Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Peki nasıl kulandın sen ben geçen ay kulandım ama bu ay kulanmadım ? Bende prolaktin yüksekliği var Sencer faydası olur mu ? Ve sen bu gebeliğini Onun şansına mı görüyorsun :) inşallah yarında çıkar canımm ne güzel aramızdan böyle hamile müjdeleri olunca :)

Canim bende sogan suyu kullandim adetime on gun kala lekenmem basladi taki adetime az kalasiya bitti ve sonunda o ayda hamileyim belki seninkide oyledir

Adetimin 7. Günü başladım soğan kürüne 15. Gün bıraktım ve bu ay hiç düşünmemeye çalıştım başka şeylerle meşgul olmaya çalıştım oyun indirdim hep onunla meşgul oldum hamilelikle alakalı en ufak bişeye bakmadım netten buraya bile bakmadım bol bol incir yedim birde soğan küründen önce aslanpençesi çobançantası civanperçemi çayı içtim 4 gün kadar

Oooo kuZum sen baya çaba göstermişsin Allah görmüş çabanı koymuş karnına bi melek inşallah yarında çıkar teste hayırlı olsun inşallahhh söylediklerini aktardan bulabilirim deme ? Bide o çayları sabah mı içtin yoksa farketmez mi ?

Çok istedim bir an önce olsun dedim çok şükür ki Rabbim nasip etti tabi kesin sonuç yarın kan testinde çıkar aktardan bulabilirsin üçünden birer tutam kaynattım 2 dk kadar sonra 20 dk demlemeye bıraktım sabah akşam taze yapıp yemeklerden sonra içtim

Anladım canım çokkk saol inşallah bana da faydası olur :) tekrar tekrar gözün aydın dikkat et kendine inşallah yarın ki testle de çıkar rabbim utandırmasın

Sağol canım sen hamiledir inşallah :) hayırlısı dedik buymuş demek hayırlısı bir dahaki sefere inşallah bol dua edelim birbirimize hepimiz :)
Pek umudum yok ama inşallah. Evet canım demek ki hayırlısı buymuş. Gelecek aya gelir inşallah bebişin.. ben hep ediyorum dua. Rabbim kabul etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…