Evet canım senin durumun da kötü tabi kaç defa yaşamışsın bi de dile kolay... Allah'ım herkesi bi şekilde sınıyor işte bizim de sınavımız bu demek ki. Sabır ve dua ile inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarSeni de çok iyi anlıyorum. Kardeşimin de 10 yıl olmadı şimdi dünya tatlısı bi kızı var. O da bi hamile kalsam da ne demek bi anlasam derdi.
Ama benim olduğum durum da hiç hoş değil inan. Yine hamileyim diyordum bir hafta sonra yine düştü. Yılmıştım artık. Kızımın bazı eşyalarını saklamıştım. Düşüp duruyo ne olsa diye onları da verdim. Çok şükür rabbime, bu seferki tutundu bana. Darısı sizin dualarınıza olsun inşallah.
Kardeşinizde sıkıntı neydi acabaSeni de çok iyi anlıyorum. Kardeşimin de 10 yıl olmadı şimdi dünya tatlısı bi kızı var. O da bi hamile kalsam da ne demek bi anlasam derdi.
Ama benim olduğum durum da hiç hoş değil inan. Yine hamileyim diyordum bir hafta sonra yine düştü. Yılmıştım artık. Kızımın bazı eşyalarını saklamıştım. Düşüp duruyo ne olsa diye onları da verdim. Çok şükür rabbime, bu seferki tutundu bana. Darısı sizin dualarınıza olsun inşallah.
Kardeşinizde sıkıntı neydi acaba
Ben de zorlandım o yüzden sadece sabah içtim ama 20 gün içicem canım bugun 14.gunKizlar basladim sogan kurune hatta şuan iciyorum ama cok zorlandim günde bir kere icsem faydasi olmazmi iki kere icemem
Lekelenme de mi olmuyor canımBen neden adet olamadim sogan kurunun etkisi olurmu kizlar yaa 35 gun oldu olamadim.normalde 26 gunde bi olurdum hic sasmazdi ay kafayi yicem test yaptim negatif
Adet bittikten sonra bir hafta içinde başlayabilirsin canmSoğan kürüne ne zaman başlanmalı kızlar?
Bende öyle yapim o zman 20 gün içim cünku gunde iki kere imkanı yok midem yanıyo hala akşamda icsem uyuyamam heralde .insallah sonuc aliriz şifa olur sogan kurü insallahBen de zorlandım o yüzden sadece sabah içtim ama 20 gün içicem canım bugun 14.gun
Hic bisey yok tik yok valla ne agri ne bisey. Bi kac gun once iki gun suren sari parcali akinti oldu bide afedersin belki bebek olur diye calisma yaparken bi damla kan oldugunu fark ettim sonrada hiiic bisey yok 35 gun oldu . gitsem mi doktora biktim artik doktordanLekelenme de mi olmuyor canım
Canim bende sogan kuru yaptim bu ay bekpe bekle adet yok. 35 gun oldu testler negatif . etkisimi artik bilmiyorum ara kanama bendede oldu bi kac damla gordum sonrada yok. Bilemiyorun bendeArtik cift cizgiyi gormek istiyorum
Offfff sogankurunun etkisimi acaba anlamadim vallaCanim bende sogan kuru yaptim bu ay bekpe bekle adet yok. 35 gun oldu testler negatif . etkisimi artik bilmiyorum ara kanama bendede oldu bi kac damla gordum sonrada yok. Bilemiyorun bende
Bende erken oldum iki gun surdu hep aklimda soru isareti oluştu acaba ustüne gorme falan mi diye .tek odak noktam bu olduydu ama malesef yanilmisim. O yuzden bu ay sıkmicam kendimi oluruna bırakcam yani sende oyle yap biraz zmana birak yine şuphe edersen tahlil yaptirirsin erkenden umutlanip sonrasinda üzülmek kotü etkiliyo insani . yinede güzel haberler alman ümidiyle..Ya benim goguslerim cok aciyor dokunamiyorum bile ayin 16 e 17 sinde cok az miktarda acik pembe kan geldi peceteye sonra bida yok dun adet olmam gerekiyordu olmadim yani bir gun gecti buayda sogan kuru uyguladim acaba test yapsammi yoksa biraz daha bekliyeyimmi cok korkuyorum negatif cikicak diye
İnşallah canım amin. Ben zaten adete girdiğimde gidicem doktora adetim ilk üç gününden bi gün gidicem bakalım pco muyum halaBende öyle yapim o zman 20 gün içim cünku gunde iki kere imkanı yok midem yanıyo hala akşamda icsem uyuyamam heralde .insallah sonuc aliriz şifa olur sogan kurü insallah
Benim de gecikti canım ama girmiştim Bikaç gün daha bekle ve stres yapma stres yaptıgım için girmiyordum ben düşünmemeye çalış bakalım nasıl olacaksa oHic bisey yok tik yok valla ne agri ne bisey. Bi kac gun once iki gun suren sari parcali akinti oldu bide afedersin belki bebek olur diye calisma yaparken bi damla kan oldugunu fark ettim sonrada hiiic bisey yok 35 gun oldu . gitsem mi doktora biktim artik doktordan
İnsallah iyi sonuc alirsin.Bende çok sukur hicbir problem yok ama 1 yildirda deniyoruz olmadi o yuzden iciyorum hayirlisi bakalimİnşallah canım amin. Ben zaten adete girdiğimde gidicem doktora adetim ilk üç gününden bi gün gidicem bakalım pco muyum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?