Bünye farkına olabilir belki.. teşekkür ederim inş sizede dua edelimInsallah iyi sonuclar alirsiniz. Bilmiyorum karnimda şişlikde var regl olcakmsım gibi ama ikinci gun bitti hala devam etmedi normal de ilk gunler yogun oluyodu heralde sogan kuründen dolayi boyle oldu.inşallah size iyi gelir size şifa olur tam uygulayın ama. Ben tam uygulamadim cunku . Bende işe yaramadi ama kişiden kisiye degisr size faydasi olur belki umudumuzu kaybetmeyelim
Kırılmadın inş canım 24 yaşındayım çocuk için 8 ay flan oldu sanırım tam bilemiyorum senin?Anladım canım :) herkese soruyorum aslında cevap alıyorum da tercih meselesi tabi :)
Yok canım neden kırılayım tanımıyoruz zaten kimseyi burda:) 22 buçuk yaşındayım ben 2bucuk yıldır da evliyim henüz hiç hamile kalmadım :) soğan kürü işe yaramıştır inşallah.. iltihabım gitti zaten de bi bebiş de gelmiştir inşallah hayırla sağlıklaBünye farkına olabilir belki.. teşekkür ederim inş sizede dua edelim
Bende de biraz kahverengi akıntı ve agri yapmıştı şimdi yine başladım 15 günlük küre bakalım nasıl gecicek
Kırılmadın inş canım 24 yaşındayım çocuk için 8 ay flan oldu sanırım tam bilemiyorum senin?
Ne bilim n eolur nolmazYok canım neden kırılayım tanımıyoruz zaten kimseyi burda:) 22 buçuk yaşındayım ben 2bucuk yıldır da evliyim henüz hiç hamile kalmadım :) soğan kürü işe yaramıştır inşallah.. iltihabım gitti zaten de bi bebiş de gelmiştir inşallah hayırla sağlıklasağlık ocağı muayene etmiyordur inşallah yaa daha önce hiç gitmedim sağlık ocağına kan alırlar sadece inş
Hadi hayırlısı.. sen bugün soğan kürüne başlamışsın canım geçen ay da mı içtinNe bilim n eolur nolmaz
Amin canım
Gecn veya ondan önceki ay yapmıştım o ara çok duzensizdi regl ara kanama kahverengi şeklinde çok oluyorduHadi hayırlısı.. sen bugün soğan kürüne başlamışsın canım geçen ay da mı içtin
Anladım canım ama bu ay adetinden 10 gün önce başlaman gerekmiyor mu öyle söylüyordu SaracoğluGecn veya ondan önceki ay yapmıştım o ara çok duzensizdi regl ara kanama kahverengi şeklinde çok oluyordu
Soğan Kuru yapin tan bir süre sonra düzenli olmaya başladım
Okumuştum öyle birşey ama benim hesapları m karisti birazAnladım canım ama bu ay adetinden 10 gün önce başlaman gerekmiyor mu öyle söylüyordu Saracoğlu
Bilmiyorum ki canım araştır bi istersenOkumuştum öyle birşey ama benim hesapları m karisti biraz
Şimdi 15 gün yaparım zararı olur mu acaba
Geç yatmak alışkanlık oldu bu günlerdeBilmiyorum ki canım araştır bi istersen
Onceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonuctaAdetine kaç gün var canım
Kanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acabaOnceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonucta
Insallah gönlünce olur herseyKızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Yok canım ağrım var olurum heralde. Insallah önumüzdeki aya nasip olur dua dan başka birsey gelmiyo elimdenKanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acaba
İnşallah canım güzel haberler verelim hepimiz hayırlısıylaYok canım ağrım var olurum heralde. Insallah önumüzdeki aya nasip olur dua dan başka birsey gelmiyo elimden
Sağol canım senin de herşey gönlünce olsunInsallah gönlünce olur hersey
Hayırlısı olsun hakkında canımKızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Biraz daha geçsin zaman bekle istersenKızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor
Sağol canım yaa inşallahHayırlısı olsun hakkında canım
Testin pozitif çıkar inş
Biraz daha geçsin zaman bekle istersen
Yada bir idrar testi daha yap kesin sonuç ise kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?