- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
Benm akintyla karisik kan olur. Yani iki ay fikkat ettigimde gordum. Arastrdigmda bi cok kiside oldugunu gordum.Kizlar bisey sorucam size. Yumurtlama doneminde lekelenme yasayan varmi
Benm akintyla karisik kan olur. Yani iki ay fikkat ettigimde gordum. Arastrdigmda bi cok kiside oldugunu gordum.
2 ped çok bence değerin düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir inş öyle değildirKızlar birsey sorcam bildiğiniz gibi ben bu hafta çok fazla kan ve parça dusurdum doktor hamilesin dedi kan değerlerine bakıp. acaba düşük yapmış olabilir miyim.parça kalmış olsa hcg değeri 587 çıkar mı pazartesi yine gitcem ama sevinsem mi üzülsem mi anlamdimve ben hala günde iki ped degistiriyorumbana yardımcı olun lütfen bizim bazı akrabalar bana parça kalmış sende o yüzden kan görüyorsun dediler ve moralimi bozdular
Evwt çok canım ikinci hamileliğim olmasına rağmen anlam veremedim. Kanamam git gide azalıyor ağrılarım vardı ve bugün kendimi iyi hissediyorum doktor sadece uzanma mı soyledi ben iki gündür sırt üstü uzaniyorum hayırlısı. eğer bebeğim Yaşıyorsa bence bu Rabbimin bi mucizesi2 ped çok bence değerin düşüyorsa düşük yapıyorsun demektir inş öyle değildir
Kızlar Ramazan geldi hepiniz kayboldunuz nerelerdesiniz beklemek çok sıkıcı ya yarın bakalım neler olacak. inşallah bu mübarek ayda Rabbim gönlümüzu kırmaz hepimiz bir daha ki ramazanda bebeklerimizle birlikte geciririz inşallah
Merhaba adetimin 3. Günündeyim bn de 7. Günümde soğan kürüne başlayacağım çok güzel şeyler okudum inşallah sonuç güzel olur çok merak ediyorum ne olacağını Rabbim isteyen herkese oldu Sevinci yaşatsın inşallah
İnşallah canım :)Aminn aminn insallah cnm hayirli haberler ver bizlere insallahhhh
test yaptın mi canım bekli hamilesindirKizlar adet olmadim daha gunum gecti baya bu sogan suyu adet sokturucu diyede duymustum ve bide agri yapiyormuydu kasiklarda adet agrisi gibi degil arada saplanan agri seklinde dokundu mu acaba bana ya :'(
Adetimin 2.gunu yapmistim negatifti yapmadim daha sonra bugun 8.günümtest yaptın mi canım bekli hamilesindir
Benmde gunum sasmaz 5 gun gecikmsti ve agrim coktu. Senn gibi 4 gun tet yaptm neagtfti bizde farkli bi etki yapti sanrmAdetimin 2.gunu yapmistim negatifti yapmadim daha sonra bugun 8.günüm
olabilir bende sogan kürü yapmıştım bendede fayda etmesi ve gecikme oldu herkesde farkli etki yapabilirAdetimin 2.gunu yapmistim negatifti yapmadim daha sonra bugun 8.günüm
Benimde sogan kürü yaptığım ay adetim düzeni bozuldu ama sonra düzeliyo merak etme canımAdetimin 2.gunu yapmistim negatifti yapmadim daha sonra bugun 8.günüm
Soğan suyu iltihap söküyor bildiğim kadarıyla pko hastalarinin hepsi farklı mesela kardeşim bekar aşırı sivilcesı var iltihaplı oda sogan suyu içiyor sogan suyu vucutaki bütün iltihabı kurutuyor ve kardeşim adetlerini oluyor pko hastası olmasına ragMen herkes farklı boyutta pko cunkusoğan kürü pko ya iyi geliyor diyorlar yumurtalar tam gelişemiyor ki o yüzden kist gibi hadi tamam kistsel görünüme iyi geldi diyelim. yine pko dan yumurta iyi gelişmiyorsa kist görünümü olmasada yine gelişmez.yine çocuk olmaz bence.ben hep biraz gelişmiştir illa biri ki adet oluyorum diye düşünüyordum. yumurtasızda adet olunabiliyorsa.bu iş baya tartışmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?