• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Demiştim ya canım yeni bitti bugün 10.gündü. :duduk:
Girersin girersin :dua: bende birdaha regl de hormon testi icin gün sayiyorum
İnşallah sorun yoktur hormonlarında canım hormon için kan vermeden önce çok sakin ol sıfır stresle ver kanını yoksa yüksek çıkar dikkat et. Ne kadar zamandır gebe kalamadığı soylemişmiydin canım? Daha önce görünmüş müydün doktora?

İnşallah sorun yoktur hormonlarında canım hormon için kan vermeden önce çok sakin ol sıfır stresle ver kanını yoksa yüksek çıkar dikkat et. Ne kadar zamandır gebe kalamadığı soylemişmiydin canım? Daha önce görünmüş müydün doktora?

Bunu öğrenmem iyi oldu haha :dondurma:
Çocuk için 1 sene tam olmadı senin ?
:anne:
Daha once kontrollerim olmuştu evet rutin olara kist derdim falan yoktu
Ayy gidiym de temiz çıksın hepsi paylaşırım senle :halay:

Bunu öğrenmem iyi oldu haha :dondurma:
Çocuk için 1 sene tam olmadı senin ?
:anne:
Daha once kontrollerim olmuştu evet rutin olara kist derdim falan yoktu
Ayy gidiym de temiz çıksın hepsi paylaşırım senle :halay:
Ben Ağustos'ta 3 yıl dolacak evleneli :) ama benim başka sorunum vardı da uzunca anlatmayayım şimdi:) rahmim kaymış Benim Aralık ayında yerine yerleştirildi o yüzden Hamile kalmam imkansızda rahmim asagıya kaydığı için...
neyse işte gecti o günler çok şükür. Umarım kistlerimiz gitmiştir :KK49:

Ben Ağustos'ta 3 yıl dolacak evleneli :) ama benim başka sorunum vardı da uzunca anlatmayayım şimdi:) rahmim kaymış Benim Aralık ayında yerine yerleştirildi o yüzden Hamile kalmam imkansızda rahmim asagıya kaydığı için...
neyse işte gecti o günler çok şükür. Umarım kistlerimiz gitmiştir :KK49:
Çok şükür. . Amin :KK200:
İnş öyledir
Ben 4 senedir evliyim :KK49:
Zaman ne zaman sa ozaman.. bebis ler bekletiyor bizi :dondurma::anneadayı:

Öyle canım hayırlısı bakalım.. adetim gelmeyişi tuhafıma gidiyor yahu geç döllenme olunca acaba idrarda ne zaman çıkıyor ki :işsiz:
Daha once başına geldiyse takmamani tavsiye ederim :KK46:
Ben okadar belirti okadar gecikme falan yaşadım ki inan şaşırtıyor. . En iyisi düsünmem eye çalış tedbirli ol bekle biraz daha.. birde rutin kontroller varya doktor a mesela ayda bir gitmeye çalış hem kafan rahat olur

Daha once başına geldiyse takmamani tavsiye ederim :KK46:
Ben okadar belirti okadar gecikme falan yaşadım ki inan şaşırtıyor. . En iyisi düsünmem eye çalış tedbirli ol bekle biraz daha.. birde rutin kontroller varya doktor a mesela ayda bir gitmeye çalış hem kafan rahat olur
Ya İnan bu ay soğan kürü yaparken asla düşünmedim hamile kalabilir miyim diye ve doğru düzgün ilişki bile olmadı isteksizdim hep. Soğan kürü bitsin de adet olayım da yumurta takibine gideyim diyordum hep. Önceden de lekelenme oluyordu ama adetten Bikaç gün önce oluyordu ve baya yoğun olurdu sonrası adete girerdim ha bi de hafif kanla gelirdi lekeler. Bu defa sırf cokk hafif kahverengi adetten sekiz gün önce oldu ama adet günümden beri hiç olmadığım kadar kuruyum :D yarın sabah üşenmezsem sağlık ocağına gidip kan vericem de inşallah üşenmem :)

Ya İnan bu ay soğan kürü yaparken asla düşünmedim hamile kalabilir miyim diye ve doğru düzgün ilişki bile olmadı isteksizdim hep. Soğan kürü bitsin de adet olayım da yumurta takibine gideyim diyordum hep. Önceden de lekelenme oluyordu ama adetten Bikaç gün önce oluyordu ve baya yoğun olurdu sonrası adete girerdim ha bi de hafif kanla gelirdi lekeler. Bu defa sırf cokk hafif kahverengi adetten sekiz gün önce oldu ama adet günümden beri hiç olmadığım kadar kuruyum :KK70: yarın sabah üşenmezsem sağlık ocağına gidip kan vericem de inşallah üşenmem :)
Yani normalde leke az bile olsa regl sayılır peki belirti falan varmı ? Bence de kan ver bakarsın olumlu cikar​

Sökülememekte olabilir kan testinde çıkar şimdi diye düşünüyorum olumlu cikmazsada bir kontrole gidersin
Netten bakıyorum da geç döllenme yaşayanlar yazmış ve çoğu 16veya 17. Gün kanda pozitifi görmüş :63: ah be ne zormuş hamile kalmak :KK1: ilk gece hamile kalırım kesin diyordum hep :olamaz: araştırdıkça zorlaşıyor sanki yaa o_O halbuki oluruna bıraksak iki aylıkken üç aylıkken öğrensek ne olacak ki:)) kafanı şişirdim yaa :olamaz:

Netten bakıyorum da geç döllenme yaşayanlar yazmış ve çoğu 16veya 17. Gün kanda pozitifi görmüş :63: ah be ne zormuş hamile kalmak :KK1: ilk gece hamile kalırım kesin diyordum hep :olamaz: araştırdıkça zorlaşıyor sanki yaa o_O halbuki oluruna bıraksak iki aylıkken üç aylıkken öğrensek ne olacak ki:)) kafanı şişirdim yaa :olamaz:
Yok canım konuşuyoruz :KK46: dert aynı :anneadayı:
Ya aynen olduğu gibi bırakalım diyoruz iyice ama akla geliyor illaki
Valla dedim ya geç döllenme falan filan o düşüncelerden geçtigim için söylüyorum varsa elbet çıkıyor meydana bir şekilde. . Unutma
Birde sabret bırak süpriz olsun :KK200:
Biz sağlık li yaşam la doktor rendavularini aksatmayalim , çalışmalara dikkat edelim ve bolca dua edelim en iyisi :duduk:

kızlar merhaba ben de niyet ettim bu soğan kürüne ancak günde iki defa olmak üzere 10 gün uygulayabildim. sonra tiksindiğim için bıraktım. ikinci adet dönemim gelmek üzere, sizce nasıl ve kaç gün tamamlamalıyım bu kürü?

bu arada ben de hiç bir değişiklik olmadı 10 günlük kürde. sadece şöyle bir yan etkisi oldu, ovulasyon testiyle yumurtlamayı 5-6 aydır takip ediyorum ve kaçırdığım bir ay olmadı hep lh pikini yakaladım. bu ay lh piki olmadan çatladı yumurtam. soğan kürünün yapmış olabilir mi bilmiyorum. fikri ve bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkürler...

Yok canım konuşuyoruz :KK46: dert aynı :anneadayı:
Ya aynen olduğu gibi bırakalım diyoruz iyice ama akla geliyor illaki
Valla dedim ya geç döllenme falan filan o düşüncelerden geçtigim için söylüyorum varsa elbet çıkıyor meydana bir şekilde. . Unutma
Birde sabret bırak süpriz olsun :KK200:
Biz sağlık li yaşam la doktor rendavularini aksatmayalim , çalışmalara dikkat edelim ve bolca dua edelim en iyisi :duduk:
Evet canım dua edelim sadece biraz da sabır :) uyanamadım gidemedim sağlık ocağına :olamaz: ayyy kanda direk negatifi görürsem işte o zaman ağlarım :)) biraz daha sabredeyim :işsiz:

kuzum geldi tabi ki gelmez mi gebeliğimi öğrendiğimden yaklaşık bugüne kadar hala olur akıntım. ayyy yap artık bugün çatlıcam meraktan :halay::halay:
Yaaaa :)) bi de dün göğsümde vücudumda yeşil yeşil damarlar oldu ama bayaa belirgindi idrarda çıkmaz yine bence o yüzden sabrettiği yere kadar sabredip kan vericem ama dua et bana olur mu:KK16:

Yaaaa :)) bi de dün göğsümde vücudumda yeşil yeşil damarlar oldu ama bayaa belirgindi idrarda çıkmaz yine bence o yüzden sabrettiği yere kadar sabredip kan vericem ama dua et bana olur mu:KK16:
kuzum bugün 9. günün çıkar bence al bir dene. ya varsa:KK49: sigara falan kullanmıyorsun dimi. ona göre beslenmeye başlardın daha dikkat ederdin kuzum

kuzum bugün 9. günün çıkar bence al bir dene. ya varsa:KK49: sigara falan kullanmıyorsun dimi. ona göre beslenmeye başlardın daha dikkat ederdin kuzum
Yarın 10 oluyor o zaman bugun alıp sabah yapayım:) yok canım çok şükür öyle alışkanlıklarım Yok. ağrı kesici bile içmem kiii:)

Back