasın inşallh
Canimmm hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik bu.rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsinKizlar beta hcg cikti 1827 sonuc nasil doktorum aramadi daha ulasamadim ne kadarlik oluyr acaba
Canım midene vuruyor derken eğer bulantı falansaYa mideme çok vuruyor:) umudunu Allah’a bağla
aminn canım heyecanla sizdende bekliyrm sizlerde dua edin bugun kan vercem öglen inş. beta yükselmiştir saglıklı bir gebelik geçirirmKizlar benim adete son 4 gün.benim gibi geri sayan varmi.bu ay Baby44 den güzel haber aldik darısı bizlere
Ayy çok sevindim cnm nezamndır cocun olmuyordu nasıl oldu pekıKizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim