Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Güzel bir doktor bul en iyisi
Bir çift olarak test yapın ne olur ne olmaz
Bildiğiniz doktor varmı acaba İstanbul bahçeşehir'de oturuyorum.. Yabancı olduğum ıcın çok zorluk çekiyorum. Ne arkadaşim var burda ne de akrabam kime sorsam.. Nerden öğrensem. İlgilendiğiniz için şimdiden cok cok teşekkür ederım.

O civarda bilemiyorum ama araştırarak bulabilirsiniz

Beni yönlendiği zaman bi gittim odaya parantez içinde kısırlık yazıyor çok zoruma gitmişti yaa anlıyorum seni :)

Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım nerede oturuyorsun

Beni yönlendiği zaman bi gittim odaya parantez içinde kısırlık yazıyor çok zoruma gitmişti yaa anlıyorum seni :)

Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım nerede oturuyorsun
Aynen canım
Suan başka hastanedeyim doktorun yonlendirdigi hastane olsam giderdim heralde
Şimdi infertilite veya jinekoloj güzel bakilsin cevaplarimi aliym de inş
Ümraniye eğitim araştırma
Ben sultanbeyli sen?

Merhaba canım doktora gittin mi sonuç ne merak ediyorum

Aynen canım
Suan başka hastanedeyim doktorun yonlendirdigi hastane olsam giderdim heralde
Şimdi infertilite veya jinekoloj güzel bakilsin cevaplarimi aliym de inş
Ümraniye eğitim araştırma
Ben sultanbeyli sen?
Ümraniyedeyim ben canım o hastane nasıl yaa bize orası daha yakın aslında ama Zeynep kamil daha iyi dedi annem orda başladım ben de. Ve Zeynep kamilde doğmuşum ben

Ümraniyedeyim ben canım o hastane nasıl yaa bize orası daha yakın aslında ama Zeynep kamil daha iyi dedi annem orda başladım ben de. Ve Zeynep kamilde doğmuşum ben
Yakinmisiz ozaman
Evet orayı da önerdi arkadaslarim memnun kalmazsa m bakarım oraya muhtemelen
Doktor olarak memnunsan ne mutlu bakım ben sabit bir doktor bulabilecekmiyim

Yakinmisiz ozaman
Evet orayı da önerdi arkadaslarim memnun kalmazsa m bakarım oraya muhtemelen
Doktor olarak memnunsan ne mutlu bakım ben sabit bir doktor bulabilecekmiyim
Çok ilgi yok canım yaa ama hiçbir hastanede ilgi Yok maleseff.. gerekli olan herşeyi yapıyorlar ama. Doktorları çok iyi tabi herşeyi biliyorlar ama çok hasta olduğu için herkesle ilgilenemeyebiliyorlar işte. Allahım doktorlara muhtaç etmesin ne diyim...

Anladımbakalım artık
Özelden yaz bari hahah

Kızlar bu sogan kuru bana iyi mi geldi kotu mu anlamadim erkenden regl oldum dedim. kahverngi bir iki damladan sonra dunden beri bisey yok hafif agrı var başka bisey yok insallah regl boyunca boyle olmam yaa :/

Kızlar bu sogan kuru bana iyi mi geldi kotu mu anlamadim erkenden regl oldum dedim. kahverngi bir iki damladan sonra dunden beri bisey yok hafif agrı var başka bisey yok insallah regl boyunca boyle olmam yaa :/
Benimde ilk başladığım da lekelenme olmuştu 1-2 gün olup devam i gelmeyebiliyor regl değildir belki
Bende sogan kurune bugun basladim bakalim 15 gun boyunca icicem insallah iyi sonuclar aliriz
Bende bugün başladım yeniden inş güzel sonuçlar cikar

Benimde ilk başladığım da lekelenme olmuştu 1-2 gün olup devam i gelmeyebiliyor regl değildir belki

Bende bugün başladım yeniden inş güzel sonuçlar cikar
Insallah iyi sonuclar alirsiniz. Bilmiyorum karnimda şişlikde var regl olcakmsım gibi ama ikinci gun bitti hala devam etmedi normal de ilk gunler yogun oluyodu heralde sogan kuründen dolayi boyle oldu.inşallah size iyi gelir size şifa olur tam uygulayın ama. Ben tam uygulamadim cunku . Bende işe yaramadi ama kişiden kisiye degisr size faydasi olur belki umudumuzu kaybetmeyelim

Adetine kaç gün var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…