Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Gebelikten supheleniyosan test yaptir cnku doktorn bana dedigi lekelenme yada kasik agrin oldugunda hic beklemeden saat kac olrsa olsun acile gidiceksin dusuge karsi mudahale edecekler dedi. Ozellikle kasigin agriyomu bak net ol dedi korkuttu beni aklinda olsun cok kasik agrn olrsa dr git nolr nolmaz

Çok yok canım hafif batma oluyor arada sırada mesela bu sabah oldu ve biraz önce oldu sağ taraf oluyor genelde. Bi de ilk alıntım geldiği gün kasıklarım ağrıdı ve akıntı geldi kırmızı ben de tamam adete giriyorum dedim ama devamı gelmedi ve benim adetim de felaket yoğun olur normalde 8 gün sürer ve 4. Güne kadar musluk gibi olur :) değişik bir benzetme oldu

Kiz bellimi olur vardir belki? Akintini kontrol et ozellikle. Benm civik orasi mesela bazen sarı da geldigi oluyo ama genelde beyaz saydam sulu. Bide atesim yuksek 35.9du normal atesim simdi 36.7lerde

Kiz bellimi olur vardir belki? Akintini kontrol et ozellikle. Benm civik orasi mesela bazen sarı da geldigi oluyo ama genelde beyaz saydam sulu. Bide atesim yuksek 35.9du normal atesim simdi 36.7lerde
Keskeeee bir mucize olsa dua ediyorum hep ama sanmıyorum da ... sabah ölçeyim ateşimi. Oraya da bakarım sabah akıntı nasıl diye. Hayırlısı yaa dua edin hamişler

Kizlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bugün sogan Kürümün 14. Günündeyim bende ne bir akıntı ne bir belirti var

Canım kan testi yaptın mı sen

Hiç öyle deme çıkmayabilir ya öyle emin konuşma ve bence kan testi yaptır bak dinle beni. Prensese de söylemiştim bak hamileymiş. Hadi bakalım sıra sende :)
Yaaaa :))) allahım ihtimali bile nasıl hoşuma gidiyor bir görsen beni :) sırıtıp duruyorum :) dua edelim bol bol inşallah isteten herkes de biz de hamileyizdir canımmmm :) Bikaç gün daha beklicem böyle devam ederse gidicem mecbur. Sende durumlar ne şuan ?

Ay canim ya rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin bak ben bu ay naptim namazdan sonra tesbihi elime aldim namazligin basinda salavat cektim allahumme salli ala seyidina muhammed dedim 've allahim bana bu ay yada diger ay hayirlisi Ile saglikli sihhatli salih evlat ver dedim her tanede salavat cekip boyle soyledim iki salavat arasinda edilen duayi cevirmez rabbim cunku peygamber efendimizi araya katiyoruz muhakkak yap bunu canim olur

Beta kaç çıktı adetin kaç gün gecikti yeniyse ondan gözükmemişti benim ilk gebeliğimde develete gitmiştim göremedi iki gün sonra özelde göründü

Bende ozele gidiyorum cnm ama gozukmedi daha yeniymis 2 bin kusurdu yani pazartesi gozukur dedi insallah

Soğan kürüyle hamile olanlar sizde PKO var mıydı ?

Ya da aranızda PKO olup hamile kalanlarınız kimler ?

Lütfen bana cevap verin bir umut olsun yüreğimde..

Bende pko. Yok ama sogan suyu kullandim faydasi oldugunu dusunuyorum olucak birgun canim dune kadar bizde uzuluyorduk ama kafandan silince oluyor gercekten inanmazdjm ama basima geldi ummadigin anda geliyor seninkide gelicek insallah az kaldi sabir canim sadece dua ve sabir

Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı ben. Hayal kurarken gözlerimi kapatıyorum sonra açmak istemiyorum ve bende kendi kendime sırıtıp tebessüm ediyorum o güzel günlere. Rabbim gerçek eylesin kuzum :) bendeki durumlarsa adetime 10 gün var daha. Günler geçmek bilmiyor..

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah güzel anne :) ediyorum tabi etmez olur muyum. Sığınacak başka yerimiz var mı O'ndan başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…