• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan kürünü regl duzensizliğim için kullanmistim seneler öncesi. Ve 6 ayda bir hem erkek hem kadına tafsiye ediyor saraçoğlu. Bende 6 ayda bir yaparım çok faydalı gribi engeller,erkekler de prostatı engeller . Duzensizliği engeller menopozdan dahi kurtarır Vs.
1 yaşında oğlum var. 6 ayda bir kullanmamın illaki etkisi olmuştur. Ben çocuk için kullanmamistim o dönem düzene girsin istedim ve korunuyordum net olarak illaki çocuk olurmu bilemem. Lakin faydası büyük.

Kizlar istanbulda ayrintili inceleyebilecek ilgilenen doktor onerisi olan var mi ya? Test yaptirdim hcg 0.401 cikti sonuclarim 12 gun gecti adetim hicbir doktor sebebini soylemiyor biktim.

Kizlar istanbulda ayrintili inceleyebilecek ilgilenen doktor onerisi olan var mi ya? Test yaptirdim hcg 0.401 cikti sonuclarim 12 gun gecti adetim hicbir doktor sebebini soylemiyor biktim.
Benim 2 ay geçti cnm tarlusal hap verdi söktürücü. İlacım bugün bitti beklicem bakalım.. hormon testi yaptırdm detaylı ultrasona girdim adet olunca gel dedi bakalım.. çok zor bu bekleyişler.. stresten gelmio belkide.. soğan suyuda içtim belkide ondan..

Canım İstanbul'un neresinde oturuyorsun belki yardimci olabilirim.

Benim 2 ay geçti cnm tarlusal hap verdi söktürücü. İlacım bugün bitti beklicem bakalım.. hormon testi yaptırdm detaylı ultrasona girdim adet olunca gel dedi bakalım.. çok zor bu bekleyişler.. stresten gelmio belkide.. soğan suyuda içtim belkide ondan..
Belkide ama bende söktürüyo diyede duymustum hormonlar normal yumurtaliklar temiz diyorlar adet gecikiyo gebelik olmuyo sebep ne cok merak ediyorum bi yandanda endişeleniyorum bi sıkıntı mı var acaba diye :-(

Belkide ama bende söktürüyo diyede duymustum hormonlar normal yumurtaliklar temiz diyorlar adet gecikiyo gebelik olmuyo sebep ne cok merak ediyorum bi yandanda endişeleniyorum bi sıkıntı mı var acaba diye :-(
İlk defa mı yoksa sürekli mi oluyor gecikmen bazen se vücut dengesizleşe biliyor bazen cnm

Selam kizlar tahmini yumrtlama gunum geceli 7 gun oldu bugun pecetede leke seklinde acik kirmizi cok az kan gordum. Yumurtlama akintisi degl cunku o bende akintyla beraber geliyodu. Yerlesme olablr mi? Burda bi kac kisiden okumustum. Ve reglime 8 gun var

Selam kizlar tahmini yumrtlama gunum geceli 7 gun oldu bugun pecetede leke seklinde acik kirmizi cok az kan gordum. Yumurtlama akintisi degl cunku o bende akintyla beraber geliyodu. Yerlesme olablr mi? Burda bi kac kisiden okumustum. Ve reglime 8 gun var
Erken gebelik testi yap suphen varsa battan 5-6 gun oncesinden cikiyormus hassas oldugu icin

Suphem varda gecen ay sogan suyundan dolayi sanrm 4 gun geciktim. Off bilmiyorm umutlanmiyorm bile artik . Allah yardom etsin uzun zaman bekleyene
Aynen bende evleneli 11 ay oldu en basindan istiyoruz ve olmuyor senelerce bekleyenler umut icinde olanlar var ben umutsuzum Allah bekleyis icinde olanları beklediklerine kavusturur inşallah

Aynen bende evleneli 11 ay oldu en basindan istiyoruz ve olmuyor senelerce bekleyenler umut icinde olanlar var ben umutsuzum Allah bekleyis icinde olanları beklediklerine kavusturur inşallah
Benimde ilk hamileliğim evlendikten iki yıl sonra oldu cnm çok şükür bu defa tedavisiz hamile kaldım bebeğim beni bırakıp gitti ama yeri dolacak diue umut ediyorum hiçbir zaman umudumuzu yiturmeyelim

Süt maydanoz kürümü dene cnm. Soğan kürü yapmştm süt maydanoz kürü yaptığm akşam hamile kalmştm. Dış gebelikmiş tabide.. :( Yumurtlama günleri yap bence.

Back