Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksın canım doktora gitmelisin benceAcaba gerçekten düşük mu korkmaya basladim kızlar büyük kan pıhtılari düşüyor
Benmde iki gun lekeden sonra 5.gun dedigin gibi agrili sancili buyuk parcali geldi. Ayni seyi bende dusundum 3 gcee sancidan gecelri uyandim agri kesici ictigim halde belki gercekten dusme oldu. Belki sogan suynn etkisiKızlar iki gündür lekeler halinde gördüğüm adetim birden çoğaldı çok kötü oldum ağrılarım çoğaldı çok fazla kanamm oldu hiç böyle olmazdım hatta sabah düşük yapıyorum sandım Size böyle olan oldu mu
Bende çok fazla parça görüyorum ve korkmaya basladim böyle devam ederse hastaneye gitmem lazım sogan suyu kullanali benim 3. Ayım olacak yeni etki edeceğini sanmiyoeum ama belli olmazBenmde iki gun lekeden sonra 5.gun dedigin gibi agrili sancili buyuk parcali geldi. Ayni seyi bende dusundum 3 gcee sancidan gecelri uyandim agri kesici ictigim halde belki gercekten dusme oldu. Belki sogan suynn etkisi
3 ay oldukca uzun bir sure ben bu ay kullanmstimBende çok fazla parça görüyorum ve korkmaya basladim böyle devam ederse hastaneye gitmem lazım sogan suyu kullanali benim 3. Ayım olacak yeni etki edeceğini sanmiyoeum ama belli olmaz
Senin ki o zaman sogan suyundan olabilir3 ay oldukca uzun bir sure ben bu ay kullanmstim
Hamile Değilim ne yazık ki canım adetim in ilk günleri leke görürken şimdi birden böyle oldu bende acaba bebek olduda düşüyor mu diye düşündüm ama şimdilik daha iyiyimKaç haftalıksın canım doktora gitmelisin bence
Ramazanda biraz sıkıntılı olur bence canım cünku aç karna iciliyor sahurda yine içersin ama iftarini sogan suyuyla acamazsin ramazanda sonra başlasan daha iyi olurKızlar meraba Ramazan'da nasıl uygulanır soğan kürü acaba ramazandan sonra mı başlasam
İyi olmana sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun seni yavruna inşallahHamile Değilim ne yazık ki canım adetim in ilk günleri leke görürken şimdi birden böyle oldu bende acaba bebek olduda düşüyor mu diye düşündüm ama şimdilik daha iyiyim
Acaba gerçekten düşük mu korkmaya basladim kızlar büyük kan pıhtılari düşüyor
Teşekkür ederim cevabın için evet muhtemelen Ramazandan sonra başlıcam göze alamadım...Ramazanda biraz sıkıntılı olur bence canım cünku aç karna iciliyor sahurda yine içersin ama iftarini sogan suyuyla acamazsin ramazanda sonra başlasan daha iyi olur
Bazen bakıyorum buraya yavrum yaa kalbim kaldırmıyor artık sürekli bakamıyorum. Sen nasılsın ne var ne YokMelike nerelerdesin
üzülme lütfen canım. Ben hamileyim bugün çok stresli bir gündü keseyi göremedi doktor yeniden kan tahlili istedi zaman geçmedi sanki. Çok şükür katlanmış ikiye bir hafta sonraya randevu verdi dua ediyorum görünmesi için.. rabbim tez zamanda yaşatsın sana da canım benim.Bazen bakıyorum buraya yavrum yaa kalbim kaldırmıyor artık sürekli bakamıyorum. Sen nasılsın ne var ne Yok
Bende akıntı falan olmadı ama soğan düzenimi bozdu arkadaşım. 20 günlük bir gecikme hemde.Kizlar reglim bitti ama dun pembe akinti gordum iki kez bugunde kahve akintim oldu. Sogan suyu bukadar duzeni bozar mi yaa?
üzülme lütfen canım. Ben hamileyim bugün çok stresli bir gündü keseyi göremedi doktor yeniden kan tahlili istedi zaman geçmedi sanki. Çok şükür katlanmış ikiye bir hafta sonraya randevu verdi dua ediyorum görünmesi için.. rabbim tez zamanda yaşatsın sana da canım benim.
Erken gitme stres bitmiyor çünkü sadece kan tahlili ile tescillemeni tavsiye ederim. Ben bir hafta sonra gidcem inşallah o zaman görünür. Benim şu an 5+2 sata göre.Nekadarlık ki canm kese görünmüyo bende yeni idrar yaptım pozitif çıktı şimdi nezamn gideyim doktora diye soruyorumm
Daha once yazdinmi bilmiyorum bakamiyorum canm. Kusura bakma tekrar soruyorum diye ne kadar sure sonra geldi bebisin? Hosgelms sefa gelmis. Insallah kucagina da saglikla gelr.Bende akıntı falan olmadı ama soğan düzenimi bozdu arkadaşım. 20 günlük bir gecikme hemde.
Amin inşallah canim sen doktora gittin mi bebeğin durumu nasilmisİyi olmana sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun seni yavruna inşallah