- 25 Aralık 2016
- 289
- 171
- 23
- 31
Merhba. Soğan küründen sonra testere dişli aslan pençwsi ve çörek otu yağı kullanan var mı
Canim dediklerini ben yarin yapcam komsum yapti ve sadece kist icin yaomisti yaptigi ay hamile kalmis ama malesef gidip aldirdi bakacak durumu yoktuMerhba. Soğan küründen sonra testere dişli aslan pençwsi ve çörek otu yağı kullanan var mı
Sagol canim.sen ne durumdasin ice biliyormusun sogan kurunu?adetine ne kadar kaldi? Cok sik sik giremiyirum mide bulant tavan ettiMasallah kuzucugaa
Peki günü var mı bu oturmanın adetin kaçıncı günü yapmak lazımAynn cnmw o zmn onu densdiysen sen sey yap 1 litre sute 5 6 dal maydonuzu iyice yika kaynat kuvete koy ustune otur cok faydasi oluyor mus onunda internetten bi bak istersen
Canim bence 3 gun gecikmeyle yapilir.yada bazi testler var gecikmeden once tespit edenler,sendeki normal testse 3 gunu bekle ins pozitiv cikarBen idrar testi yaptım bir saat önce negatif canım yaa üzüldüm yine. Bir gün gecikmeyle yapılır dimi test
Ben de milletin lafına çok bakıyorum ama bakmamak lazım arkadaşım bunların hepsi allahın takdiri hem o 7 çocupun onlar için hayırlı olup olmayacağını bilemezsin rabbim hepimize nasip etsin ama hayırlı sağlıklı evlat versin bu dünyada herşey nasip kısmet lütfen üzülme isyan etme bol dua et pozitif ol tıp çok ilerledi ben hepimizin evlat sahibi olacağına inanıyorumHayırlısı canım soğan kürünü dört dörtlük yapsam ve bazı otlar var onları da içsem tamam dicem:) bi de moralim bozuk çok düşünüyorum bu aralar... yengelerim maşallah her sene hamileler 7 çocuk 5 çocuk maşallah hep üst üste şuan bile ikisi hamile yine :) allahım diyorum bana daaa:)
Hayirli olsun canim.sonucu ne zaman alcaksin? Inssss guzel haberlerini alirizKızlar kan werdım bgun
Bat 3 4 mart. Ymrtlama gnumde ust uste ilskm oldu ama hala 2 gundur atesim yukselmedi blmiyorum yaVallah su uc gunde yuzum ufacik kalmis,hasta gibiyim,a
Sagol canim.sen ne durumdasin ice biliyormusun sogan kurunu?adetine ne kadar kaldi? Cok sik sik giremiyirum mide bulant tavan etti
Canım aldım smdı dger yuksek ama altında negatif yazıor anlayamadmHayirli olsun canim.sonucu ne zaman alcaksin? Inssss guzel haberlerini aliriz
Bide ne kadar süre kalıcak yada kaç kez yapıcazBak canim boyle bi sey 've o kadinin elinin tuttugu yere kalcanin hemen ustune
Bide ne kadar süre kalıcak yada kaç kez yapıcaz
Cnm 3 haftalık mı oluor acaba buAyyy cok sevindimm bak benim soledigim gibi ciktii 5 haftalik doru hesaplamisimmm
Cnm 3 haftalık mı oluor acaba bu
Hayirli olsun canm ozel biseyler yaptnmj bu ay hamile kalmak icinCnm 3 haftalık mı oluor acaba bu
Bnde snradan farkettm ölemısss galiba.Önce Allahın izniyle duaların gücüyle oldu soğanı denemedm denemedm en sonunda ne kaybedermkı dedm ve cok skur bu sonucu aldm bu ay degılse dger ay ama mutlakaaslında negatif demiyor sanırım. negatif yazısının karşısında 1-5 yazıyor yani sonuç 1 ile 5 arasında olsaydı negatif olurdu demek istiyor. sizinki 483 olduğuna göre 2-3 haftalık... şeklinde anladım ben açıkçası :)
yaa bu harikaa. Rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için.Bnde snradan farkettm ölemısss galiba.Önce Allahın izniyle duaların gücüyle oldu soğanı denemedm denemedm en sonunda ne kaybedermkı dedm ve cok skur bu sonucu aldm bu ay degılse dger ay ama mutlaka
Negatif degil canm degern yuksek. O negatif yazan 1 ile 5 arasi ciksaydi negatif demek istiyo bilgi amacli yani hayirli olsun bizler icinde dua etCanım aldım smdı dger yuksek ama altında negatif yazıor anlayamadm
Soğan suyunu 12-yada 13gun ıcebıldım pkom war o gıtsın ıstedım hıcbır belırtı yoktu snra yumurtam catladgndan berı degısıklıklerı hıseettmCanm ne y
Hayirli olsun canm ozel biseyler yaptnmj bu ay hamile kalmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?