- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Yarın kan vercm insallahKan testi yaptirdinmi canim
Yarın kan vercm insallah
Canim farkindayim cok soru soruyorum kusura bakma nolur peki akintin ne renkti nasildiSoganı ıctım ıcelı akıntım kesilmedi evet batma var ben onu belırtıden saymıyorum ama ayrıca midem de bulanıyo cok erken olmasına ragmen
Oncelikle hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Tek bi doktora bagimli kalma hic bi zaman. Bi kac doktor gez bence. Sogan suyuna gelince bende kullandim hamile kalamadim. Ama icimi baya temizledi yani. Sogan kürüne adetin bittikten 7 gun sonra basla. Gerci ben 5. Gun basladim. 15 gün uygulayacaksin sadece
Rabbim tum isteyenlere nasıp etsinInsallah guzel haberi alirsin. Hayirlisi olsun simdiden. Bizde ise yaramadi sizlerde ise yarasin bari :)
Beyaz ve yapıskan bı kac gundur krem oldu sorun dgl sor canımCanim farkindayim cok soru soruyorum kusura bakma nolur peki akintin ne renkti nasildi
Tesekkur ederim canim yardimci oldugun icinBeyaz ve yapıskan bı kac gundur krem oldu sorun dgl sor canım
Rica ederimTesekkur ederim canim yardimci oldugun icin
Melike nerelerdesinİnşallah canımmm çok sağol
Bugün yarın bekliyorum batı. İnşallah gelmez de bakalım hayırlısı..Ordinary Personn Buralardayim canim benim gelisme yok yazasimda yoktu sen napiyorsun canim nasilsin bi gelisme var mi
Canım aynısı bende de oldu olabiliyor yani ben herhalde iltihap söküyor diye düşündüm benimde normalde ağrım olmaz günüm de pek şaşmaz bi haftadır ağrım var di daha yeni dün adet oldumKizlar moralinizi bozmak istemem ama sogan suyu ictim sonrasinda akintim basladi reglim tam 4 gun gecikti. 5.gun geldi o zamana kadar batmalar bel agrisi vb. Bissuru belrti. 5.gun geldiginde 3 gun cok kotu agrim oldu. Gece uyutmuycak kadar ve benim reglim cok duzenlidr hic gecikmezdi.
Insallah mubarek ramazan ayinda aliriz guzell haberiCa
Canım aynısı bende de oldu olabiliyor yani ben herhalde iltihap söküyor diye düşündüm benimde normalde ağrım olmaz günüm de pek şaşmaz bi haftadır ağrım var di daha yeni dün adet oldum
Benimde doktor dedi yumurtalik olusuyo ama catlamiyo diye yani buyumuyo bende o ay sogan kuru kullandim olmadi bidahaki aya hic umidim yoktu hatta kafama bile takmadim aklima bile getirmedim rabbim nasip etti ben sogan kurune bagliyorum ve tabikide dualara rabbime her gece dua ettim namaz kilip dualar okudum cok sukur rabbim yuzumu guldurdu insallah sizlerinde guldururKizlar merhaba iyi gunler :) ben 22 yasindayim ilk adetimden bu yasima kadar hep duzensiz adet gordum 3-4 ayda bir yani suan 10 aylik evliyim korunmuyoruz 10 aydir ama gebelik olusmadi doktora gittim 6 aylikken yumurtaliklar temiz dedi hormonlarda normal dedi esimede baktirdik o da normal dedi bunyen hazir degil gebelige dedi bide yumurtlama tembelligi varmis adeti gec gormeme sebep oluyormus progestan yazdi hem adet olursun hemde duzene girecek dedi rahmi gebeligede hazirlar dedi ama bisey yok ortada baska doktorda polikist olabilir dedi kesin bisey soylemiyorlarki ilacimi kullanmadim kullansam 25 inde adet gormem gerekiyor. Benim gibi olup hamile kalan var mi bu sogan suyundan merak ediyorum ve birde bu sogan suyuna rastgele baslayabiliyor muyuz bi sakincasi var mi? Kusura bakmayin uzattim
Insallah hayırlısı olsun hepimiz hakkindaInsallah mubarek ramazan ayinda aliriz guzell haberi
Benimde doktor dedi yumurtalik olusuyo ama catlamiyo diye yani buyumuyo bende o ay sogan kuru kullandim olmadi bidahaki aya hic umidim yoktu hatta kafama bile takmadim aklima bile getirmedim rabbim nasip etti ben sogan kurune bagliyorum ve tabikide dualara rabbime her gece dua ettim namaz kilip dualar okudum cok sukur rabbim yuzumu guldurdu insallah sizlerinde guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?