• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan suyu iltihap söküyor bildiğim kadarıyla pko hastalarinin hepsi farklı mesela kardeşim bekar aşırı sivilcesı var iltihaplı oda sogan suyu içiyor sogan suyu vucutaki bütün iltihabı kurutuyor ve kardeşim adetlerini oluyor pko hastası olmasına ragMen herkes farklı boyutta pko cunku
anlıyorum pkolar kişiye özel olunca o yüzden tedavileri bazen havada kalıyor.ben mesela şeker hapı kullanıyorum adet olanlara normalde pek vermezler hap.gizli şekerimin bulunması bile çok zaman aldı.pko teşhisini bile adam gibi koyan biri olmadı çünkü yüzde yüz uymuyordu.adetlerim şeker hapıyla düzenlendi.hani pkonun önünde en büyük engel buydu.şuan düzenli. olsam da bir sonuç yok.sonra haşimato troidi başlangıcı var o da bulunana kadar hep şiştim yaptığım diyetten vs den hayır gelmedi hiç.tsh sınırı geçmedi fakat hala çocuk filan yok ortada.

anlıyorum pkolar kişiye özel olunca o yüzden tedavileri bazen havada kalıyor.ben mesela şeker hapı kullanıyorum adet olanlara normalde pek vermezler hap.gizli şekerimin bulunması bile çok zaman aldı.pko teşhisini bile adam gibi koyan biri olmadı çünkü yüzde yüz uymuyordu.adetlerim şeker hapıyla düzenlendi.hani pkonun önünde en büyük engel buydu.şuan düzenli. olsam da bir sonuç yok.sonra haşimato troidi başlangıcı var o da bulunana kadar hep şiştim yaptığım diyetten vs den hayır gelmedi hiç.tsh sınırı geçmedi fakat hala çocuk filan yok ortada.
Hayırlısıyla Rabbim verince veriyor cnm kendini üzme herseyin bi vakti vardır. Vakti gelince olur inşallah. .

Allah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimm
Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor

Kızlar benim bir sorum olacak ben geçen ay soğan suyu içtim ama bu ay 3 gün geçikti ve sonrasında koyu kahvrengimsi akıntı olup adet oldum . ben şimdi 2. denemek istedim amaa onun için geç kalmışım sanırım nette adetten önce içilmelidir diyor olmaz değil mi ?

Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor
Evet insanın eşiyle olan ilişkileri bile etkileniyo ama biz dik durmaliyız ki eşlerimiz de ümidini kaybetmesin bende esimin sprem sonucu 0 çıkınca donakaldım içim sizladı bu kadar bebek severken bu kadar guzel hayaller varken neden dedim sonra anladimki nedenini sormak bana dusmez rabbim oyle istemis cunku eminim bu gunlerimiz geride kalcak ve bizde anne olcaz icini ferah tut canım asla pes etme :KK200:

Suan neler hissettigini cok iyi anliyorum cnm cok uzgunum rabbim en kisa zamanda saglikli sihatli versin bizlere buda bizim imtihanimiz sabir cek bol bol bizimde saglikli bebislerimiz olucak allahin izniyle :KK43:

Kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Moral verdiniz bana gerçekten. Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş birakmasin inşallah. Bir daha yaşanmasın böyle şeyler Allahım bizimde yüzümüzü güldürür evim o kadar sessiz ki biraz gürültü ses çocuk sesi istiyor insan bi zaman sonra. İnşallah günü gelince oda olacak bu Ramazan ayında hepimiz dua adelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez çünkü

Kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Moral verdiniz bana gerçekten. Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş birakmasin inşallah. Bir daha yaşanmasın böyle şeyler Allahım bizimde yüzümüzü güldürür evim o kadar sessiz ki biraz gürültü ses çocuk sesi istiyor insan bi zaman sonra. İnşallah günü gelince oda olacak bu Ramazan ayında hepimiz dua adelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez çünkü
Aminn aminn cnm bnm aynn dua edelim insallahhhh olucak

Back