• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canim her ay bi umut daha once denedim ama soyle gecen yil sadecw 3 gun icip biraktim dayanamadim ama simdi yapcam bayilsam da iccem napim hersey bebisler icin. Hepimiz anne olalim insallah bazen o kadar dayanamiyorum ki evladim yok ama diyorumki Allahim sanki ev bebek kokuyo birinin kokusu var ozluyorum birini sanki.. Ahh ahh Allahim hepimize yardim et yalvaririm

Oyy kiyamam ya canim benim en kisa zamanda rabbim verir insallahhh bebis bizlere rabbim gonlune gore versin cnm sogan suyu ic 15 gun boyunca 've sicak banyoya gir guzel sicak suyla cikinca banyodan pöçügün ustune yaka derler bilirmisin boyle yarabandi gibi kalcanin birazcik ustune yapistir bana da bugun soylediler ablamin gorumcesi soylemis onu yapsin o ay kuru cikar demis sen de yap tm mi cnm bende yapicam insallah faydasi olurr

Cok gecmis olsun gecmis nihayet gozun aydin canim. Bilmiyorum herseyden korkar oldum bir bos gebelik birde kimyasl olarak 2 dusugum var ondan artik yuzumde sivilce ciksa benim cocugum olmaz diyorum artik kafayi yicem yakindir galiba :halay::halay:

Asla olmaz deme olucak insallah olucak olucak de olsun olmaayacak deme herkese veren rabbim bizede verecek insallahhh

Oyy kiyamam ya canim benim en kisa zamanda rabbim verir insallahhh bebis bizlere rabbim gonlune gore versin cnm sogan suyu ic 15 gun boyunca 've sicak banyoya gir guzel sicak suyla cikinca banyodan pöçügün ustune yaka derler bilirmisin boyle yarabandi gibi kalcanin birazcik ustune yapistir bana da bugun soylediler ablamin gorumcesi soylemis onu yapsin o ay kuru cikar demis sen de yap tm mi cnm bende yapicam insallah faydasi olurr
Insallah Allahin sifasi olsun testere disli aslan pencesi aldim bugun bende aktardan o da iyi geliyormus once dedigini yapip ardindan da onu demleyip iccem Rabbim insallah olur dediklerimizi bir gun cok sukur oldu demeyi nasip et.. O kadar umutluyum ki hepimiz icin bir ay sonra hepimiz hamisiz kizlaaarr yazalim insallah :21::21::21:

Insallah Allahin sifasi olsun testere disli aslan pencesi aldim bugun bende aktardan o da iyi geliyormus once dedigini yapip ardindan da onu demleyip iccem Rabbim insallah olur dediklerimizi bir gun cok sukur oldu demeyi nasip et.. O kadar umutluyum ki hepimiz icin bir ay sonra hepimiz hamisiz kizlaaarr yazalim insallah :21::21::21:
Ayy insallah cnm aynn bende inaniyorum mart ayinda bebislerimiz karnimizda olucak yap canim bende yapjcam olucak insallah allahın izniyle :anneadayı:

Ayy insallah benimde gecer. Benim bir bos gebelikle biten kurtajla sonuclanan bir dusugum ve bir kimyasal gebeligim var o yuzzden artik cok kprkuyorum tekrar dusuk olmasindan canim iki yillik evliyim insallah bende hamile kalirim bu ay hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur aminn
Insallah canm ama kiste baglama dusukleri çünkü kist 5 kadindan 4unde var zaten. Insallah bu ay yuzumuz guler

Peki bu yakayı nerden alıcaz

Eklentiler

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 75
  • images (4).jpg
    images (4).jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Back