• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insallah iyi sonuclar alirsiniz. Bilmiyorum karnimda şişlikde var regl olcakmsım gibi ama ikinci gun bitti hala devam etmedi normal de ilk gunler yogun oluyodu heralde sogan kuründen dolayi boyle oldu.inşallah size iyi gelir size şifa olur tam uygulayın ama. Ben tam uygulamadim cunku . Bende işe yaramadi ama kişiden kisiye degisr size faydasi olur belki umudumuzu kaybetmeyelim
Bünye farkına olabilir belki.. teşekkür ederim inş sizede dua edelim :KK200:
Bende de biraz kahverengi akıntı ve agri yapmıştı şimdi yine başladım 15 günlük küre bakalım nasıl gecicek:işsiz:
Anladım canım :) herkese soruyorum aslında cevap alıyorum da tercih meselesi tabi :)
Kırılmadın inş canım 24 yaşındayım çocuk için 8 ay flan oldu sanırım tam bilemiyorum senin?:KK15:

Bünye farkına olabilir belki.. teşekkür ederim inş sizede dua edelim :KK200:
Bende de biraz kahverengi akıntı ve agri yapmıştı şimdi yine başladım 15 günlük küre bakalım nasıl gecicek:işsiz:

Kırılmadın inş canım 24 yaşındayım çocuk için 8 ay flan oldu sanırım tam bilemiyorum senin?:KK15:
Yok canım neden kırılayım tanımıyoruz zaten kimseyi burda:) 22 buçuk yaşındayım ben 2bucuk yıldır da evliyim henüz hiç hamile kalmadım :) soğan kürü işe yaramıştır inşallah.. iltihabım gitti zaten de bi bebiş de gelmiştir inşallah hayırla sağlıkla :KK68: sağlık ocağı muayene etmiyordur inşallah yaa daha önce hiç gitmedim sağlık ocağına kan alırlar sadece inş

Yok canım neden kırılayım tanımıyoruz zaten kimseyi burda:) 22 buçuk yaşındayım ben 2bucuk yıldır da evliyim henüz hiç hamile kalmadım :) soğan kürü işe yaramıştır inşallah.. iltihabım gitti zaten de bi bebiş de gelmiştir inşallah hayırla sağlıkla :KK68: sağlık ocağı muayene etmiyordur inşallah yaa daha önce hiç gitmedim sağlık ocağına kan alırlar sadece inş
Ne bilim n eolur nolmaz:halay:
Amin canım

Hadi hayırlısı.. sen bugün soğan kürüne başlamışsın canım geçen ay da mı içtin
Gecn veya ondan önceki ay yapmıştım o ara çok duzensizdi regl ara kanama kahverengi şeklinde çok oluyordu
Soğan Kuru yapin tan bir süre sonra düzenli olmaya başladım

Gecn veya ondan önceki ay yapmıştım o ara çok duzensizdi regl ara kanama kahverengi şeklinde çok oluyordu
Soğan Kuru yapin tan bir süre sonra düzenli olmaya başladım
Anladım canım ama bu ay adetinden 10 gün önce başlaman gerekmiyor mu öyle söylüyordu Saracoğlu

Adetine kaç gün var canım
Onceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonucta

Onceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonucta
Kanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acaba

Kızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor

Kızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Hayırlısı olsun hakkında canım :KK200:
Testin pozitif çıkar inş :halay:
Kızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor
Biraz daha geçsin zaman bekle istersen
Yada bir idrar testi daha yap kesin sonuç ise kan testi

Back