• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm arkadaşlar 10 aylık evliyim ve korunmadigim halde hamile kalamıyordum çok kafaya takmıştı, bende soğan kürüyle hamile kalanlardanim adetim bittikten sonra hemen uyguladım 15 gün boyunca bu arada meryem süresi de okudum dualar ettim ve inanılmaz şekilde o ay hamile kaldım hamile kalırsam forumda paylaşıp başka arkadaşlara fıkır olsun diye yazacaktım ve de yazdım,4 aylık hamileyim şu an ve bebeğimde down sendromu tespit edildi yıkıldım ama çocuk isteyenlere denemelerini tavsiye ederim.

Kızlar bende dün akşam adet oldum moralim çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün evde tek Başımaydim o kadar ağladım ki daha eşim işden gelmeden uyudum ilk defa çocuk için bu kadar üzüldüm. Bazen sabredemiyorum çok zoruma gidiyor Allahtan umut kesilmezz tabi ne yapsanda Allah istemedikce olmuyor

Oyy kiyamam canim ya valla buda bizim imtihanimiz sabr edicez sadece napalim ama olucak inanki hepimizin bebisi olucak yeter ki isteyelim bikmadan ama seni cok iyi anliyorum guclu durmak cok zor cok :KK12::KK43:

• Beğen
Reactions: Eva
Sürekli ağlıyorum,üzülüyorum eşim çok destek oluyor bana ve herşey Allahtan hepimiz hayatımizda farklı imtihanlardan geçiyoruz önemli olan sabretmek,umudumuzu yitirmemek

• Beğen
Reactions: Eva
Kızlar soğan kürüne başlıcam haftaya ancak ramazan geliyor iftarda ve sahurda içsem olurmu sizce yoksa illa sabah mı içilmeli

Sürekli ağlıyorum,üzülüyorum eşim çok destek oluyor bana ve herşey Allahtan hepimiz hayatımizda farklı imtihanlardan geçiyoruz önemli olan sabretmek,umudumuzu yitirmemek

Inan ki okudum cok uzuldum ama ne yazacagimi bilemedim ama sunu unutmaki buda rabbimin sana armagani sabredersen kazanirsin etmessende kaybedersin simdi icin icini yiyiyor biliyorum cok zor ama rabbim en iyisini biliyor kaderinde bunlari gormekte varmis rabbimden gelen hersey basimizin ustune rabbim bir degil bin kere yardimcin olsun özel anne :KK43:

Oyy kiyamam canim ya valla buda bizim imtihanimiz sabr edicez sadece napalim ama olucak inanki hepimizin bebisi olucak yeter ki isteyelim bikmadan ama seni cok iyi anliyorum guclu durmak cok zor cok :KK12::KK43:
İnşallah canim anlayısin için teşekkür ederim sabrın sonu inşallah güzel olacak

Kızlar iki gündür lekeler halinde gördüğüm adetim birden çoğaldı çok kötü oldum ağrılarım çoğaldı çok fazla kanamm oldu hiç böyle olmazdım hatta sabah düşük yapıyorum sandım Size böyle olan oldu mu :KK42:

Back