Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Oylede canim en azindan akinti olmasini beklerdim. Boyle oluncada pek umudum yok acikcasi. Dedigin gibi hayirlisi
Benim 1 ay sonra 8 yaşına girecek kızım var bende 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum olmuyor hayırlısı diyorum kızımda ben muayene gittim doğuma aldılar düşün yani 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne sancı ne akıntı hiç birşey olmadı sadece böbreklerim iltihab olmuş bi ara o beni mahvetti hamile olduğum için müdahalede edemiyorlardı onun harici ben hiç hamile olduğumu anlamadım yaklaşık 2 aylıkken öğrenmiştim...

Kızlar hiç belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen var.

Ayrıca benim de regl tarihim kesin değildir ama soğan suyundan dolayı adetin gecikeceğini sanmıyorum

Bugün de benim bat günüm ama sadece bel ağrım var, ben alışkınım geçikmesine kafasına göre takılır çünkü o yüzden gelmese bile sevinmem

Benimde bazen 2 gun gec olabiliyo. O yuzden bende pek sevinmem ama yinede bi umut iste :) insallah gelmezde hamileyizdir

Dogru soyluyosun hic belirti yasamayan cok insan var ama iste insan dusunmeden edemiyo :)

Benimde bazen 2 gun gec olabiliyo. O yuzden bende pek sevinmem ama yinede bi umut iste :) insallah gelmezde hamileyizdir

Dogru soyluyosun hic belirti yasamayan cok insan var ama iste insan dusunmeden edemiyo :)
İnşallah canım hayırlısı bakalım göreceğiz :)

Oluruna bırak çok düşünme psikolojisi bozuluyor insanın çünkü. .

Adetin 3. Günü yapildi canim gecen ay yaptirmistim. Doktorda bi sorun yok dedi gecti. Pek durmadi ustunde

Hiçbir sıkıntı yok hemde çok normal maşallah inş hamilesindir canım

Ben regl oldum bugün senden güzel haberler bekliyorum, yaz lütfen

Tesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm. Senin icinde hayirlisi olsun canim bozma moralini bu dahaki aya insallah.

İnşallah canım, valla çok rahatladım bir hafta bari huzurlu geçireyim ya, ister istemez insanın aklının hep bir köşesinde

Haklisin valla canim. Benimde 4 gunum var ama insan stres yapiyo. Acaba hasta olcammi olmicam. O streslede gecikebiliyo zaten. En azindan dedigin gibi kafa rahat oluyo aklindan cikiyo acaba varmi yokmu dusuncesi

Haklisin valla canim. Benimde 4 gunum var ama insan stres yapiyo. Acaba hasta olcammi olmicam. O streslede gecikebiliyo zaten. En azindan dedigin gibi kafa rahat oluyo aklindan cikiyo acaba varmi yokmu dusuncesi
Resmen bir hafifleme hissettim ya nasıl sıktıysam kendimi artık

Bayanlar ben önümüzdeki ay hormon testine gitmeyi düşünüyorum bu ay ki kaçtı
Güzel akintim var inş kisler tamamen gitmiştir çalışmalara devam
Bugün rüyam o kadar güzeldi ki kızlar. . Hamilelik duygusunu yaşadım çift çizgiyi gördüm Allah kısa zamanda nasip etsin hepimzie

Canim hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberler alirsin. Ruyan gerceklesir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…