Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım midene vuruyor derken eğer bulantı falansa
Üzülme aksına sevin.hormonlarinin ve bebeğin sağlıklı olduğunda oluyormuş.ben kızımda ilk 4ayda 4 kg vermiştim hamileyken.
Eskiye göre iyiyim şükür bakalım ne olacak :) senin adetine az kalmış

Kızlar bugün aşılama yaptık esımle hamile arkadaşlar lütfen dua edin bana tek yumurtamsı vardı ve erken büyüme yapmısdı ama eşimin sağlıklı 150mılyon sperm aşılandı inş tutar şuan dınlenıyorum

Kızlar yaa.iki gündür bi gariplik var bnde.acaba bn mi kendimi kandırıyorum.bilemiyorum.kasıklarımda çok inceden sızı.ara ara baş ağrısı birazda halsizlik.

Kızlar bugün aşılama yaptık esımle hamile arkadaşlar lütfen dua edin bana tek yumurtamsı vardı ve erken büyüme yapmısdı ama eşimin sağlıklı 150mılyon sperm aşılandı inş tutar şuan dınlenıyorum
Canım inşallah tutar dualarım senin le hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler ver bizlere inşallah

Ya bende de bugün adet olacak gibi bir Ağrı var bi baskı hissediyorum alt yumurtalık rahim kısmında acaba nedir ya adetme de 2 hafta var geçen ay adetim geç gelmişti diye soğan kürü uyguladım bu ay

Kizlar bende bugun sogan suyuna basladim nasipse ikinci cocuk icin ugrasiyoruz yalniz ben sogan suyunun icine bal kattim fark edermi acaba sade icemedim

Baby44 Baby44 canım çok sevindim hamileliğin hayırlı olaun :) ben de dün kan verdim 90 çıktı yarın tekrar vericem artışa göre kesinleşecek inşallah. Ama karnım ara ara çok ağrıyo. Edvard Edvard senin nasıl gidiyo kuzum herşey yolunda mı O only37 sen nasılsın? Benim için dua edin kızlar tekrar kimyasal olmasın:KK43:

X