Dün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...Ne zaman adet olman gerekiyodu
O zman bkle canm ypma test sabret bkalmDün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...
Peki o kürleri hangi günler yapılıyormuş canım
Aynen beklemekten başka çarem Yok az sabır ...O zman bkle canm ypma test sabret bkalm
hımm bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu. benim tüm testler normaldi ama yınede aklımızda olsunKızlar incir kürü demişsiniz ama prolaktin yüksek olanlar sakın denemesin daha kötü olursunuz cunku incir süt yapıyor yani prolaktin yükseltiyor dikkat edin kal yaparken göz çıkarmayalım :) ben zar zor düşürdüm cunku prolantinimi o yüzden incir dereotu soda tüketmiyorum
Bu ne için canım daha önce ben de kullandım ama sebebini unuttum :) çok kaşınıyordu ve yakıyorduBak canim boyle bi sey 've o kadinin elinin tuttugu yere kalcanin hemen ustune
Bi de yakı değilmiydi ismi ? Eczaneden alıyor amcam sürekli kullanıyor hattaBu ne için canım daha önce ben de kullandım ama sebebini unuttum :) çok kaşınıyordu ve yakıyordu
Evet cnm o poçügunun ustune yapistiryorsun sicak bi banyodan sonra o ay hamile kalirmissin diyorlar deniyecem bendeBi de yakı değilmiydi ismi ? Eczaneden alıyor amcam sürekli kullanıyor hatta
Aralık ayında takmıştım ben ama kalmadım inşallah deneyenlere şifa olur zor bişey değil yine deneriz :)Evet cnm o poçügunun ustune yapistiryorsun sicak bi banyodan sonra o ay hamile kalirmissin diyorlar deniyecem bende
Aralık ayında takmıştım ben ama kalmadım inşallah deneyenlere şifa olur zor bişey değil yine deneriz :)
Hımm bakarım canım sağolAynn cnmw o zmn onu densdiysen sen sey yap 1 litre sute 5 6 dal maydonuzu iyice yika kaynat kuvete koy ustune otur cok faydasi oluyor mus onunda internetten bi bak istersen
Baktım canım tüp tıkanıklığı olanlar deniyormuş benim tüplerim açık rahim filmi çektirdim ben :)Aynn cnmw o zmn onu densdiysen sen sey yap 1 litre sute 5 6 dal maydonuzu iyice yika kaynat kuvete koy ustune otur cok faydasi oluyor mus onunda internetten bi bak istersen
Hayırlısı canım soğan kürünü dört dörtlük yapsam ve bazı otlar var onları da içsem tamam dicem:) bi de moralim bozuk çok düşünüyorum bu aralar... yengelerim maşallah her sene hamileler 7 çocuk 5 çocuk maşallah hep üst üste şuan bile ikisi hamile yine :) allahım diyorum bana daaa:)Rica ederim cnm benim bi tanidik hic bi sorunu yokken yapmis o ay hamile kalmis bilemiyorum artik cnm hayirlisi
Masallah cnm maşallah olur. Yaa zaten taktigimizdan olmuyor insallah en kisa zamanda olurHayırlısı canım soğan kürünü dört dörtlük yapsam ve bazı otlar var onları da içsem tamam dicem:) bi de moralim bozuk çok düşünüyorum bu aralar... yengelerim maşallah her sene hamileler 7 çocuk 5 çocuk maşallah hep üst üste şuan bile ikisi hamile yine :) allahım diyorum bana daaa:)
Amin amin canım cümlemizin inşallahhh çok dua ediyorum cokkMasallah cnm maşallah olur. Yaa zaten taktigimizdan olmuyor insallah en kisa zamanda olur
Amin amin canım cümlemizin inşallahhh çok dua ediyorum cokk
Çok tşke ederimBak canim boyle bi sey 've o kadinin elinin tuttugu yere kalcanin hemen ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?