- 31 Temmuz 2016
- 65
- 83
- 8
Ordinary Personn nasılsin hamilelik nasıl gidiyor iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol iyi gidiyor çok şükür sen nasılsınOrdinary Personn nasılsin hamilelik nasıl gidiyor iyimisin
Bende çok sükür iyim bende ins hamile kalırım benim içim dua et ins Allah razı olsun simdidenİyiyim canım sağol iyi gidiyor çok şükür sen nasılsın
Ederim canım senden de razı olsun.Bende çok sükür iyim bende ins hamile kalırım benim içim dua et ins Allah razı olsun simdiden
Benim 2 ay geçti cnm tarlusal hap verdi söktürücü. İlacım bugün bitti beklicem bakalım.. hormon testi yaptırdm detaylı ultrasona girdim adet olunca gel dedi bakalım.. çok zor bu bekleyişler.. stresten gelmio belkide.. soğan suyuda içtim belkide ondan..Kizlar istanbulda ayrintili inceleyebilecek ilgilenen doktor onerisi olan var mi ya? Test yaptirdim hcg 0.401 cikti sonuclarim 12 gun gecti adetim hicbir doktor sebebini soylemiyor biktim.
Canım İstanbul'un neresinde oturuyorsun belki yardimci olabilirim.Kizlar istanbulda ayrintili inceleyebilecek ilgilenen doktor onerisi olan var mi ya? Test yaptirdim hcg 0.401 cikti sonuclarim 12 gun gecti adetim hicbir doktor sebebini soylemiyor biktim.
ÜmraniyedeyimCanım İstanbul'un neresinde oturuyorsun belki yardimci olabilirim.
Belkide ama bende söktürüyo diyede duymustum hormonlar normal yumurtaliklar temiz diyorlar adet gecikiyo gebelik olmuyo sebep ne cok merak ediyorum bi yandanda endişeleniyorum bi sıkıntı mı var acaba diye :-(Benim 2 ay geçti cnm tarlusal hap verdi söktürücü. İlacım bugün bitti beklicem bakalım.. hormon testi yaptırdm detaylı ultrasona girdim adet olunca gel dedi bakalım.. çok zor bu bekleyişler.. stresten gelmio belkide.. soğan suyuda içtim belkide ondan..
İlk defa mı yoksa sürekli mi oluyor gecikmen bazen se vücut dengesizleşe biliyor bazen cnmBelkide ama bende söktürüyo diyede duymustum hormonlar normal yumurtaliklar temiz diyorlar adet gecikiyo gebelik olmuyo sebep ne cok merak ediyorum bi yandanda endişeleniyorum bi sıkıntı mı var acaba diye :-(
Zaten vardi sikayetim onceden ilacla duzene girmisti tekrar bozuldu Afiyet hastanesinde bi doktor duydum ona gidicem bakalim uzmanmısİlk defa mı yoksa sürekli mi oluyor gecikmen bazen se vücut dengesizleşe biliyor bazen cnm
Erken gebelik testi yap suphen varsa battan 5-6 gun oncesinden cikiyormus hassas oldugu icinSelam kizlar tahmini yumrtlama gunum geceli 7 gun oldu bugun pecetede leke seklinde acik kirmizi cok az kan gordum. Yumurtlama akintisi degl cunku o bende akintyla beraber geliyodu. Yerlesme olablr mi? Burda bi kac kisiden okumustum. Ve reglime 8 gun var
Suphem varda gecen ay sogan suyundan dolayi sanrm 4 gun geciktim. Off bilmiyorm umutlanmiyorm bile artik . Allah yardom etsin uzun zaman bekleyeneErken gebelik testi yap suphen varsa battan 5-6 gun oncesinden cikiyormus hassas oldugu icin
Aynen bende evleneli 11 ay oldu en basindan istiyoruz ve olmuyor senelerce bekleyenler umut icinde olanlar var ben umutsuzum Allah bekleyis icinde olanları beklediklerine kavusturur inşallahSuphem varda gecen ay sogan suyundan dolayi sanrm 4 gun geciktim. Off bilmiyorm umutlanmiyorm bile artik . Allah yardom etsin uzun zaman bekleyene
InsallahAynen bende evleneli 11 ay oldu en basindan istiyoruz ve olmuyor senelerce bekleyenler umut icinde olanlar var ben umutsuzum Allah bekleyis icinde olanları beklediklerine kavusturur inşallah
Benimde ilk hamileliğim evlendikten iki yıl sonra oldu cnm çok şükür bu defa tedavisiz hamile kaldım bebeğim beni bırakıp gitti ama yeri dolacak diue umut ediyorum hiçbir zaman umudumuzu yiturmeyelimAynen bende evleneli 11 ay oldu en basindan istiyoruz ve olmuyor senelerce bekleyenler umut icinde olanlar var ben umutsuzum Allah bekleyis icinde olanları beklediklerine kavusturur inşallah
İnşallah iyi olursun ben sultanbeyli tarafında otutuyorum burda da iyi doktorlar var ama sana biraz uzak kalirZaten vardi sikayetim onceden ilacla duzene girmisti tekrar bozuldu Afiyet hastanesinde bi doktor duydum ona gidicem bakalim uzmanmıs
Süt maydanoz kürümü dene cnm. Soğan kürü yapmştm süt maydanoz kürü yaptığm akşam hamile kalmştm. Dış gebelikmiş tabide.. Yumurtlama günleri yap bence.Belkide ama bende söktürüyo diyede duymustum hormonlar normal yumurtaliklar temiz diyorlar adet gecikiyo gebelik olmuyo sebep ne cok merak ediyorum bi yandanda endişeleniyorum bi sıkıntı mı var acaba diye :-(