• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benm akintyla karisik kan olur. Yani iki ay fikkat ettigimde gordum. Arastrdigmda bi cok kiside oldugunu gordum.

Ben sogan suyu kullanmadan once hic lekelenmem olmazdi. Sogan suyu kullandiktan sonraki ayda yumurtlama gununde lekelenmem oldu. Ilk once Cok hafif kan vardi sonra kahverengi lekeye dondu 3 gun surdu. Ilk defa basima geldi sasirdim

Kızlar birsey sorcam bildiğiniz gibi ben bu hafta çok fazla kan ve parça dusurdum doktor hamilesin dedi kan değerlerine bakıp. acaba düşük yapmış olabilir miyim.parça kalmış olsa hcg değeri 587 çıkar mı pazartesi yine gitcem ama sevinsem mi üzülsem mi anlamdimve ben hala günde iki ped degistiriyorum:110:bana yardımcı olun lütfen bizim bazı akrabalar bana parça kalmış sende o yüzden kan görüyorsun dediler ve moralimi bozdular

Kızlar birsey sorcam bildiğiniz gibi ben bu hafta çok fazla kan ve parça dusurdum doktor hamilesin dedi kan değerlerine bakıp. acaba düşük yapmış olabilir miyim.parça kalmış olsa hcg değeri 587 çıkar mı pazartesi yine gitcem ama sevinsem mi üzülsem mi anlamdimve ben hala günde iki ped degistiriyorum:110:bana yardımcı olun lütfen bizim bazı akrabalar bana parça kalmış sende o yüzden kan görüyorsun dediler ve moralimi bozdular
2 ped çok bence değerin düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir inş öyle değildir

2 ped çok bence değerin düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir inş öyle değildir
Evwt çok canım ikinci hamileliğim olmasına rağmen anlam veremedim. Kanamam git gide azalıyor ağrılarım vardı ve bugün kendimi iyi hissediyorum doktor sadece uzanma mı soyledi ben iki gündür sırt üstü uzaniyorum hayırlısı. eğer bebeğim Yaşıyorsa bence bu Rabbimin bi mucizesi

Kızlar Ramazan geldi hepiniz kayboldunuz nerelerdesiniz beklemek çok sıkıcı ya yarın bakalım neler olacak. inşallah bu mübarek ayda Rabbim gönlümüzu kırmaz hepimiz bir daha ki ramazanda bebeklerimizle birlikte geciririz inşallah :KK55::KK36:

Merhaba adetimin 3. Günündeyim bn de 7. Günümde soğan kürüne başlayacağım çok güzel şeyler okudum inşallah sonuç güzel olur çok merak ediyorum ne olacağını Rabbim isteyen herkese oldu Sevinci yaşatsın inşallah

Kızlar Ramazan geldi hepiniz kayboldunuz nerelerdesiniz beklemek çok sıkıcı ya yarın bakalım neler olacak. inşallah bu mübarek ayda Rabbim gönlümüzu kırmaz hepimiz bir daha ki ramazanda bebeklerimizle birlikte geciririz inşallah :KK55::KK36:

Hayirli ramazanlar cnm bnm aminnnn aminnnn insallahh :anneadayı::63: artik bebisim olsun istiyorum :KK43::mad:

Merhaba adetimin 3. Günündeyim bn de 7. Günümde soğan kürüne başlayacağım çok güzel şeyler okudum inşallah sonuç güzel olur çok merak ediyorum ne olacağını Rabbim isteyen herkese oldu Sevinci yaşatsın inşallah

Aminn aminn insallah cnm hayirli haberler ver bizlere insallahhhh:emir_bebek::anneadayı::KK200:

Kizlar adet olmadim daha gunum gecti baya bu sogan suyu adet sokturucu diyede duymustum ve bide agri yapiyormuydu kasiklarda adet agrisi gibi degil arada saplanan agri seklinde dokundu mu acaba bana ya :'(

Hakkimizda hayirlisi ya bakalim beklemedeyim bi yandanda acaba etkili mi oldu diyorum umut dunyasi :halay:

soğan kürü pko ya iyi geliyor diyorlar yumurtalar tam gelişemiyor ki o yüzden kist gibi hadi tamam kistsel görünüme iyi geldi diyelim. yine pko dan yumurta iyi gelişmiyorsa kist görünümü olmasada yine gelişmez.yine çocuk olmaz bence.ben hep biraz gelişmiştir illa biri ki adet oluyorum diye düşünüyordum. yumurtasızda adet olunabiliyorsa.bu iş baya tartışmalı.

soğan kürü pko ya iyi geliyor diyorlar yumurtalar tam gelişemiyor ki o yüzden kist gibi hadi tamam kistsel görünüme iyi geldi diyelim. yine pko dan yumurta iyi gelişmiyorsa kist görünümü olmasada yine gelişmez.yine çocuk olmaz bence.ben hep biraz gelişmiştir illa biri ki adet oluyorum diye düşünüyordum. yumurtasızda adet olunabiliyorsa.bu iş baya tartışmalı.
Soğan suyu iltihap söküyor bildiğim kadarıyla pko hastalarinin hepsi farklı mesela kardeşim bekar aşırı sivilcesı var iltihaplı oda sogan suyu içiyor sogan suyu vucutaki bütün iltihabı kurutuyor ve kardeşim adetlerini oluyor pko hastası olmasına ragMen herkes farklı boyutta pko cunku

Back