Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ne zaman adet olman gerekiyodu
Dün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...

O zman bkle canm ypma test sabret bkalm

Kızlar incir kürü demişsiniz ama prolaktin yüksek olanlar sakın denemesin daha kötü olursunuz cunku incir süt yapıyor yani prolaktin yükseltiyor dikkat edin kal yaparken göz çıkarmayalım :) ben zar zor düşürdüm cunku prolantinimi o yüzden incir dereotu soda tüketmiyorum

hımm bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu. benim tüm testler normaldi ama yınede aklımızda olsun

Aralık ayında takmıştım ben ama kalmadım inşallah deneyenlere şifa olur zor bişey değil yine deneriz :)

Aynn cnmw o zmn onu densdiysen sen sey yap 1 litre sute 5 6 dal maydonuzu iyice yika kaynat kuvete koy ustune otur cok faydasi oluyor mus onunda internetten bi bak istersen

Aynn cnmw o zmn onu densdiysen sen sey yap 1 litre sute 5 6 dal maydonuzu iyice yika kaynat kuvete koy ustune otur cok faydasi oluyor mus onunda internetten bi bak istersen
Baktım canım tüp tıkanıklığı olanlar deniyormuş benim tüplerim açık rahim filmi çektirdim ben :)

Rica ederim cnm benim bi tanidik hic bi sorunu yokken yapmis o ay hamile kalmis bilemiyorum artik cnm hayirlisi

Rica ederim cnm benim bi tanidik hic bi sorunu yokken yapmis o ay hamile kalmis bilemiyorum artik cnm hayirlisi
Hayırlısı canım soğan kürünü dört dörtlük yapsam ve bazı otlar var onları da içsem tamam dicem:) bi de moralim bozuk çok düşünüyorum bu aralar... yengelerim maşallah her sene hamileler 7 çocuk 5 çocuk maşallah hep üst üste şuan bile ikisi hamile yine :) allahım diyorum bana daaa:)

Masallah cnm maşallah olur. Yaa zaten taktigimizdan olmuyor insallah en kisa zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…