- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?Kızlar ben bu ay soğan kürü kullandım adetimin gelmediği ilk gün 3. Gün ve 5. Gün test yapmıştım negatifti bugün gecikmemin 10. Günü pozitifi gördüm çok şükür mucizevi bir nimet bu soğan mutlaka deneyin
Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen giderizBende 7 bitti 8 girdik 8 aylik evliyim bizde cok istiyoruz ama dedigin gibi tik yok insan uzuluyor cnm doktora gittin mi bi sorun var mi
Can'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuşTebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?
Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen giderizsiz gittiniz mi?
Melike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canımBen de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor
TebriklerCan'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuş
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende pko hastasiyim ama adetlerim duzenlidir calar saat gibi sali olurum dersemolur o derece. Kilomda yok 1.70 boy 67 kilo gayet zayif gorunuyorum evlendigimde herseyy normaldi 5.ay hamile kaldim bos gebelikmis dustu 6.ay sonra tekrar hamileydim o da kimyasal gebelik o da dustu . aslinda her ay doktora gitmeme ragmen hic kist gorememislerdi bende ama gecen ay gittim bide bu ay iki aydir kist gorunuyo ve pko dedi doktorum. Simdi sogan kuru yapiyorum adetim bittigi gunn basladim 7surdu adetim herhangi sakincasi yok ilk 4 gunu es gec 5.gunden sonra basla insallah sana da bana da bizede sifa olurmrb herkese bende pco hastasıyım ama ciddi derecede yalnız benim kilo problemim yok hatta doktorum çok şaşırmıştı fiziksel olarak pco hasta olarak görünmüyorsun diye.genç kızlıgımdan beri adetim düzensizdir doğum kontrol haplarıyla adetim gelirdi hapı bıraktıgımda sogan kürü kullanmıştım bir yıl düzenli gelmişti.şimdi evliyim ve bebek düşünüyoruz bakalım tedaviye basladık biz bebek düşünür düşünmez tedaviye basladık çünkü adetim düzensiz ilk ay klomen verdi fayda etmedi hastalığım gelmediği için iğne yaptı 10-15 güne gelir adetin dedi ama gelmedi bende sogan kürü için adetimi bekliyordum.size sorum şu şimdi soğan kürüne baslayayım mı normalde adetin 5.günü başlanıyor
Elimde değil ki yAvrum yaaMelike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canım
Bazı şeyler nasip kısmet negatif olmak sana hiçbirşey kazandurmaz inşallah allah gönlüne göre verir hepimiz o kadar çok istiyoruz ki evlat sahibi olmayı
Elimde değil ki yAvrum yaamart ayında soğan kürünü uygulicam pes etmeden Allah'ın izniyle inşallah olucak inanıyorum ama hala içimde umut var yaa hafif kan geldiği halde umudum var hala İsyan etmiyorum asla ama hayırlısı bakalım yaa vakti gelmedi demek hala :)
Mrb canm,kotuuuuuu giremiyorum ki nete halsiz mide bulantisi asmis artikDilow nerelerdesin cnm hamilelik nasil gidiyor
Hayirli olsun canm. Allah saglikli kismetli evltlardan versinKızlar ben bu ay soğan kürü kullandım adetimin gelmediği ilk gün 3. Gün ve 5. Gün test yapmıştım negatifti bugün gecikmemin 10. Günü pozitifi gördüm çok şükür mucizevi bir nimet bu soğan mutlaka deneyin
Dostinex ı prolaktin hormonu yüksekligi için mi kullanıyorsun canmFaydası oldumu peki DOSTINEX ilaçı kulanıyorum ikisini kullanırsam sıkıntı olur sizce
Amin Can'ım çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayirli olsun canm. Allah saglikli kismetli evltlardan versin
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah soğan kürü uygularken korunmaya gerek yok galiba dimi kardeşimAmin Can'ım çok teşekkür ederim hepimize inşallah
Helal kiz sana :)
Elimde değil ki yAvrum yaamart ayında soğan kürünü uygulicam pes etmeden Allah'ın izniyle inşallah olucak inanıyorum ama hala içimde umut var yaa hafif kan geldiği halde umudum var hala İsyan etmiyorum asla ama hayırlısı bakalım yaa vakti gelmedi demek hala :)
Bak boyle olcak. Benm testm buBu ovulasyon testleri yüzünden kafayı yicem bide anlasamanlayan varsa yardımcı olabilr mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?