Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bir hafta ancak icmisimdir sogan kurünü ve biraktim bosuna icyomusm gibi geldi zaten cok afedersnz ilski konusnda da istksizm bir kackere ancak denedim o da tutarmi bilmiyorum artik bende oluruna biraktim yinede Allahtan umut kesilmez ama elimden biseyde gelmiyo yinede dyorum belki hamileyimdir belki yakinda bunun mujdesni alcam dyom.ama hic belirti de yok regl kapida gibi gelyo heray alıştım zaten

Sen ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç

Amin amin cümlemizin.. 22 yaşındayım 2bucuk yıldır evliyim hiç gebe kalmadım maleseff:)
Insallah kalirsın canim stres yapmamaya calşsak iyi olcakda iste heray o pskolojide kotu etkilyo insanı.zor valla ama inanyorum yakim zmanda guzel haberler alcam insallah sende alcaksn

Insallah kalirsın canim stres yapmamaya calşsak iyi olcakda iste heray o pskolojide kotu etkilyo insanı.zor valla ama inanyorum yakim zmanda guzel haberler alcam insallah sende alcaksn
İnşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin ben de inanıyorum az kaldı hayırlısıyla

Canım bu arada şunu söyleyim 1 yıl dolunca doktora bi görünmek lazım gittin mi hiç doktora. Belki minnacık bir sebebi vardır ve bi ilaçla hemencik hamile kalırsın

Peki bu günde kaç kere yapılıp içilir acaba

Sabah akşam yemekten önce içeceksin her seferinde taze olarak yapıcaksın canm
Peki birsey daha sormak istiyorum bende prolaktin hormonu 35 çıkmıştı 13 gün sonra adet olacaktım ve doktorum bana aferin 4.günü gel tekrar değerlerine bakalım demişti ve o zaman da prolaktin hormonum 22 ye düşmüştü. Bunu da bu site vasıtasıyla yardimci olan arkadaşlardan öğrendim testere dişli aslan pencesi bitkisini alıp kaynatıp içtim suan prolaktinim sınırda sayılır olması gereken max değer 23 çünkü .az önce bir yer de prolaktin yüksekse soğan kuru gibi kurler yapılmaz deniliyor.ben şimdi testere dişli aslan pencesj kurunu bırakıp soğan kürüne mi başlasam yoksa yaptığım küre devam mı edeyim

Benim de prolaktin yüksekti hep ve ilk 69du galiba sonraki 62 falandı ve ilaçla en fazla 30lara düştü ve normaldir dedi doktor sınır 23 değil mi dedim 30lar da normal dedi doktor anlamadım ben de ve gecen ay soğan kürü yaptım ve bir yandan da testere dişli Aslan pençesi içtim günde bir bardak ama 1 hafta kullandım hamile kalırsam zarar verir diye korktum. Soğan kürünü 15 gün yaptım ama sabahları içebildim sadece

Tabi sen araştır canım ben birlikte kullandım ama belki yanlış yapmışımdır o yüzden yanlış yönlendirmiyim seni..

Peki hamilelik var mı suan

Yok canım üç gün gecti adetim beklemedeyim..
3 gün gecikme olduysa bende bir umut oldu ama prolaktin yüksekliği olduğu zamanlarda peki adetinjz düzenli miydi bende sadece bu ay sapitti :)normalde hep düzenlidir. Hatta günü gününe oluyorum Da bu ay adetime 15 gün kala ara ara kanalarim oldu

Ayrıca inşallah gebesinizdir merak ettim şimdi gebe kaldığınızda paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…