• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Baska ugraslar bulun akliniza hic gelmesin dusundukce psikoljikman olmuyo biliyorum cok zor ama ben yaptim ve sonucunu aldim allajtan isteyin hergun dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin idrar testinede gelince ben ne testler yaptim adet oncesi sonrasi en sonunda yapmadim olmicandan emindim ama nasip rabbim nasip etti lutfen sizde takmayin dusunmeyin hatta evinizd test bile sokmayin kafaniz rahat olursa bebislerin gobislere yerlesmesi daha kolay olur heee bide ben her ay gebelik belirtisi yasiyodum gozbebeklerime bile bakiyodum buyumusmu diye ama hepsi benim psikolojik dusuncemmis cunku bu ay adet belirtilerinden baska bisi yasamadim dusunmedigim icin ama gebeymisim sadece3 gundur falan karnimda batma oluyo okadar yani adet gecmeden pel bi belirti olmuyo bosverinnn gtsinn dusunmeyinn ve bolbol dua edin
Nasip nasip nasip.. dua ya Allah a teslim oldum bekliyorum hasret tabiki var hiç düşünmemeye calisiyorsun ama bir nokta da illa aklına geliyor veya sadece aklına gelince üstünde durmuyorsun..

Kizlar kirmizi karti yedim :) bi dahaki aya allah buyuk :)
Sağlık olsun kuzum üzülme önümüzdeki aya nasip :KK200: inan reglim bitiyor ve hala ağrılar uykulu hal göğüs ağrısı. . Anliyamadim geç döllenme olma ihtimali varmı acep
Ah ah Allah im yüzümüzü güldür Rabbim içten dualarimiz bu gece olsun kızlar hayırlı kandiller herkese:KK200:
Dua edelim dua dua dua

Sağlık olsun kuzum üzülme önümüzdeki aya nasip :KK200: inan reglim bitiyor ve hala ağrılar uykulu hal göğüs ağrısı. . Anliyamadim geç döllenme olma ihtimali varmı acep
Ah ah Allah im yüzümüzü güldür Rabbim içten dualarimiz bu gece olsun kızlar hayırlı kandiller herkese:KK200:
Dua edelim dua dua dua

Aynen canim nasip bakalim insallah bi dahaki aya olur. Regli oldugumuz halde hala hamilemiyim acaba belki gec dollenmistir diye kendimizi avutuyoruz :) allahim gorsun halimizi. Isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Uzulme sende canim takmamaya calis. Kafaya cok takincada olmuyo. Ben kendimi rahat birakicam artik pek dusunmicem. Baska seylere odaklanicam. Allah ginlune gore versin :KK200:

Hayırlısı olsun canım benim de adete 3 gün kaldı bende de birsey olduğunu sanmıyorum yine :KK51:

Sagol canim. Senin icinde hayirlisi olsun insallah guzel haber alirsin

merhaba kızlar biz 8 ay bebek istedik olmadı soğan kürünü okudum bir deneyeyim ne kaybederim ki dedim geçen ay kullandım ve dün hamile olduğumu öğrendim ümidinizi kesmeyin kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aminnn canim insallah. Senin icinde hayirli olsun bebegin. Bende 1 bucuk senedir istiyorum ama olmuyo. Gecen ay denedim sogan kürünü. Belki icimi temizlemistir ama hamile kalamadim.

teşekkür ederim canım ben hiç stres yapmadım akışına bıraktım ve oldu. diğer aylar bana işkence gibiydi her ay adet oldukça ağlamaktan kendimi harap ediyordum hiç stres yapmamaya bakın

teşekkür ederim canım ben hiç stres yapmadım akışına bıraktım ve oldu. diğer aylar bana işkence gibiydi her ay adet oldukça ağlamaktan kendimi harap ediyordum hiç stres yapmamaya bakın

Evet bende oyle yapicam artik. Kafaya taktikca daha kotu oluyo. Akışına birakicam bende. Allah buyuk ne zaman olursa. Herşeyin hayirlisi

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic

merhaba kızlar biz 8 ay bebek istedik olmadı soğan kürünü okudum bir deneyeyim ne kaybederim ki dedim geçen ay kullandım ve dün hamile olduğumu öğrendim ümidinizi kesmeyin kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cok sevindim canim Allah senin gibi olmayi bize de nasip eder ins bende kullaniyorum sogan kuru

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic

Bendede oldu canım. Bel ağrim coktu

Yok canim birakma. Benimde ilk baslarda bel agrim olmustu lekelenmem olmustu bende korkmustum ama birakmadim. Baya icimi temizlemis farkettim. Adetimle disari atiyorum.
Canim sanki benimde bir kere wc de akintiyla kan pihtisi geldi gibi oldu ama bir kere ins faydasini goruruz sen simdi adet mi oldun

Back