• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekki :KK200:
En azından regl oldum hormon testine gün alicam
Evet canım hayırlısı olsun inşallah hakkında, ne güzel bu ay rahim ini temizledin. Bir daha ki ay da bebişin gelir inşallah kuzum. Hormon testinden sonra da yaz lütfen etki ediyor mu merak ediyorum. Bu ay da soğan kürünü devam edecek misin, ikinci ay nasıl kullanılıyor ben bilmiyorm da :KK36:

Evet canım hayırlısı olsun inşallah hakkında, ne güzel bu ay rahim ini temizledin. Bir daha ki ay da bebişin gelir inşallah kuzum. Hormon testinden sonra da yaz lütfen etki ediyor mu merak ediyorum. Bu ay da soğan kürünü devam edecek misin, ikinci ay nasıl kullanılıyor ben bilmiyorm da :KK36:
Amin canım :KK200:regl olunca kisler gidiyordu mu acaba :110:
Soğan kürünü 2 defa flan uyguladım ama düzensiz bu ay yaparmiyım bilmiyorum çok fazlasida ve düzensiz de zarar olur diye düşünüyorum :KK17:
Rendavu bulamazsam diğer aya kalicak hormon testi:KK51:
Bende merak ediyorum suan sadece regli güzel yaşamak istiyorum duygusal olarak iyi değilim pek:olamaz:

Amin canım :KK200:regl olunca kisler gidiyordu mu acaba :110:
Soğan kürünü 2 defa flan uyguladım ama düzensiz bu ay yaparmiyım bilmiyorum çok fazlasida ve düzensiz de zarar olur diye düşünüyorum :KK17:
Rendavu bulamazsam diğer aya kalicak hormon testi:KK51:
Bende merak ediyorum suan sadece regli güzel yaşamak istiyorum duygusal olarak iyi değilim pek:olamaz:
Evet canım kistler gidiyordu inşallah gider, duygusal olarak iyi değilsen kuzu hava çok güzel tak kulaklığı kulağına bi park bahçe gibi bi yerde hareketli müzik eşliğinde yürüyüş yap inan çok iyi geliyo

Kızlar dongu nun 26.gününde yani 1 gün gecikme yle de olsa reglim geldi bu sabah hayırlısı diye dua etmiştim hayırlısı buymus demekki :KK200:
En azından regl oldum hormon testine gün alicam

Hakkinda hayirlisi buymus demekki canim. Uzukmek yok ümidimizi kaybetmiyoruz. Bi sonraki ay insallah allah gonlunr gore verir:KK25:

Evet canım kistler gidiyordu inşallah gider, duygusal olarak iyi değilsen kuzu hava çok güzel tak kulaklığı kulağına bi park bahçe gibi bi yerde hareketli müzik eşliğinde yürüyüş yap inan çok iyi geliyo

Hakkinda hayirlisi buymus demekki canim. Uzukmek yok ümidimizi kaybetmiyoruz. Bi sonraki ay insallah allah gonlunr gore verir:KK25:

Benimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Çok teşekkür ederim kizlar:KK200:
Yoruyor bu süreç ama ne yazikki bizden başka anlayabilen de yok
Oyaliyorum kendimi onla bunla:KK47::KK47:

Dua etmeye devam
Gülmeye devam :KK61::ukala:

Hava güzel ben iyiyim yola devam :KK60:

Sagol canim. Yok valla cok hafif akintilarim oldu sadece ilk zamanlar. Baskada olmadi. Hic bi belirtim yok suanlik
Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artık

Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artık

Orasi oyle tabi canim. Herkeste belirti olcak diye bisey yok. Senin yasadigin belirtileri ben adet olacagim zaman yasiyorum :KK24:

Orasi oyle tabi canim. Herkeste belirti olcak diye bisey yok. Senin yasadigin belirtileri ben adet olacagim zaman yasiyorum :KK24:
Adet olacağım zaman bel ağrısı dışında sarı akıntı ve kasık ağrısını bende yaşarım o yüzden çok şaşırtmıyor beni :)

benimde son günüm soğan küründe canım. Hiç belirtim yok benimde sadece gaz var arada gaz sancısı oluyor ama normalde de adet zamanı hiç belirti olmaz bende bel ağrısı,göğüs ağrısı fln ..

Gaz sancisi bende oluyo canim. Adet zamanimda sadece bel agrim olur. Gogus agrim hic olmaz. Belirtilerimiz hemen hemen ayni :)

Gaz sancisi bende oluyo canim. Adet zamanimda sadece bel agrim olur. Gogus agrim hic olmaz. Belirtilerimiz hemen hemen ayni :)
aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..
adet tarıhımı de bılmedığım için erken gebelık testım var ama ne zaman yapsam bılmıyorum çünkü duzensiz adetlerım..

aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..
adet tarıhımı de bılmedığım için erken gebelık testım var ama ne zaman yapsam bılmıyorum çünkü duzensiz adetlerım..

Benimde pek umudum yok acikcasi canin. erken gebelik testleri 5 gun onceye kadar sonuc veriyo bildigim kadariyla. En son hangi gun adet olduysan bu ayda ona gore bi kac gun erken yapabilirsin bence.

Kızlar nerelerdesiniz. Hastaliğima 5 gun var ama bende hic bi belirti yok. Ne mide bulantisi, ne bel agrisi, ne gogus agrisi, nede akinti :(

Back