Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Fsh tsh progestoron değerini hatırlıyor musun

Fsh tsh progestoron değerini hatırlıyor musun
Evet canm fsh: 6.25 lh:5.06 prolaktin:20.59 tsh:1.23 amh ta baktirmstik oda onemliymis oda 2.29 cikti dr sorun yok dedi prolaktin ve tsh a baktirali biraz uzun oldu ama s9nuclarda sıkntı yok demisti dr

Değerlerimiz neredeyse aynı fsh 6.69 tsh 1.67 prolaktin 19.89 progestoron 12 böyle doktor herşey normal diyor acaba rahim filmimi çektirsek
GERCEKTENDE COK YAKIN DEGERLERİMİZ SADECE BENDE PROGESTORON YOK ONA BAKMADI DR. SANADAMI PCO DEMİSTI DEİLMİ DR. LH DEGERİN KAC PEKİ

Lh bakmadı ama 4 ay önce gittiğim doktor normal demişti test sonucumu kaybetmişim pco demediler bana ama adetlerim düzensiz dahiliye doktora gitmiştim yıllar önce o bana kansızlık var sende adetlerin kesin düzensizdir bende evet hocam demiştim kan ilaçları falan kullan demişti biraz kallandım sonra Bıraktım midemi çok kötü etkiliyordu

ÖZEL HASTANEYE GİDİYRM RAHİM FİLMİ CEKTİREN VARMI ÖZELDE BİRDE DEVLET DAHAMI GÜVENİLİR BU KONULARDA ACABA NE KADAR ÜCRET ALIYRLAR BİLEN VARMI KIZLAR.

TAHLİLLERE BAKINCA DEGERLER NORMAL BENDE AMA GÖRÜNTÜDE PCO VAR Bİ ARA AİLE DR KANSIZLIK VE DEMİR EKSİKLİĞİ VAR DEMİŞTİ HATTA REGL DÖNEMİNDE KULLAN DEMİŞTİ AMA BEN O KADAR ÖNEMSEMEDİM KULLANMADIMDA BENİM ADETLERİM DÜZENLİ SANIRIM PCO GÖRÜNTÜSÜNDEN YUM CATLAMASI NORMAL SEYRİNDEN 1-2 GÜN GEC BUYUYUP CATLIYOR AMA SONUCTA YUM OLUSUYR BUYUYOR VE CATLIYOR NAPMAMZ GEREK HİÇ BİLMİYRM

Aynen canım benim yumurtam çok iyi büyüyor çatlıyor ama tutmuyor birşey olmuyor 2 aydır çalışıyoruz birde böyle sıkı bir çalışma bende bilmiyorum bende özele gidiyorum ama doktorlar pek takmıyor azıcık konuşup gönderiyorlar rahim filmini nasıl çekcez bende bilmiyorum yA nasıl olacak ben urfadayım ne yol biliyorum ne iz ondan çok birşey yapmadım

Eşini doktora götürdün mü
EVET CANIM SPERMİYOGRAMINA BAKILDI AMA CİDDİ Bİ SORUN YOK SADECE +4 İLERİ DOGRU HIZLI HAREKETLİ 2 CIKTI O DEGER 3 VEYA 4 YADA DAHA FAZLA OLMASI GEREKİYMS AMA ENGEL DEGİL DEDİ Vİ TAMİN GİBİ BİŞİ VERDİ SADECE ÖNEMSİZ GÖRDÜ YANİ

Ya kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor O only37 T Tipsylalapoo Green girls S Samsungeliniii @Adanagelini arada girin iletişimimiz kaopmasın
BU ARALAR PEK SESSİZ CANM FORUM
ACİLDEN VERİCEKSEN BELKİ YONLENDİRİRLER AMA NORMAL GÜNDE GİDERSEN SANIRIM GİRİS YAPIYORLAR DR TAHLİLE GÖNDERİYOR DİYE BİLİYRM
YA BİDE HAYITADA BASLIYCA BEN ADETLİYLEN İÇİLİYRDU SANIRIM DEGİLMİ CÜNKÜ KESİNTİSİZ EN AZ 3 AY KULLANILMALI DEDİĞİNE GÖRE SANIRIM ADETLİYKENDE İÇİLİYOR

Adetliyken içiliyor canım bırakma. Ya girişe sen ne kadar ödüyorsun. Benim sadece kan testi
Var ondan tahlil yapcam bakalım nasıl olacak

Kızlar kan testinde hormonlarınıza mı baktırıyosunuz? Benim de adetim bitmedi daha çalışmalara başlayamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…