Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun. 3-4 doktor gezdim biri sadece pko olabilir dedi ve bakerkende ayni seyi soylemisti doktor ama sonraki doktorlar birsey yok gayet temiz yumurtaliklar dedi benim annemde bekarken 5-6 ayda bir adet goruyormus ama ilk ay hamile kalmis acaba gercekten bunyem mi hazir degil ama cocukta olsun istiyorum bilemedim adetim duzensiz kim bilir ne zaman adet gorcemde basliycam sogan suyuna

Kızlar bende dün akşam adet oldum moralim çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün evde tek Başımaydim o kadar ağladım ki daha eşim işden gelmeden uyudum ilk defa çocuk için bu kadar üzüldüm. Bazen sabredemiyorum çok zoruma gidiyor Allahtan umut kesilmezz tabi ne yapsanda Allah istemedikce olmuyor

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama sogan suyu ictim sonrasinda akintim basladi reglim tam 4 gun gecikti. 5.gun geldi o zamana kadar batmalar bel agrisi vb. Bissuru belrti. 5.gun geldiginde 3 gun cok kotu agrim oldu. Gece uyutmuycak kadar ve benim reglim cok duzenlidr hic gecikmezdi.

Ca
Canım aynısı bende de oldu olabiliyor yani ben herhalde iltihap söküyor diye düşündüm benimde normalde ağrım olmaz günüm de pek şaşmaz bi haftadır ağrım var di daha yeni dün adet oldum

Kizlar benim midem bulaniyo icerken o yuzden bi kasik cikolata aliyorum agzima icmeden bi sakincasi var midir acaba etkisi uzerinde?

Benimde doktor dedi yumurtalik olusuyo ama catlamiyo diye yani buyumuyo bende o ay sogan kuru kullandim olmadi bidahaki aya hic umidim yoktu hatta kafama bile takmadim aklima bile getirmedim rabbim nasip etti ben sogan kurune bagliyorum ve tabikide dualara rabbime her gece dua ettim namaz kilip dualar okudum cok sukur rabbim yuzumu guldurdu insallah sizlerinde guldurur

Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin inşallah bende iciyorum bakalim 3.günüm rastgele basladim bi sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…