• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhba. Soğan küründen sonra testere dişli aslan pençwsi ve çörek otu yağı kullanan var mı
Merhba. Soğan küründen sonra testere dişli aslan pençwsi ve çörek otu yağı kullanan var mı
Canim dediklerini ben yarin yapcam komsum yapti ve sadece kist icin yaomisti yaptigi ay hamile kalmis ama malesef gidip aldirdi bakacak durumu yoktu

Hayırlısı canım soğan kürünü dört dörtlük yapsam ve bazı otlar var onları da içsem tamam dicem:) bi de moralim bozuk çok düşünüyorum bu aralar... yengelerim maşallah her sene hamileler 7 çocuk 5 çocuk maşallah hep üst üste şuan bile ikisi hamile yine :) allahım diyorum bana daaa:)
Ben de milletin lafına çok bakıyorum ama bakmamak lazım arkadaşım bunların hepsi allahın takdiri hem o 7 çocupun onlar için hayırlı olup olmayacağını bilemezsin rabbim hepimize nasip etsin ama hayırlı sağlıklı evlat versin bu dünyada herşey nasip kısmet lütfen üzülme isyan etme bol dua et pozitif ol tıp çok ilerledi ben hepimizin evlat sahibi olacağına inanıyorum

Vallah su uc gunde yuzum ufacik kalmis,hasta gibiyim,a

Sagol canim.sen ne durumdasin ice biliyormusun sogan kurunu?adetine ne kadar kaldi? Cok sik sik giremiyirum mide bulant tavan etti:KK12:
Bat 3 4 mart. Ymrtlama gnumde ust uste ilskm oldu ama hala 2 gundur atesim yukselmedi blmiyorum ya

Hayirli olsun canim.sonucu ne zaman alcaksin? Inssss guzel haberlerini aliriz :dua::anneadayı::KK200:
Canım aldım smdı dger yuksek ama altında negatif yazıor anlayamadm

Eklentiler

• IMG_4276.PNG
    IMG_4276.PNG
    102,7 KB · Görüntüleme: 78
aslında negatif demiyor sanırım. negatif yazısının karşısında 1-5 yazıyor yani sonuç 1 ile 5 arasında olsaydı negatif olurdu demek istiyor. sizinki 483 olduğuna göre 2-3 haftalık... şeklinde anladım ben açıkçası :)

aslında negatif demiyor sanırım. negatif yazısının karşısında 1-5 yazıyor yani sonuç 1 ile 5 arasında olsaydı negatif olurdu demek istiyor. sizinki 483 olduğuna göre 2-3 haftalık... şeklinde anladım ben açıkçası :)
Bnde snradan farkettm ölemısss galiba.Önce Allahın izniyle duaların gücüyle oldu soğanı denemedm denemedm en sonunda ne kaybedermkı dedm ve cok skur bu sonucu aldm bu ay degılse dger ay ama mutlaka

Bnde snradan farkettm ölemısss galiba.Önce Allahın izniyle duaların gücüyle oldu soğanı denemedm denemedm en sonunda ne kaybedermkı dedm ve cok skur bu sonucu aldm bu ay degılse dger ay ama mutlaka
yaa bu harikaa. Rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için.:KK49:

Buraya eger bnmde bırgun olursa bende buraya yazıcam ınsallah demıstım cok sukur 3haftalıga yakın hamıleyım önce Rabbim dualrımız kabul etti daha sonra soğan suyunu ıcmeye basladıkdan snra degısıklıklerı farkettm kullanırken hıcbır belırtım yoktu 10gun snra sarı akıntım oldu we yumurtam catladı prolaktınım onceden cok yuksektı dostınexle dusurduk catlatma ıgnesıde olmustum ama tutmamıstı sogan suyunu deneyene kadar mutlaka ac karnına içebilen aç we ıcıne hıcbır sekılde bısey eklenmeden ıcmek gerek dıe dusunuorm ac ıcemeyen tok ıcsın yterkı ıcsn

Back