Süt hormonun yüksek değilse incir kürünü yap canım Saraçoğlu zaten bir ay soğan kürü ve sonraki ay da incir kürü yapın diyor. Ben zaten kaç ay önce zar zor düşürmüştüm prolaktini o yüzden cesaret edemem incir yemeye:)Inşaallah bende yapmayı düsünuyodum eşimdede sperm sayısı hareketlikte düşük oda birşeyler kullanıyor bu ay incir havuç kurunu yapsammı acaba yada ebru destanın kitabını alıp ordaki kurlerdenmi yapsam ayy kafam çok karışık
Aynen çay civanperçemi çobançantası aslanpençesi 2 dk kaynatıp 20 dk demlemeye bırakıyorsun yalnız tadı kötü ben 4 gün içtim bu ay regl olursam yine içeceğimÇay dediģn kür çoban çantası testere dışlı aslan pençesi civanpercemi bunlar mı vardı haftasonu bende alicam inş kitabı ınstagram da o kadar çok varki sürekli gönderiyorlar hamile kalan
4 5 sene önce falan prolaktin yüksekti bayadır baktirmadim bu hafta sağlık ocaginda tsh için tahlil yaptimda t3 4.5 çıktı doktor biraz yüksek dedi dahiliyeye gostericem prolaktinde yaptırırım olmassa eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende günde 1 tane yiyorum buda etkilermi yukseltirmi acabaAynen çay civanperçemi çobançantası aslanpençesi 2 dk kaynatıp 20 dk demlemeye bırakıyorsun yalnız tadı kötü ben 4 gün içtim bu ay regl olursam yine içeceğim
Aynen çay civanperçemi çobançantası aslanpençesi 2 dk kaynatıp 20 dk demlemeye bırakıyorsun yalnız tadı kötü ben 4 gün içtim bu ay regl olursam yine içeceğim
Prolaktin 4 t sene önce falan yüksekti ilaçla düşürmüştük eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende günde 1 tane yiyorum bu yukseltirmi acaba prolaktiniSüt hormonun yüksek değilse incir kürünü yap canım Saraçoğlu zaten bir ay soğan kürü ve sonraki ay da incir kürü yapın diyor. Ben zaten kaç ay önce zar zor düşürmüştüm prolaktini o yüzden cesaret edemem incir yemeye:)
Valla ben o dediklerini hiç baktırmadım bilmiyorum benimki nasıldır4 5 sene önce falan prolaktin yüksekti bayadır baktirmadim bu hafta sağlık ocaginda tsh için tahlil yaptimda t3 4.5 çıktı doktor biraz yüksek dedi dahiliyeye gostericem prolaktinde yaptırırım olmassa eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende günde 1 tane yiyorum buda etkilermi yukseltirmi acaba
Yalnız netten araştırmıştım maydonoz kürüyle de hamile kalan çok insan var kitapta maydonoz rakı süt karışımı kürün tarifi veriliyor netten baktığım sadece süt ve maydonozdu ben öyle yapacağım4 5 sene önce falan prolaktin yüksekti bayadır baktirmadim bu hafta sağlık ocaginda tsh için tahlil yaptimda t3 4.5 çıktı doktor biraz yüksek dedi dahiliyeye gostericem prolaktinde yaptırırım olmassa eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende günde 1 tane yiyorum buda etkilermi yukseltirmi acaba
Kaç senelik evlisinYalnız netten araştırmıştım maydonoz kürüyle de hamile kalan çok insan var kitapta maydonoz rakı süt karışımı kürün tarifi veriliyor netten baktığım sadece süt ve maydonozdu ben öyle yapacağım
1.5 yıllık evliyim bu ay 5. Ayımız soğan kürü bitti bakalım hayırlısı sen?Kaç senelik evlisin
Yaşın kaç birde ne kadardır istiyor sunuz?Sen daha yenisinben 8 sene oldu
Genelde herkeste akıntı olmuş sakin olYaaa kizlar nolur yardim edin cok kotuyum
Sogan kurunun 9.gunu bugun sabah afedersiniz peceteyle kontrol ettim boyle sanki sari akintim var surekli gordum islaklik hissettim ama icindede parca parca biseyler var nasil desem kremsi ya tuhaf bisey. Her neyse az once de bebek calismalari icin ugrasirken birden agrim oldu sonra kalktim hemen ayaga peceteye sildikce nokta nokta kan geldi neler oluyor ayy cok korkuyorumkistte vardi sag tarafta bisemi olduki
Nisanda 24 e giricem inş 1 sene ben 6 defa tüp bebek tedavisi oldumYaşın kaç birde ne kadardır istiyor sunuz?
Ilk bir sene korundukNisanda 24 e giricem inş 1 sene ben 6 defa tüp bebek tedavisi oldum
Doktor ne diyor var mıymış sorun yoksa psikolojik mi genelde böyle durumlarda psikolojik diyorlarmışta onun için sordum tabi özel değilseIlk bir sene korunduk
Birde kaç defa tüp bebek tedavisi olup sonradan kendiliğinden hamile kalan bir tanıdığım var çok sevinmiştik umarım senin için de öyle olur o zaman Ebru destanın kitabını mutlaka oku derim ne hikayeler var bizimki ne ki diyorsunIlk bir sene korunduk
Polikistik over var bende esimdede sperm sayısı ve hız düşük en son tüp bebekten öncede ameliyat oldum rahim t şeklindeydi düzeltildi 2 kere hamile kaldım birinde kimyasal gebelik digeride 2 aylikken kalp atışı durdu kurtaj oldumDoktor ne diyor var mıymış sorun yoksa psikolojik mi genelde böyle durumlarda psikolojik diyorlarmışta onun için sordum tabi özel değilse
Çok zor gecti kürtaj sonrası benim içinPolikistik over var bende esimdede sperm sayısı ve hız düşük en son tüp bebekten öncede ameliyat oldum rahim t şeklindeydi düzeltildi 2 kere hamile kaldım birinde kimyasal gebelik digeride 2 aylikken kalp atışı durdu kurtaj oldum
Demekki oluyor Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin ne diyeceğimi bilemedimÇok zor gecti kürtaj sonrası benim için
Inşaallah uzun bir sure düşünmüyorum zaten tüp bebek o kadar hormon bütün dengemi bozuyor kan pıhtılaşmasida var bende onun icinde iğne kullaniyodumDemekki oluyor Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin ne diyeceğimi bilemedimbir dahaki sağlıklı olsun kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?