Bu doktoru çok övmüşler uzmanmış önce moral olarak destek verip sonra doktor olarak yaklasiyormus adam akilli cevaplar alabilecegim insallah 11 ayda bu kaçıncı doktor :) son gittigimde bir yılını doldurda diyor ama ben simdi istiyorum sabirsizim :)İnşallah iyi olursun ben sultanbeyli tarafında otutuyorum burda da iyi doktorlar var ama sana biraz uzak kalir
Çok geçmiş olsun önce tıp sonra alternatif tıp deniycem tabii hepsinden once Allah ne nasip ederse o var ama kaderimizi çabamızla degistirebiliriz :) İnşallah hepimizin olacak bizde baska basliklar altinda bulusucaz İnnnnşallahhhSüt maydanoz kürümü dene cnm. Soğan kürü yapmştm süt maydanoz kürü yaptığm akşam hamile kalmştm. Dış gebelikmiş tabide..Yumurtlama günleri yap bence.
Hayırlısı olsun cnm. benim doktorumda dediğin gibi çok iyi böyle doktorlarla karşılaşmak çok güzel. İnşallah sende bebeğine kavuşursun benimde 4 ayda bir falan adetim sökülmüyor 20 gün falan geciyirdu ama bunun için hiç doktora gitmedim. senin sürekliymis doktorun sebebini bulur umarimBu doktoru çok övmüşler uzmanmış önce moral olarak destek verip sonra doktor olarak yaklasiyormus adam akilli cevaplar alabilecegim insallah 11 ayda bu kaçıncı doktor :) son gittigimde bir yılını doldurda diyor ama ben simdi istiyorum sabirsizim :)
Hayırlısı olsun cnm. benim doktorumda dediğin gibi çok iyi böyle doktorlarla karşılaşmak çok güzel. İnşallah sende bebeğine kavuşursun benimde 4 ayda bir falan adetim sökülmüyor 20 gün falan geciyirdu ama bunun için hiç doktora gitmedim. senin sürekliymis doktorun sebebini bulur umarimBu doktoru çok övmüşler uzmanmış önce moral olarak destek verip sonra doktor olarak yaklasiyormus adam akilli cevaplar alabilecegim insallah 11 ayda bu kaçıncı doktor :) son gittigimde bir yılını doldurda diyor ama ben simdi istiyorum sabirsizim :)
Merhaba canım ben de Ümraniye'de oturuyorum :) umarım bizim de bebişimiz olur tez zamanda :) 3 yıl olacak benim Ağustos'taZaten vardi sikayetim onceden ilacla duzene girmisti tekrar bozuldu Afiyet hastanesinde bi doktor duydum ona gidicem bakalim uzmanmıs
İnşallah 8inde randevum var bakalim yeni doktor yeni heyecan yeni umutlarMerhaba canım ben de Ümraniye'de oturuyorum :) umarım bizim de bebişimiz olur tez zamanda :) 3 yıl olacak benim Ağustos'ta
İşini iyi yapan bir doktordur umarım canm :)İnşallah 8inde randevum var bakalim yeni doktor yeni heyecan yeni umutlar
İnşallah genetikte olabilir 5-6 doktora gittim hicbiri net bisey söylemedi hormonlardan ya da kistten falan diye annemde teyzelerimde 3-4-5-6 ayda falan adet olurlarmis bekarken annem 4. Cocugundan sonra duzene girmis ama gebe kalmada hicbir promblem yok ayni sekilde teyzelerimdeHayırlısı olsun cnm. benim doktorumda dediğin gibi çok iyi böyle doktorlarla karşılaşmak çok güzel. İnşallah sende bebeğine kavuşursun benimde 4 ayda bir falan adetim sökülmüyor 20 gün falan geciyirdu ama bunun için hiç doktora gitmedim. senin sürekliymis doktorun sebebini bulur umarim
Bi tanidik gitmis çok övdü nettende baktim olumlu yazanlar çoğunlukta memnun kalirsam yazarim burayada belki birinin işine yarar :)İşini iyi yapan bir doktordur umarım canm :)
O zaman dediğin gibi genetik olabilir. Benim de bi kuzenim var 3 ayda bir adet oluyordu bekarken evlendi tedaviye gerek kalmadan çocuğu oluyor iki kızı var suanİnşallah genetikte olabilir 5-6 doktora gittim hicbiri net bisey söylemedi hormonlardan ya da kistten falan diye annemde teyzelerimde 3-4-5-6 ayda falan adet olurlarmis bekarken annem 4. Cocugundan sonra duzene girmis ama gebe kalmada hicbir promblem yok ayni sekilde teyzelerimde
MelikeCim sende durumlar nasil girmiyorsun fazlaİşini iyi yapan bir doktordur umarım canm :)
Stres yapmiyorum diyorum ama yapiyor muyum yoksa ya bilemedimO zaman dediğin gibi genetik olabilir. Benim de bi kuzenim var 3 ayda bir adet oluyordu bekarken evlendi tedaviye gerek kalmadan çocuğu oluyor iki kızı var suan
Stres hiç iyi değil zaten.ya erken adet olursun yada geç stres yaparsan .Stres yapmiyorum diyorum ama yapiyor muyum yoksa ya bilemedim
Aynen 16 gun oldu gecikeliStres hiç iyi değil zaten.ya erken adet olursun yada geç stres yaparsan .
Aynı canım :) bugün adete girdim ve iki aydır farkediyorum da kahverengi lekelenme olmadan direk adete giriyorum adetim bitince de lekelenme falan hiç olmuyor acaba kistler gitti mi. Normalde adetten en azından 3 günden önce başlardı kahverengi lekelenme bazen bir hafta evvel başlardı. Hatta adetim bitince bile 3 gün yine kahverengi hafif lekelenme oluyordu. Soğan suyundan sonra düzenli oldu çok şükür soğan suyundandır da doktora hala gitmedim kilo verme sürecindeyim istediğim kiloya gelince giderim anca ...MelikeCim sende durumlar nasil girmiyorsun fazla
Hadi insallah daha iyi olursun canım. En kısa zamanda senden de güzel haberler duyarız.Kafaya takmamak en güzeli,Aynı canım :) bugün adete girdim ve iki aydır farkediyorum da kahverengi lekelenme olmadan direk adete giriyorum adetim bitince de lekelenme falan hiç olmuyor acaba kistler gitti mi. Normalde adetten en azından 3 günden önce başlardı kahverengi lekelenme bazen bir hafta evvel başlardı. Hatta adetim bitince bile 3 gün yine kahverengi hafif lekelenme oluyordu. Soğan suyundan sonra düzenli oldu çok şükür soğan suyundandır da doktora hala gitmedim kilo verme sürecindeyim istediğim kiloya gelince giderim anca ...
Doktora gitmedin mi cnmKızlar ya adet olmadim ben hala ama bir sonraki ayın yumurtlama haftasinda lekelenmem oldu adet olmadan boyle bisey olabilir mi ki
Bugun ogleden sonra gidiyorum. Tam yumurtlama donemine denk gelmis bir yerlesme kanamasi olamaz dimiDoktora gitmedin mi cnm
Adetin çok geçmiş. bilmiyorum cnm doktor birsey demedimiBugun ogleden sonra gidiyorum. Tam yumurtlama donemine denk gelmis bir yerlesme kanamasi olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?