• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yaa çok sevindm işe yaramasına bu kürlerin. Nasıl yaptı acaba komşun kaçar gün yaptı kürleri
O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikki

Eki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?

Ne güzel ya bigun bizde boyle yazarmiyiz benim kan degerim bu kadar benimki su kadar diye ne guzel duygudur eminim rabbim bizede yasatsin sizde saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin:anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikki

Aldırmasına da çok üzüldüm gerçekten canm..
Ben saraçoğlnun bi programında 15 gün soğan kürü sonra hemen arkasından 1 ay sabah akşam testere dişli aslan pençesi snra regl olmayı bekleyip regl bitimnden 2 gün snra tekrar soğan suyu olarak izlemiştim

Birde saraçoğlunun kendi sayfasında satılan kürlerde birde bunlara çörek otu yağı ekleniyo ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum

Ne güzel ya bigun bizde boyle yazarmiyiz benim kan degerim bu kadar benimki su kadar diye ne guzel duygudur eminim rabbim bizede yasatsin sizde saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin:anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tabi yazcn kuzum bende de aniden oldu zaten beklenmediyim yerde,istiyenlwrin herkes icin dua ediyorm. Olcak ben inaniyorum

Inan canim.hele ben varya okadar duzensiz ictim ki sogan kurunu ustunr adet oldum ve sonradsn oldu ne olduysa.

Ay demi cok sukur cnm hamile oldun iyiki bende diger ay hamile olurum insallahh diger ay bebisim olursa varya deli olurum heralde sevincten oyle uzun hamileyimmmmmmmmm yazicamki sevincten ciglik aticammm insallah :eek::halay::kızgın:

Kızlar merhaba. Ben kısa bir süre önce hamile olduğumu öğrendim ardından da ne yazık ki dış gebelik olduğunu. Tedavimi oldum değerlerim düşsün diye bekliyorum. Önümüzdeki bi iki ay içinde de hsg çektirmeyi planlıyorum tamamen iyileştiğimde. Sorum şu acaba önümüzdeki ay soğan kürü uygulasam dış gebeliğin tüplere bıraktığı zarar konusunda yada tüplerde zaten bi tıkanıklık varsa faydası olurmu?yada daha çok zararı mı dokunur? Aynı zamanda pco yum. Benimle aynı durumda kürü uygulamış hanımlar var mı?

Back