• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aynen kuzum çoğunlukla üşütmeden oluyor ayy hadi merakla bekliyorum haberlerini :)
Hemen haber ederim zaten hamile olsam da olmasam da :) çok sağol canım yaa içime huzur geldi sayende :)) bebişini sağlıkla almak nasip olsun kucağına Allah kolay Doğum nasip etsin :))

doğru kuzum çıkmaz benim de seninle aynı günler olmuş sanırım 16 benim normalde bir hafta geç yumurtlamışım 22 23 sanırım benim de anca gecikmenin 9. günü gördüm. sen 3 4 gün bekle :) inşallah güzel haberlerini alırız.
Aynen yAvrum inşallah hayırlısıyla :) ah bir hamiş olsam söz verdim zaten isteyen herkese ismen dua edicem:)

doğru kuzum çıkmaz benim de seninle aynı günler olmuş sanırım 16 benim normalde bir hafta geç yumurtlamışım 22 23 sanırım benim de anca gecikmenin 9. günü gördüm. sen 3 4 gün bekle :) inşallah güzel haberlerini alırız.
Canım peki kanda mı öğrendin yoksa idrarda mı çıktı

Kızlar doktor a gittim bugün regl deki fazla kanama ve agri kistlerden sebepmis.. Hormon testi önerdi ve muayene.
Ben regl bitmeden biran önce soğan kürüne basliym diyorum sizce ?:KK200:

Rica ederim canım teşekküre değmez:) bilgilerimizi paylaşalım ki çoğalsın:) rahim filmi ayrı canım tüpler tıkanık mı değil mi ona bakıyorlar. Doktorlar bir yıl dolunca hala hamile kalınmadıysa dosya açıyorlar ve dosyaya konan şeylerden biri de rahim filmi. Tabi erkeğin de yapması gereken testler var canım. Hepsini yapıp heyete gönderiyorlar ve infertilite bölümüne yönlendiriliyorsun zaten. Senin doktorun anlaşılan henüz Yen'i olduğun için umursamamış. Gerçi benim üç yıl olacak nerdeyse evleneli ve dosyam falan hepsi tamam olduğu halde daha erken neden çocuk istiyorsun diyo doktorlar sinir oluyorum. Sebebini öğrenmeye çalışıyorum diyorum ama boş işte kendi çabamla zorla yaptırıyorum testleri yoksa takan Yok maalesef
Vay bee diyorum seni dinledikce ne kadar cahil olduğumu görüyorum ..ben evlenen 18 ay oldu evlendikten sonra 7.ayında hamile kaldım fakat 11.haftada düşük yaptım onun için 6 ay çocuk yapamadım korktum doktor yasak dedi.sonra denemeye başlayınca olmuyor ama ümidimi kesmiyorum ...ocaktan beri deniyoruz :)inşallah en kisa zamanda olur .birde ilk bebeğim de önce istemiyordum eşim çok istiyordu onun için denemeler falan sonra inan yine olmuyor sonra bıraktım haline bir baktım hamileydim ama hazırlıksız bir anneydim o yüzden şimdiden herseyi bilip ona göre hamile kalmak istiyorum. Ama cidden seni dinledikçe bilmedigim çok şey var.doktoruma gelince de 3 kere gittim henüz tekrar gidicem bakalım nasıl yollar izliycek ama bende ki bir de hormonlarim çok iyi çıktı yani yine burdan paylasmistim ve araştırdım normal değerlerde...1 yıl hamile kalamama gibi bir durumum olmadı o yüzden doktor gerekli gormemistir belki ...

kızalr 1 ayda birden fazla yumurtlama oluyor ya,hangi en sağlıklısı dölleniyor döllenmez ise arkadan çatlayan yumurta döllenebilir mi Sanki ben yumurtlamadan sonra tekrar ovs akıntım oluştu kuru günleri ıslak geçirdim şimdi bata 8 gün var daha bugün kuruluk oluştu? bilen anlayan??
Bir ayda birden fazla yumurtlama mi oluyormuş ilk kez duydum

Ordinary Personn Ordinary Personn canım nasılsın naptın merak ettim salı günü doktora gidecektin
Yok canım doktora gideceğimi mi yazmışım gitmedim bir yere. Bak şaşırdım şimdi öyle mi yazmışım öyle bir planım yoktu benim belki başkası yazmış. Bu arada senin de adetin gecikmiş çok sevindim hadi bize güzel haberler ver de bize umut olsun hayırlı haberler verirsin inşallah :)

Merhaba kızlar soğan kurunu araştırırken Prof saracogluna mail attım. nasıl yapmam gerektiği konusu hakkında. cevap geldi soğan kürünün tek başına yeterli olmadığını kendi sitelerinde satılan bir küründe yapılması gerektiğini yazmışlar.
aranızda hiç polikistik over için saraçoğlu'nun sitesinden kür alan var mı? varsa nasıl bir sonuç aldınız. bilgi verin lütfen

Vay bee diyorum seni dinledikce ne kadar cahil olduğumu görüyorum ..ben evlenen 18 ay oldu evlendikten sonra 7.ayında hamile kaldım fakat 11.haftada düşük yaptım onun için 6 ay çocuk yapamadım korktum doktor yasak dedi.sonra denemeye başlayınca olmuyor ama ümidimi kesmiyorum ...ocaktan beri deniyoruz :)inşallah en kisa zamanda olur .birde ilk bebeğim de önce istemiyordum eşim çok istiyordu onun için denemeler falan sonra inan yine olmuyor sonra bıraktım haline bir baktım hamileydim ama hazırlıksız bir anneydim o yüzden şimdiden herseyi bilip ona göre hamile kalmak istiyorum. Ama cidden seni dinledikçe bilmedigim çok şey var.doktoruma gelince de 3 kere gittim henüz tekrar gidicem bakalım nasıl yollar izliycek ama bende ki bir de hormonlarim çok iyi çıktı yani yine burdan paylasmistim ve araştırdım normal değerlerde...1 yıl hamile kalamama gibi bir durumum olmadı o yüzden doktor gerekli gormemistir belki ...
Estağfirullah canım ben bişey bilmiyorum ki:) sadece yaşadıklarım bunlar ve netten araştırıyorum malum doktor bişey söylemiyor sadece bir iki kelime söylüyor açıklama yapmıyor ben de o kelimeleri araştırıyorum resmen.. ben hamile kalmadın sandım canım. Hamile kaldıysan tamam gerek Yok dosya açmana falan. Tek çaren diğer gebeliğindeki gibi aklımdan çıkarıp akışına bırakınca bir de bakmışsın hamilesin :KK68: hormonların da iyiymiş çok şükür soğan kürünü yap hayırlıyla hamile haberlerini ver bizlere :anneadayı::KK200:

Yok canım doktora gideceğimi mi yazmışım gitmedim bir yere. Bak şaşırdım şimdi öyle mi yazmışım öyle bir planım yoktu benim belki başkası yazmış. Bu arada senin de adetin gecikmiş çok sevindim hadi bize güzel haberler ver de bize umut olsun hayırlı haberler verirsin inşallah :)
Ayyyy afedersin canım yaaa yanlış oldu Ali ve alina Ali ve alina yazmıstı salı günü doktora gideceğini :) hatlar karıştı :) amin inşallah canım inşallah yaa:)) hepimize amin hepimize :) Pazartesi'yi bekliyorum umarım yine hüsran olmaz sonu :( artık doktora gitmek istemiyorum eğer adete girersem yumurta takibi yaptırcam yine... :( en nefret ettiğim adetli ultrasona mı giriliro_O

Ha bi de canım şunu da söyleyeyim hazırlıksız ve bilgim Yok diyorsun yA hani. Ben dün yengemle konuşuyorduk annemlerdeyim. Ben çocuk nasıl bakıcam ki bişey bilmiyorum korkuyorum elimden falan düşer ben sakarım ağlasa napıcam konuşamıyor ki minicik elime alamam doyduğunu nerden bilicem falan dedim. Yengem 16 yasında anne oldu ve daha çocuktu. "İnan melike ben çocuktum ve nerden bilicem çocuk bakmasını ama Allah sanki beynine yüklüyor herşeyi ve herşeyi biliyorsun hissediyorsun yıllarca annesin gibi sanki değişik bişey ve yıllar yıllar önce birinin sana bebeklerle ilgili söylediği en ufacık bilgi bile aklına geliyor çok tuhaf ama gerçek." Dedi. Yani çok kasmamak gerekiyor sanki bilmiyorum ki yaşayıp görücez iyi birer anne baba olmak nasip olsun hepimize...

Kızlar doktor a gittim bugün regl deki fazla kanama ve agri kistlerden sebepmis.. Hormon testi önerdi ve muayene.
Ben regl bitmeden biran önce soğan kürüne basliym diyorum sizce ?:KK200:
Canım regl bittikten sonra başlayacaksın regl'iken başlama sakın

Ha bi de canım şunu da söyleyeyim hazırlıksız ve bilgim Yok diyorsun yA hani. Ben dün yengemle konuşuyorduk annemlerdeyim. Ben çocuk nasıl bakıcam ki bişey bilmiyorum korkuyorum elimden falan düşer ben sakarım ağlasa napıcam konuşamıyor ki minicik elime alamam doyduğunu nerden bilicem falan dedim. Yengem 16 yasında anne oldu ve daha çocuktu. "İnan melike ben çocuktum ve nerden bilicem çocuk bakmasını ama Allah sanki beynine yüklüyor herşeyi ve herşeyi biliyorsun hissediyorsun yıllarca annesin gibi sanki değişik bişey ve yıllar yıllar önce birinin sana bebeklerle ilgili söylediği en ufacık bilgi bile aklına geliyor çok tuhaf ama gerçek." Dedi. Yani çok kasmamak gerekiyor sanki bilmiyorum ki yaşayıp görücez iyi birer anne baba olmak nasip olsun hepimize...
Amin canım inşallah .ya ben hamile kaldığında hiç dikkat etmedim kendime birde üstüne görme yaşadım birbuçuk aylıkken hamile olduğumu öğrendim. .normal adet zamanında adet olmuştum baya uzun sürmüştü hava değişimi diyip gecistirmosrim. Hamile kaldığım o zaman o zaman çerçevesinde evde yapmadığım is kalmadı. Birde kansızlık vardı bebek o yüzden gelisemedi ve tutunamadi. Ara ara kanamalarim oluyordu. 3 ay boyunca olur diye okudum bazı sitelerde .sürekli yatın falanndiyordu bende öyle hareketliyim ki öylece yatmak işime gelmedi .ve sonuç hüsran tabiki .ama bir dahakine hamile kalırsam oldukça dikkatli olmam gerektiğini biliyorum ..allahım herkesin gönlüne göre versin

Amin canım inşallah .ya ben hamile kaldığında hiç dikkat etmedim kendime birde üstüne görme yaşadım birbuçuk aylıkken hamile olduğumu öğrendim. .normal adet zamanında adet olmuştum baya uzun sürmüştü hava değişimi diyip gecistirmosrim. Hamile kaldığım o zaman o zaman çerçevesinde evde yapmadığım is kalmadı. Birde kansızlık vardı bebek o yüzden gelisemedi ve tutunamadi. Ara ara kanamalarim oluyordu. 3 ay boyunca olur diye okudum bazı sitelerde .sürekli yatın falanndiyordu bende öyle hareketliyim ki öylece yatmak işime gelmedi .ve sonuç hüsran tabiki .ama bir dahakine hamile kalırsam oldukça dikkatli olmam gerektiğini biliyorum ..allahım herkesin gönlüne göre versin
Ah canım anladım yaa geçmiş olsun bu sefer sağlıklı hayırlı Salih bir evladın olsun Allah'ın izniyle... benim görümcem de hamile ve düşük riski vardı ve yatması gerekiyordu ve yattı hiç kalkmadı gerekmedikçe tabi o 13 yıl cocugu olmadı ve dördüncü tüp bebek tuttu ve oğlu oldu suan 4 yasında sanırım. Ve bu sene dondurulmus embriyoları vardı tekrar yapıcaktı ve mucize oldu kendiliğinden hamile kaldı çok şaşırdık doktorların imkansız dedikleri oldu :) yani imkansız diye bişey Yok Allah ol der ve olur. Şuan 8 aylık hamile maşallah ikinci oğlu olucak :) dikkat etmek lazım canım doktor riskli diyorsa ona göre uzanmak lazım iş yapmamak lazım. Ben Pazartesi'yi bekliyorum belki bebiş vardır diye iş yapmıyorum :) cam silmem lazım ama yapmıcam beklicem inşallah hamişimdir de bakalım :)

Back