Kızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekkiAynen bekle canım inşallah hamilesindir :-*
En azından regl oldum hormon testine gün alicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekkiAynen bekle canım inşallah hamilesindir :-*
Bence reglini bekle ondan sonra basla. Az kalmis zaten. 15 gün uygulaman lazim cunku
Evet canım hayırlısı olsun inşallah hakkında, ne güzel bu ay rahim ini temizledin. Bir daha ki ay da bebişin gelir inşallah kuzum. Hormon testinden sonra da yaz lütfen etki ediyor mu merak ediyorum. Bu ay da soğan kürünü devam edecek misin, ikinci ay nasıl kullanılıyor ben bilmiyorm daKızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekki
Amin canım regl olunca kisler gidiyordu mu acabaEvet canım hayırlısı olsun inşallah hakkında, ne güzel bu ay rahim ini temizledin. Bir daha ki ay da bebişin gelir inşallah kuzum. Hormon testinden sonra da yaz lütfen etki ediyor mu merak ediyorum. Bu ay da soğan kürünü devam edecek misin, ikinci ay nasıl kullanılıyor ben bilmiyorm da
Evet canım kistler gidiyordu inşallah gider, duygusal olarak iyi değilsen kuzu hava çok güzel tak kulaklığı kulağına bi park bahçe gibi bi yerde hareketli müzik eşliğinde yürüyüş yap inan çok iyi geliyoAmin canım regl olunca kisler gidiyordu mu acaba
Soğan kürünü 2 defa flan uyguladım ama düzensiz bu ay yaparmiyım bilmiyorum çok fazlasida ve düzensiz de zarar olur diye düşünüyorum
Rendavu bulamazsam diğer aya kalicak hormon testi
Bende merak ediyorum suan sadece regli güzel yaşamak istiyorum duygusal olarak iyi değilim pek
Kızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekki
Ayy hadi hayırlısı canım, ne var ne yok, yoğun sarı akıntın oldu mu su gibi ilk zamanlarBenimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Evet canım kistler gidiyordu inşallah gider, duygusal olarak iyi değilsen kuzu hava çok güzel tak kulaklığı kulağına bi park bahçe gibi bi yerde hareketli müzik eşliğinde yürüyüş yap inan çok iyi geliyo
Hakkinda hayirlisi buymus demekki canim. Uzukmek yok ümidimizi kaybetmiyoruz. Bi sonraki ay insallah allah gonlunr gore verir
Çok teşekkür ederim kizlarBenimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Ayy hadi hayırlısı canım, ne var ne yok, yoğun sarı akıntın oldu mu su gibi ilk zamanlar
Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artıkSagol canim. Yok valla cok hafif akintilarim oldu sadece ilk zamanlar. Baskada olmadi. Hic bi belirtim yok suanlik
Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artık
Adet olacağım zaman bel ağrısı dışında sarı akıntı ve kasık ağrısını bende yaşarım o yüzden çok şaşırtmıyor beni :)Orasi oyle tabi canim. Herkeste belirti olcak diye bisey yok. Senin yasadigin belirtileri ben adet olacagim zaman yasiyorum
Adet olacağım zaman bel ağrısı dışında sarı akıntı ve kasık ağrısını bende yaşarım o yüzden çok şaşırtmıyor beni :)
Amin canımHakkimizda hayirlisi o zaman :)
benimde son günüm soğan küründe canım. Hiç belirtim yok benimde sadece gaz var arada gaz sancısı oluyor ama normalde de adet zamanı hiç belirti olmaz bende bel ağrısı,göğüs ağrısı fln ..Benimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
benimde son günüm soğan küründe canım. Hiç belirtim yok benimde sadece gaz var arada gaz sancısı oluyor ama normalde de adet zamanı hiç belirti olmaz bende bel ağrısı,göğüs ağrısı fln ..
aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..Gaz sancisi bende oluyo canim. Adet zamanimda sadece bel agrim olur. Gogus agrim hic olmaz. Belirtilerimiz hemen hemen ayni :)
aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..
adet tarıhımı de bılmedığım için erken gebelık testım var ama ne zaman yapsam bılmıyorum çünkü duzensiz adetlerım..