• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum 1 yildr çocuk istiyoruz ama olmadı doktora gittim bugün adet gününde gel demişti hormon testi için ama kist oluşmuş dedi ve hormon testi yapmadı bir dahaki ay yapalım testi dedi sonuçları etkileye bilirmis . ben bu ay soğan kurunu yapsam acaba hemen etki ederim daha önceki aylarda yoktu kıstm doktorum soylediginde çok üzüldüm yardım ederseniz sevinirim

mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum 1 yildr çocuk istiyoruz ama olmadı doktora gittim bugün adet gününde gel demişti hormon testi için ama kist oluşmuş dedi ve hormon testi yapmadı bir dahaki ay yapalım testi dedi sonuçları etkileye bilirmis . ben bu ay soğan kurunu yapsam acaba hemen etki ederim daha önceki aylarda yoktu kıstm doktorum soylediginde çok üzüldüm yardım ederseniz sevinirim
Ne kistiymis soyledimi canım?
Bende hormon testi ve kontrole gidicem bunu öğrendiğim iyi oldu etkilediğini bilmiyordum:110:
Sen hormon testi icin direk kan vermeden önce muayene mi girdin ben direk kan verilir diye düşündüm ??

doktorum önce bi muayene edelim dedi kisti görüncede bu ay bekleyelm yoksa hormon testi yanlış cikabilir dedi.. kistin ne olduğunu söylemedi birdaha ki adet döneminde tekrar çağırdı

doktorum önce bi muayene edelim dedi kisti görüncede bu ay bekleyelm yoksa hormon testi yanlış cikabilir dedi.. kistin ne olduğunu söylemedi birdaha ki adet döneminde tekrar çağırdı
Bence önce doktora git daha sonradan gerekirse soğan kürü uygula

Bende aynen cok dikkatli yaptim kuru biraz akinti oldu ve 40 gun oldu adet olmadim millet patir patir ise yariyo diyo masallah yaramayan tek insan olarak tarihe gecebilirim

Aynen canim bende henuz adet olmadim doktor yumurtaliklarin cok kucuk demisti sanirim ondan olmuyorum die dusunuyorm oyle ya kucuk buyumuyo catlamiyo pko oldugum icin incir kuru yapamiyorum baskada bsey bilmiyom alkah sonumuzun yardimcisi olsun insallah yine adet sokturucu kullaniyorum suan 3. Gunude klomene basliyacam once gunde 1 tane kullaniyordm simdi gunde 2 oldu bari ise yarasa allah hicbir kulunu darda koymaz derdi veren rabbim elbette dermaninida vermistir sabirla bekliyelim bakalim dermani nerden bulcaz .....

Dosya oluşturulacağı zaman hormon testi için kan verdim ve sonra ultrasona girdim ve hiç haberim yoktu cok şaşırmıştım adetli halimle şoka girmiştim ne alaka diye :KK57: ama eli mahkum mecbur baktırdım ama doktorum hiç pco falan da demedi bişey anlatmadı sadece kağıt verdi bu dosyada olacak kaybetme dedi. Ben yumurta takibinde ögrendim pco olduğumu. Neden daha önce söylemediniz dedim soylemişizdir diyip başından attılar işte.. ama hakkımı helal etmiyorum hiç ilgilenmediler

Canim aynisi bendede oldu bekarken hic adet olmuyordum herkeze bakiyodum duzenli ben ise 3/4/5 aya bir oluyofum doktora gttim normal dedi kucuk cikolata kisti var ama ilaca gerek yok dedi o kadar acik konustu ki inandim bende ve su gune kadar da onemsemedm simdi ewliyim ve o kadar pisman oluyorum ki keske baska doktorlarada gtseydim. Ama kader iste bu gunleri yasiyacakmisim meger ki

Su doktorların ilgisizliği beni çok sinirlendiriyor zaten hangi hastaneye gidiyorsun suan? Özel doktor un var mı
Pko ya da sif aolur inş dert etme Allah nasip ederse oluverir:anneadayı:
Yapalım biz soğan kuru nu
İnferlitte bölümünde mi yumurta takibine başladın
Hormon testin kaç güne çıkmıştı bu arada ?
İnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor

Canim aynisi bendede oldu bekarken hic adet olmuyordum herkeze bakiyodum duzenli ben ise 3/4/5 aya bir oluyofum doktora gttim normal dedi kucuk cikolata kisti var ama ilaca gerek yok dedi o kadar acik konustu ki inandim bende ve su gune kadar da onemsemedm simdi ewliyim ve o kadar pisman oluyorum ki keske baska doktorlarada gtseydim. Ama kader iste bu gunleri yasiyacakmisim meger ki
Rabbim tez zamanda tattırsın bize dr evlat sevgisini.. sopan kürünü uyguladım mı canım

Rabbim tez zamanda tattırsın bize dr evlat sevgisini.. sopan kürünü uyguladım mı canım

Uyguladim canim ama hicbir degisiklik olmadi sadece akinti oldu ama cokta deil kuru uygulayali 1 ay oldu neredeyse ama hala adette olamadim tekrar doktora gttim ve adet sokturucu verdi ve klomeni 2 ye cikardi artik gunde 2 defa kullanacam.insallah bu sefer ise yarar insallah allah evlat sevgisini bizlerede tatdirir

Uyguladim canim ama hicbir degisiklik olmadi sadece akinti oldu ama cokta deil kuru uygulayali 1 ay oldu neredeyse ama hala adette olamadim tekrar doktora gttim ve adet sokturucu verdi ve klomeni 2 ye cikardi artik gunde 2 defa kullanacam.insallah bu sefer ise yarar insallah allah evlat sevgisini bizlerede tatdirir
Amin canm Stres yapma ama canım stres varsa bebek yok malesef :( inşallah canım ben de adete girersem iki kullanacakmışım klomeni hayırlısı bakalım

Anladım canım
Belki banada öyle denir gitnemisse
İnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor

Sabit doktor bulabilsek:110:
İnfertilite daha mı iyi benim moralim bozuluyor o bölümü duyubca:bicak: önce muayene sonra test ozaman

Anladım canım
Belki banada öyle denir gitnemisse

Sabit doktor bulabilsek:110:
İnfertilite daha mı iyi benim moralim bozuluyor o bölümü duyubca:bicak: önce muayene sonra test ozaman
Canım sen zaten kendin girmiyorsun oraya yönlendiriliyorsun dosyana girilecek şeylerin listesini veriyorlar sen onları hazırladıktan sonra artık infertilite bölümünün hastası oluyorsun oraya gidiyorsun randevu falan da almana gerek yok belli günler çağırıyorlar seni direk gidiyorsun

Canım sen zaten kendin girmiyorsun oraya yönlendiriliyorsun dosyana girilecek şeylerin listesini veriyorlar sen onları hazırladıktan sonra artık infertilite bölümünün hastası oluyorsun oraya gidiyorsun randevu falan da almana gerek yok belli günler çağırıyorlar seni direk gidiyorsun
Canım gittiğimde doktora 1 sene yi geçti diyerek söyledim abartı yani oraya yönlendirmisti 1 sene geçti dediğim için özellikle sormuştum. Onun dışında bir problem görmüyorum demişti kistler de basit kist
Bilmiyorum belki o bölüme giderim daha iyi bakabilirler

Canım gittiğimde doktora 1 sene yi geçti diyerek söyledim abartı yani oraya yönlendirmisti 1 sene geçti dediğim için özellikle sormuştum. Onun dışında bir problem görmüyorum demişti kistler de basit kist
Bilmiyorum belki o bölüme giderim daha iyi bakabilirler
Canım oraya yönlendirir tabiki beni de oraya yönlendirdi çünkü bizimle orası ilgileniyor her ne kadar ismi Hiç hoş olmasa da :) çünkü yumurta takibi falan yaptırıyorlar aşılama herşey orda yapılıyor canım. Eşinin de yaptırması gereken seyler var hepsini soylicekler

kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Bana da öğretin ne olur 4 senedir evliyim. Hamile kalamıyorum.

Canım oraya yönlendirir tabiki beni de oraya yönlendirdi çünkü bizimle orası ilgileniyor her ne kadar ismi Hiç hoş olmasa da :) çünkü yumurta takibi falan yaptırıyorlar aşılama herşey orda yapılıyor canım. Eşinin de yaptırması gereken seyler var hepsini soylicekler
Yok bunları biliyorum zaten orda moralim bozuldu :dondurma: neden dedim 1 sene geçti dediğiniz için yönlendirdi m dedi yani genel jinekolojik bransina muayene olduğumda da illaki muayene olucak kistler gitnemisse ozaman giderim belki veya baktım hiç musait tarih yoksa inferlitte giderim her türlü testten geçeriz canım

Bende 4 senelik evliyim hosgeldin :KK200: soğan kuru kaynayan suya 1 kahverengi kuru soğan 4 e bol at içine 5 dk kaynatın. Sonra iliyinca iç yemekten bir yarım saat önce veya 10 dk önce. Regl de sonra başla 15 gün boyunca

Bende 4 senelik evliyim hosgeldin :KK200: soğan kuru kaynayan suya 1 kahverengi kuru soğan 4 e bol at içine 5 dk kaynatın. Sonra iliyinca iç yemekten bir yarım saat önce veya 10 dk önce. Regl de sonra başla 15 gün boyunca
Teşekürler benım ılk evlilikten ıkı çocuğum var. Şimdi neden hamile kalmadığımı bılmıyorum.yabancı olduğum ıcın bildiğim bı yer da yok herşey deniycem artık. ❤

Back