anlıyorum pkolar kişiye özel olunca o yüzden tedavileri bazen havada kalıyor.ben mesela şeker hapı kullanıyorum adet olanlara normalde pek vermezler hap.gizli şekerimin bulunması bile çok zaman aldı.pko teşhisini bile adam gibi koyan biri olmadı çünkü yüzde yüz uymuyordu.adetlerim şeker hapıyla düzenlendi.hani pkonun önünde en büyük engel buydu.şuan düzenli. olsam da bir sonuç yok.sonra haşimato troidi başlangıcı var o da bulunana kadar hep şiştim yaptığım diyetten vs den hayır gelmedi hiç.tsh sınırı geçmedi fakat hala çocuk filan yok ortada.Soğan suyu iltihap söküyor bildiğim kadarıyla pko hastalarinin hepsi farklı mesela kardeşim bekar aşırı sivilcesı var iltihaplı oda sogan suyu içiyor sogan suyu vucutaki bütün iltihabı kurutuyor ve kardeşim adetlerini oluyor pko hastası olmasına ragMen herkes farklı boyutta pko cunku
Hayırlısıyla Rabbim verince veriyor cnm kendini üzme herseyin bi vakti vardır. Vakti gelince olur inşallah. .anlıyorum pkolar kişiye özel olunca o yüzden tedavileri bazen havada kalıyor.ben mesela şeker hapı kullanıyorum adet olanlara normalde pek vermezler hap.gizli şekerimin bulunması bile çok zaman aldı.pko teşhisini bile adam gibi koyan biri olmadı çünkü yüzde yüz uymuyordu.adetlerim şeker hapıyla düzenlendi.hani pkonun önünde en büyük engel buydu.şuan düzenli. olsam da bir sonuç yok.sonra haşimato troidi başlangıcı var o da bulunana kadar hep şiştim yaptığım diyetten vs den hayır gelmedi hiç.tsh sınırı geçmedi fakat hala çocuk filan yok ortada.
dua etmek içimden gelmiyor en son annem meryem suresi okudu 41 hurmaya bu ay adetimi de oldum hurmalar bitince.Hayırlısıyla Rabbim verince veriyor cnm kendini üzme herseyin bi vakti vardır. Vakti gelince olur inşallah. .
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz uzun zaman mı oldudua etmek içimden gelmiyor en son annem meryem suresi okudu 41 hurmaya bu ay adetimi de oldum hurmalar bitince.
4 sene olacak.Ne zamandır çocuk istiyorsunuz uzun zaman mı oldu
geçmiş olsun canım. Allah sağlıklı evlatlar versin.Kızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Allah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimmKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Sağol cnmgeçmiş olsun canım. Allah sağlıklı evlatlar versin.
Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zorAllah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimm
Geçmiş olsun canım üzülme yine olurKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Gecmis olsun. Rabbim bizim icin ne hayrli bizden daha iyi gelr.Kızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Evet insanın eşiyle olan ilişkileri bile etkileniyo ama biz dik durmaliyız ki eşlerimiz de ümidini kaybetmesin bende esimin sprem sonucu 0 çıkınca donakaldım içim sizladı bu kadar bebek severken bu kadar guzel hayaller varken neden dedim sonra anladimki nedenini sormak bana dusmez rabbim oyle istemis cunku eminim bu gunlerimiz geride kalcak ve bizde anne olcaz icini ferah tut canım asla pes etmeAllah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor
Çok uzuldum canim hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar bebek asip etsin umudunu kesmeKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tekrarini sagliklisini kucagina almayi nasip etsin inşâAllah.Kızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Aminn aminn cnm bnm aynn dua edelim insallahhhh olucakKızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Moral verdiniz bana gerçekten. Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş birakmasin inşallah. Bir daha yaşanmasın böyle şeyler Allahım bizimde yüzümüzü güldürür evim o kadar sessiz ki biraz gürültü ses çocuk sesi istiyor insan bi zaman sonra. İnşallah günü gelince oda olacak bu Ramazan ayında hepimiz dua adelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?